Indie is back in town!

tatababa

New member
Indie is back in town!

אינדי-קיילי חוזרת! פעמיים!! Kylie Minogue (האלבום הלבן של 94) ו Impossible Princess מקבלים הוצאה מחודשת מבית היוצר BMG. האלבומים הולכים לצאת בפורמט של 2 דיסקים לכל אלבום. סידי1 יכלול את האלבום וסידי2 יכלול בונוסים כלומר שירים בחיים לא יצאו + רמיקסים שבחיים לא יצאו (או קשים מאוד להשגה). האלבום יראה אור ב 12.5 אבל נכון לעכשיו נראה שהוא יוצא רק בבריטניה ככה שתתחילו להזמין מהאנטרנט!! YAYAYAYAY IP IS BACK! תהנו.. רן

p i n g o

New member
../images/Emo2.gif

אני מת שיהיה לי את זה..... אבל בטח זה יעלה מלא כסף
ומה גם שזה יוצא יומיים לפני היומולדת שלי וזאת הייתה יכולה להיות מתנה מדהימה לרגל הפיכתי לבגיר

tatababa

New member
אויש לא שמתי לב לבגיר

בכל אופן, יעלה בסביבות המאה שקל לאלבום... המממ, שווה!

p i n g o

New member
ז"א 200 שקל בערך סה"כ..?

באמת שווה... רק שלהזמין באינטרנט מבריטניה.... זה יצריך חתיכת עבודת שכנוע!!! מצד שני, אולי אני אוכל לפתוח חשבון בנק משל עצמי ולהשמין עם כרטיס אשראי שלי?
|אייקון של דניאל נחבט במציאות הקודרת|

p i n g o

New member
*ולהזמין, כמובן...

ולא, לפרויד לא היה מה להגיד על זה כי לא היו מקלדות בזמנו!! בעעעע

שווה אבל אני לא יכולה להזמין.....

איך מזמינים מה צריך כדי להזמין? רוצים לשמוע על משהו שווה במיוחד? נהרס לי פיבר ורציתי שיקנו לי אותו שוב ומה קנו לי? לא את פיבר!!! את פיבר +דיסק בונוסים!!! את הגירסה המחודשת!!!שקיילי עם שמלה כזו אתם יודעים למה אני מתכוונת כן?(טוב מעצב שאני כותבת פיבר ולא fever הבנתי ת'קטע) feel the fever! התגעגעתי לדיסק הזה לאלה לא היה לי אותו הרבה זמן ועכשיו יש לי אותו שוב במחיר שווה פלוס בונוסים!(עלה 70 ש'ח ואיפלו לא קניתי את זה בכספי!) זטת שקנתה לי את זה אמרה לי שזה היה האחרון והיא השיגה את זה במזל!:) היא הייתה חייבת לי ממזמן על מנה ליו הולדת והיא ידעה שאני מתה שיהי לי את FEVER שוב אז היא קנתה לי אותו :)

זטת=זאת לאלה=לאללה חחחחחח

מעצב שאני כותבת פיבר =מעצבן שאני כותבת פיבר חחחחחחח תקנתי חלק אויש התחלתי לחזור לפעם דווקא שהתפרתי לאחרונה והסתכלי על מה שאני כותבת ויצא לי עם פחות טעויות שמתם
נכון?

tatababa

New member
מזל טוב סקייטרית!

תהני מהדיסק ותנסי להתעם מהקפיצה בווליום כשאת מקשיבה לגרסה הערוכה של Whenever You Feel Like It!

זהו שזה לא כל כך מזל טוב חחחח

כבר היה לי אותו והוא נהרס וקנו לי אוות שוב רק הפעם את הדיסק המיוחד עם הבונוסים! כן אני במקרה גםה כי אוהבת את וואנאבר יו פיל לי איט(אי לייק איט!) חח המשמעות יצאה לי פעמיים כי אני באמת אוהבת את זה ...אבל זה מה שקיילי אומרת בשיר אז עשיתי את זה בסוגריים יש לךא ת הדיסק הזה? אני מתארת לעצמי שלא שיש לך רק את הfever הרגיל כי קנית אותו מהר מהר כשהוא יצא נכון?0או שאני טועה?) מתי התחלת להעריץ את קיילי? אני לפני שנתיים בערל או יותר..... אבל התחלתי ממש ממש ממש להעריץ אותה בצורה שממש הפחידה אוץתה בקאמבק הגדול של "can't get you out of my head" כמובן ומאז ב התחלתצי ללכת אחורה במקום קדימה ולחקור את כול מה שקשור לקיילי כי התביישתי שאני מכירה רק 13 שירים שלה ולא מכירה את וור דה ויילד רוזזז גראו או את קונפייד אין מי או את בטר דה דויל יו נאו או איטס נבר טו לאיט או את אי שוד בי סוו לאקי וכו' (והרשימה עוד ארוכה מאווווווווד ארוכה) אני יכולה להגיד שאני מכירה את כול השירים שלה!(טוב לא את כולם...9 מה אני מקשקשת לך? טוב ביי!אה ואני מנצלת הזדמנות זןכ די לשים תמונה!:)

p i n g o

New member
רואים שאת לא יודעת עם מי את מדברת..

שלבנאדם הזה לא יהיה משהו שקשור לקיילי?! יש לו כל מה שקיילי מוציאה, אז נראה לי די ברור שיש לו את הגירסה הזאת...
או שהוא יפתיע אותי ואין לו?!

tatababa

New member
*מסמיק*

ממש אין לי כל דבר שהיא מוציאה. יש לי סה"כ חמישים ומשהו דיסקים שלה ומי שאספן שלה פה יודע שהדרך עוד ארווווככככהההה.. לגבי השאלות שלך. - כן, יש לי את ההוצאה הזאת של פיבר והיא הייתה בזבוז כסף רציני! אני מתכוון להשיג את ה- Hyper Edition שזאת ההוצאה המחודשת היפנית של פיבר. היא כוללת את הדיסק הרגיל +: Boy, Butterfly, Good Like That, Baby, Rendezvous At Sunset, ALL CD2 that is included on the UK Fever re-issue, BUT the best thing - ALL the videos to ALL the FEVER SINGLES!!! זאת כזאת גרסה שווה! - לגבי השאלה השנייה השלך. אני מכיר את קיילי עוד מתקופת Impossible Princess אבל אז לא היה לי אינטרנט ככה שרק אהבתי את המוזיקה. בערך סוף 99 ת חילת 2000. אז התחילה כל ההתרגשות סביב זה שקיילי חוזרת להקליט... הקיצר, מקווה שזה עונה לך על השאלה. Cheers רן

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

"רק" חמישים ומשהו דיסקים ולי יש רק שניים אני מרגישה נבוכה כול כך..... עוד מעט יהיה לי דיסק שלישי1! ישן של קיילי משנת 95!אם אני לא טועה... במחיר די שווה

tatababa

New member
עדכונים!

מסתבר שאירופה כנראה הולכת לקבל הוצאה של האלבומים הנ"ל גם כן! מה שיכול לסמן הוצאה מסחרית גם פה בישראל!!!!!!! איזה יופי? בכל אופן, התאריך של בריטניה נדחה בשבוע ל 19 למאי. לגבי כל מיני רשימות שרצות באינטרנט עם שמות השירים שיופיעו - אל תאמינו לזה! במיוחד לא לשמועה (שדי הרבה מאמינים בה אבל היא רחוקה מהמציאות!) שרשימת השירים של סידי2 של Imposasible Princess תיהיה מורכבת מסתם כמה רמיקסים אומללים! ממש לא נכון! Breathe, it won't be long now... רן

tatababa

New member
שיייטטט!!!

תאריך היציאה של שני האלבומים נדחה שובב!!!! 26/5 זה התאריך כרגע..

למעלה