INDEPEN- הברית!!!

DoronPr

New member
INDEPEN- הברית!!!

ברית המדינות INDEPEN- היא ברית מובילה- היא הברית! INDEPEN מתעצמת בימים אלו, מדינות רבות מביעות רצון להגיע אליה- והברית מתחזקת מיום ליום. INDEPEN מציעה גם למדינה שלך, להבטיח לעצמה ברית דמוקרטית, ברית שתגן על המדינות שחברות בה- ברית שתוקפת בשבילה! INDEPEN- ברית חזקה, למדינות חזקות. בINDEPEN- יש לנו קהילה גדולה, רחבה- שעוזרת אחד לשני, אנו מאמינים בדמוקרטיה מלאה- אנו מגנים פעולה שרק המנהל מחליט עליה, ומכתיב לכל הברית מה לעשות- המדינות שחברות בINDEPEN הן מדינות שיודעות להתפתח, הן לא מחכות לסיועים כל שנייה, אבל בהחלט מלוכדות- ויודעות שיכולות לקבל עזרה מלאה מכל המדינות. INDEPEN קוראת לכם לבוא ולהצטרף אליה- לבוא ולהיות חבר בברית חזקה לעתיד חדש- למלחמות מאורגנות ונכונות. INDEPEN לא חתמה עד היום אף הסכם שלום. הצטרפו אל INDEPEN!

itaics

New member
חחחח

אתם מצחיקים... ציטוט: "אנו מאמינים בדמוקרטיה מלאה- אנו מגנים פעולה שרק המנהל מחליט עליה, ומכתיב לכל הברית מה לעשות- " מה דמוקטריה בזה??? דמוקרטיה זה כשהעם מחליט לא רק המנהל...

pavel777

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכל אות נוספת מיותרת...

DoronPr

New member
הוכחת את השטויות שאתה מוציא.

הצטרפת לטיפשות, והראית את זה לא פעם.

pavel777

New member
חחחח לא נעים... אבל הבחור שרשם על

הדמוקרטיה צודק.. אתה סותר את עצמך... חחחחחח

DoronPr

New member
מגנים-

(פ') לציין לגנאי, לבקר, להוקיע, להאשים, לנזוף, למחות, להטיל דופי, לשלול מעשים, להביע מורת רוח, לקטרג; לבייש, להשפיל, לבזות, להמיט חרפה. בתקווה מלאה, לפגוש תגובות קצת יותר נכונות ומועילות. יום טוב.

orihorse

New member
כל מילה שהוא כתב נכונה

דורון לא משקר כל זה באמת קורה בברית אני הצטרפתי אליה ואני מאוד שמח דורון ואני מדברים די הרבה והוא מקשיב להרבה הצעות שלי ככה שלא רק הוא מחליט..... ותאמינו לי הברית הזאת תגיע רחוק

pavel777

New member
מה זה קשור? מישהו אמר שהוא משקר?

רק אמרו שהוא סותר את עצמו במשפט.. מה אתם אוכלים כאפות... שיהיה לך בהצלחה בגיוס...

DoronPr

New member
רק תסתכל על ההסבר שניתן כאן-

הסתכל בבקשה על הסבר שכתבתי לגבי זה שאמרו שאני סותר. הדבר שטותי, הדבר לא נכון- ואינני מסכים איתו. תודה רבה על האיחול, בתקווה להודעות טובות יותר. דורון.

itaics

New member
מה לקחת אישי

אני באמת לא מבין מה לקחת אישי.. אני מנהל ברית SHADOWS ואני לא התכוונתי לפגוע בך או בבריתך ושיהיה לכם בהצלחה בכל שתעשו אבל עדיין.. אחי אנחנו מדברים מושגים. דמוקרטיה אתה לא - אולי מלוכה או פשיזם :) סתם לדוגמא.. אצלנו בברית יש כל חודשיים בחירות שבהם נבחר מנהל הברית.. זו דוגמא לפעולה דמוקרטית.. להאזין לברית ולהקישב להם זה מכובד יפה, נכון לעשות אבל לא דמוקרטיה

DoronPr

New member
לא דמוקרטיה?

המדינות הן אלו ששולטות על הברית, כל המדינות, באשר הן. אין מדינה אחת שאומרת מה לעשות. דמוקרטיה- ועוד איזה דמוקרטיה. דמוקרטיה (נ') שלטון העם, שלטון הרוב, שליטת נציגות נבחרת, חופש דיבור, חופש דת, חופש עיתונות בברית שלנו דמוקרטיה פרט חוב מאוד. שלטון הרוב הוא הקובע, תקיפות מאושרות ברוב קולות, ולא בהחלטה של אדם אחד. לא לקחתי אישי, ואני מאחל גם לך הצלחה בברית. פשיזם אינו קשור כלל, ומלוכה- שליט יחיד, אשר הוכחתי לך כבר שלא נמצא. תודה רבה:) וכל הכבוד על השיטה של חודשיים בחירות שבהם נבחר- אך אני חושב, שהיא לא נותנת הזדמנות לכל חבר בברית.

DoronPr

New member
גאה בברית שלו,

ויש לו הרבה סיבות לכך. אני לא חושב שזה באמת מתאים לכתוב מה יותר שולט או מה יותר לא, אחרי הכול- אתה יודע בדיוק אם הברית שלך מבוססת או לא.

למעלה