in perfect harmonie - ניתוח

Endogenisis

New member
גם שומעים לפי המוזיקה.

ME השיר, קייג'ד וNES נורא מזכירים מוזיקה אירית\קלטית P:

Fairywitch

New member
אז לא מפתיע שהוא האלבום האהוב עליי

Fairywitch

New member
אחד השירים היפים../images/Emo99.gif

ממה הערות ודיעות: לגבי ההרמוניה המושלמת- לדעתי הוא לא חי בהרמוניה מושלמת עם עצמו- אלא עם הטבע. מה שלא קורה בד"כ, כי בני אדם רק הורסים את הטבע ופוגעים בו. הוא פשוט היה חלק מהם, שלא כמו אנשים אחרים.
woods protected, fulfillled his needs - כאן יש לך טעות בתרגום. הכוונה היא שהוא היה מוגן ע"י היערות, לא שהעצים מוגנים. WOODS זה יערות, לא עצים.
קודם כל מתנגדת למשפט "הוא היה נאיבי ולא ידע שהמוות נוראי". המוות הוא סופני, לא נוראי, ואין שום קשר לנאיביות. הוא פשוט הזדקן, ראה דורות רבים מזקנים ומתים (כי בעלי חיים חיים הרבה פחות) כך שהוא בעצם ראה את כל היקרים לו מתים, אז הוא החליט שזהו, גם זמנו כבר הגיע והוא יכול ללכת בשלווה. במילים אחרות- הרוחות קראו לו כי הגיע זמנו, לא כי הם רוחות מרושעות שרצו לפתות אותו להתאבד.
ולכן- אני ממש לא מסכימה עם הקביעה שהוא התאבד. אמרו לנו במפורש שעברו אלפי עונות- הוא פשוט כבר היה זקן, והלך בשלווה. הוא חי בהרמוניה, ומת בהרמוניה. זה דווקא לא כואב אלא מרגש. אחד השירים האהובים עליי.

TheImpactBoy

New member
יכנס למאמרים עוד היום ../images/Emo45.gif

תודה לך, זה ממש יפה. אני חושב שאם נחבר את הפרוש שלך, ליד התוספת של עאעאעלומה, זה יצא מושלם. נשמע לך טוב?

phrizer

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

ותחבר אותם, אבל תתקן את הטעות הקטנה שהייתה לי בתרגום ("היער מוגן, מספק את צרכיו")

phrizer

New member
../images/Emo51.gif לכולם

בקשר לטעות בתרגום - היה קצת עייף... (*מנסה למצוא תירוצים*) וכן, גם לדעתי זה שיר פשוט, אבל ראיתי שאומרים שהוא שמח אז רציתי להראות שהליריקה פחות שמחה למקרה שזה לא מובן... והוא לא מרדים! (אה, ועלומה - את צריכה לכתוב ברכת יומולדת לאיימי, היה לה 26 אתמול)

lacrimosa girl

New member
חח אין לי בעיה ../images/Emo123.gif

יומולדת שמח ונחמד תקבלי למתנה משהו חד
תחתכי את הורידים ותכתבי שיר ואז תזייפי אותו, אה, ברחבי העיר?
תחליפי את כל הלהקה ארבע פעמים או חמש ואל תשחקי באש!
תתני לי את פסנתר הכנף שלך [תראי כמה אני נחמדה] אני אתן לך מרשם לדיאטה בתמורה
עד 30, אם תגיעי עד לשם... בשם כל האנשים שלא העריצו אותך מעולם
איך זה?

lacrimosa girl

New member
נו, כאילו שהיא קוראת את זה ../images/Emo3.gif

הרעיון היה להצחיק >_> חוץ מזה שבאמת לא יזיק לה

למעלה