Include לכתובת אינטרנט

Include לכתובת אינטרנט

שלום לכולם, כיצד אני יכול לשלב כתובת אינטרנט (URL) בלי סיומת של קובץ בתוך עמוד אינטרנט? (לדוגמא : http://www.tapuz.co.il/89&msgid=0 - שימו לב שהכתובת באה בלי סיומת של קבוץ מסוים). כיצד אני יכול לשלב את תגיות של הכתובת שאני רוצה בתוך העמוד? ניסיתי לעשות Include רגיל ב-ASP אך זה לא עבד...יש לכם רעיון? דחוף מאוד! תודה.

בשאלות כאלו

יוכלו לעזור לך יותר בפורום ASP מספר 130, או בפורום בוני אתרים מספר 156. שילוב של כתובת בלי סיומת.. יש הרבה דרכים, זה בעיקר תלוי עם מה אתה עובד. למשל ב perl/php אתה יכול לקנפג סיומת. ב ASP יש סיומת של ASP, אבל אם פונים ישירות, השרת מפנה אותך לדף default.asp (או דפים אחרים אם הוא לא מוצא דף כזה, לפי ההגדרה ב IIS) (אני כבר לא זוכר, אבל יכול להיות שיש אפשרות לשנות סיומת ASP לסיומת אחרת). מה זה תגיות כתובת ? אתה רוצה להכליל את העמוד ? יש גם Server.Execute , אבל זה תלוי בכל מיני דברים (בין השאר שהדף על השרת שלך). למה זה דחוף מאוד ? יש דברים יותר קריטיים בחיים

אחדד את שאלתי...

תשכחו מהאינקלוד. שאלתי היא כזאת : יש לי פורום ב-Perl שפותח את הודעות הפורום בעמוד נפרד. אני מעוניין שהוא יציג/יסתיר את הודעות הפורום באותו עמוד (כמו בתפוז). חשוב לציין שהעמוד שמראה את ההודעה (בעמוד חדש) נוצר דינאמית,כלומר זהו עמוד עם פרמטרים לדף CGI (שאני לוחץ על תגובה מסויימת נשלחים פרמטרים מסויימים לדף CGI ואז הפורום יותר עמוד דינאמי עם התגובה שביקשתי להציג). כיצד עושים זאת?

תפוז

מביאים את כל התגובות בבת אחת, ומסתירים אותן. כשאתה לוחץ, באמצעות סקריפט JS, התגובה שמוסתרת , מוצגת. אם אני זוכר נכון, יש דוגמאות קוד בפורום ASP איך עושים את זה. יש עוד כל מיני שיטות, להביא את ההודעה רק ברגע הלחיצה וכד'. (ראיתי ששאלת כבר בפורום ASP, זה פורום יותר מתאים לשאלות מסוג זה)

אני לא רואה פה שילוב של ASP ופרל.

כי העמודים הדינאמיים שנוצרים הם HTML ולא ASP. לכן אני צריך דרך אחרת ולא אינקלודים ב-ASP.

זה לא קשור

עקרונית, גם פרל וגם ASP בסוף מביאים תוצר שהוא עמוד HTML ובפורום ASP עוזרים גם הרבה בדברים מתקדמים שהם לא ASP (כמו JS, XML, DB וכו' ושמי שבעסק, לרוב יודע גם מהם ברמה מתקדמת)

למעלה