in perfect harmonie - ניתוח

phrizer

New member
in perfect harmonie - ניתוח

השיר נמצא באלבום mother earth, הניתוח הוא דעתי והוא לא קובע כלום. זה רק הניתוח השני שלי אז אני מקווה שהלך בסדר (ואם לא מצליחים פשוט משמידים כל הוכחה שבכלל ניסית...) (
השורה למעלה הייתה מאוד מאוד מפחידה אם הייתי מנתח לב פתוח)

זה בקובץ וורד?/tapuzforum/images/emo122.gif

אנלא רואה בפלאפון/tapuzforum/images/emo10.gif אני בשיעור מתמ` לומדת חומר שלמדתי בכיתה ח ובא לי לקרוא/tapuzforum/images/emo3.gif

theEscapist

New member
כל הכבוד!../images/Emo9.gif

אפשר לחשוב שזה שיר של נייטוויש מרוב דיכאוניות מוסווה
האמת שאני קצת לא מסכימה איתך לגבי הפירוש של הסוף... לא הייתי אומרת שהוא התאבד. אם הוא לא מבין את פשר המוות, איך הוא יכול להתאבד? הוא לא יודע מה הוא יכול לעשות שיביא למותו.... אז איך זה יכול להיות? וחוצמזה, תמיד קיים הסיכוי שהוא הפך לרוח יער "במקום" למות איזה לילה אחד, או אפילו בלי למות- זה לא כאילו זה בלתי אפשרי בשיר
פשוט יום אחד הוא גילה שהוא רוח יער, או משהו
אבל כל הכבוד על הניתוח!
ואגב, בלי קשר לניתח עצמו... "fruits by birds, honey by bees" אני היחידה שחושבת ששארון צריכה כמה שיעורי ביולוגיה אקסטרה?

עכשיו שאת פה בפורום,

תתחילי לפעול ולנתח גם שירים של וויט'ין!
זה מדהים מה שאת עושה את אלה של נייטוויש..

theEscapist

New member
האמת שכבר חשבתי על לעשות את זה../images/Emo9.gif

אני צריכה עכשיו שיר והשראה
ותודה ענקית

אני קצת עייף ולא מרוכז עכשיו,

כי הלכתי לישון ב-4 וקמתי לשעת 0 (ועוד פיזיקה
), אבל אני מבטיח לקרוא אח"כ ולהגיב

lacrimosa girl

New member
המממ...

א. אני חושבת שזה שיר מאוד מאוד פשוט שלא שווה ניתוח, אבל בסדר.
אני לא מסכימה עם זה שהוא התאבד. הוא פשוט מת מוות טבעי. זה הכל. מה שהיה מוזר זה שמאחר שהוא ראה את כל בעלי החיים שגידלו אותו מתים לפניו, כי מה לעשות, תוחלת החיים שלהם הרבה יותר קצרה משלנו, נכנס לו לראש שהוא אל יער או משהו בסגנון ולכן הוא לא יכול למות. אאאאאבל, הרוחות של היער - בעלי החיים הנ"ל - הם אלו שקראו לו. כך לפחות לדעתי :) ובעוד יותר פשטות, זה מבוסס על הסיפור של טרזן - ההורים שנוטשים את התינוק בג'ונגל וכו'. לכן אמא שלו לא ראתה את הפרצוף שלו אפעם. ולמה הרמוניה? כי הוא היה היחיד שגילה את ה-דרך לחיים: טבע שמשתלט על הכל. לא טכנולוגיה, אוכל מקופסאות ושאר הדברים; פשוט טבעיות מושלמת. הרמוניה. :)

ZuLi90

New member
זה כ"כ יפה!!

לשיר כ"כ ו*לא* מרדים ומסתבר שגם מבחינת התוכן :p

אוקי קראתי,

וזה ממש יפה
בחיים לא חשבתי על זה האפשרות שהוא התאבד בסוף
אבל אני טיפש ולא מתעמק בד"כ במשמעות של שירים בעצמי
אה וד"א, בשורה של the woods protected הכוונה היא שהם הגנו עליו, ולא היו מוגנים..אבל זה לא כזה עקרוני. נהניתי לקרוא

Liquid Dreams

New member
הניתוח יפה,

אבל כמו שעלומה אמרה, השיר די פשוט
אני חושבת שהוא גדל על פי עקרונות אינדיאנים XP

Fairywitch

New member
אני מאמיה שעפ"י עקרונות קלטיים-

בגלל כל האלפים ורוחות היער- הכל מאוד קשורלמיתוסים קלטיים, וגם המנגינה של השיר היא אירית/קלטית שכזו.

למעלה