In the Court of the Crimson King

TheHead

New member
In the Court of the Crimson King

אני מקשיב לזה עכשיו ברמקולים גדולים ונעימים... זה אלבום עם מוזיקה: 1) נעימה 2) בת-זונה... וזה כל כך טוב וכל כך עדין שזה פוגע עוד יותר חזק בחזה שלך, כמה שזה טוב, אלוהים כמה שזה טוב...

tommeir

New member
אלבום פשוט...

ענק! זה מה שהוא! ואני יכול להגיד (בחשש לא מבוטל) ש(לדעתי!) הוא האלבום הפרוגרסיבי הכי טוב שקיים.

Rubycon

New member
תגיד יא חביבי תגיד

על הבעת דיעה עוד לא הרגו אף אחד (הפלוס הזה על הבתים הגדולים והמפוארים? לא מכיר) אבל ברצינות, In the Court of זה באמת אחת מאבני הפינה של הפרוגרסיב בכלל והפרוגרסיב הבריטי של סוף שנות השישים ועד לאמצע שנות השבעים בפרט, ועל זה בטח אף אחד לא יעשה לך כלום. לדעתי אין אחד כזה, אבל זכותך המלאה.

HelterSkelter1

New member
על מה שאני מתפלא כל פעם מחדש

באלבום הקלאסי הזה זה התיפוף המצויין והייחודי של מייק גיילס... פשוט מדהים אותי, גם אחרי המון האזנות. זה לא רק הצורת תיפוף הייחודית, זה גם הסאונד, במיוחד בסכיזויד. עדיין לא שמעתי לעומק, לצערי, את גיילס, גיילס ופריפ או את מקדונלד & גיילס.

לא הפסדת הרבה

לפחות לא מבחינת תיפוף. גיילס גיילס ופריפ אלבום מצויין לדעתי, אבל גיילס לא מככב בו עדיין. וגיילס ומקדונלד... דעה לא כל כך מקובלת אבל לטעמי האלבום הזה די בינוני, ומן הסתם הציפיות מהרכב כזה מאוד גבוהות אז אפשר לומר שהתאכזבתי. נקודת האור של האלבום היא יכולת התיפוף של גיילס והסאונד האופייני שלו... אבל מעבר לזה- אכזבה קלה. לפי דעתי מבחינת תופים גם לIN THE WAKE OF POSEIDON אין מה להתבייש בכלל, במיוחד לאור הדינמיקה המדהימה שיש בין האחים גיילס- אפשר לשמוע שהצמד מנגן הרבה הרבה שנים ביחד.

HelterSkelter1

New member
את גיילס ומקדונלד שמעתי כמה פעמים

נשמע די טוב, אבל לא כמו ההרכב הראשון של קרימזו, כמובן

Jam Head

New member
מחזק איזה נקודה לגביי גיילס.

הוא בהחלט אחד המתופפים היותר מתוחכמים ומעניינים שיצאו לי לשמוע. הוא פשוט לא נותן לך רגע אחד של שקט , כל שנייה באלבום הזה " מקושטת " בתיפוף קצבי , מעניין , וג'אזיפשוט תענוג ! כל פעם אני מתרגש ממנו מחדש...

meandmeandme

New member
קולינס ../images/Emo99.gif

עכשיו הנה לכם מתופף
אבל גיילס באמת מצווין. התפקידים שלו בסקיזויד פשוט מדהימים!

CaerBannog

New member
אגב גיילס

אני חושב שכבר דובר פה על האלבום של מקדולנד וגיילס, הייתי פשוט רוצה לחזור והדגיש אותו. גם שם, כאמור, ניתן למצוא המן מהתיפוף הבאמת אדיר שלו. הוא תמיד היה נשמע לי כמו מתופף עם השפעות קלאסיות, עם אפשר להגיד כזה דבר.

למעלה