#include in Visual Basic Script ?

WhatAbout

New member
#include in Visual Basic Script ?

שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו ההודעה הראשונה שלי בו. אז ככה: בשפות C ו- C++ קיימת הוראת הקדם מעבד #include המכניסה את תוכן הקובץ המצוין בה למודול שזו היא מופיע. האם אתם מכירים הוראה דומה לקבציי VBS ? אני כותב קובץ VBS (Visual Basic Script), והוא מורכב מהרבה פונקציות. כל פונקציה אני רוצה לשמור בקובץ נפרד, ולהכליל את תוכן הקובץ המכיל את הפונקציה במודולים המשתמשים בו. בצורה כזו, אם אני משנה את הפונקציה, השינוי "יתפוס" בכל הקבצים המשתמשים בפונקציה זו. תודה רבה מראש למי שידוע את התשובה.

yair24

Member
ככה:

<!--#include file="header.inc" -->​
ככה זה בASP ורושמים את זה מחוץ לסקופ של הASP. יאיר

WhatAbout

New member
תודה רבה יאיר אבל (#include in VB)

מה שאתה אומר זה נכון. הבעיה היא שאני צריך את זה בקובץ VBS (עם סיומת VBS, כן, כמו הוירוסים....
). בכל אופן, עד כמה שאני יודע, זה אולי אפשרי אם יוצרים קובץ .wsf. אני עוד לא בטוח איך זה עובד, צריך לבדוק מה מריץ אותו ואיך הוא מתנהג.בשלב זה לא נראה לי שזה העניין, כי גם אם אפשר לכלול בו קבצים (באמצעות התגית <script>, כל תגית גזות מתייחסת לסקריפט נפרד. בכל אופן, אני עוד צריך לבדוק את זה. תודה רבה.

selalerer

New member
בעזרת מאפיין ה-SRC של ה- SCRIPT

תכתוב ב-HEAD של הקובץ ככה: <script src=mycodes.vbs language=vbscript>

WhatAbout

New member
תודה רבה selalerer, אבל,

תודה רבה selalerer, אבל זה עובד רק בקבצי HTML, לא בקבצי VBS (קבצי VBS מופעלים על ידי התוכנית Windows Scripting Host, ולא על ידי הדפדפן). תודה בכל אופן !

למעלה