קיבלתי אובייקט מוכן מאיזה חברה והתבקשתי ליצור איטרקציה עם הפונקציות בתוך האובייקט. כשאר הגדרתי שם למופע חדש מסוג האובייקט בעזרת NEW קיבלתי הודעה כזאת inaccessible due its protection level האם יש למישהו רעיון??
הבעיה צצה כבר בהגדרת האובייקט, עוד לפני קריאה לפונקציות כך שלא נראה לי שיש בעיה בפונקציה נ.ב יש לי את ה "פרוטוטייפ" של הפונקציות, אך כמו שאמרתי הבעיה מתחילה מוקדם יותר.
הבעיה צצה כבר בהגדרת האובייקט, עוד לפני קריאה לפונקציות כך שלא נראה לי שיש בעיה בפונקציה נ.ב יש לי את ה "פרוטוטייפ" של הפונקציות, אך כמו שאמרתי הבעיה מתחילה מוקדם יותר.
אז יכול להיות שה-default constructor הוא לא Public. אולי יש constructor-ים אחרים לאובייקט? אולי הפונקציה שאתה צריך היא static method ואז לא צריך לעשות לו new?
אם הבעיה היא default constractor שלא public אז מה עושים??? אי אפשר לקרוא למופע של האובייקט?? נסיתי בכל הצורות לקרוא למופע (public,private,protected) וזה לא הועיל.
סליחה מראש שלא ידעתי לנסח את הבעיה העינינם מובנים לי יותר מדקה לדקה אז ככה: יש לי אובייקט OCX שנכתב ותוכנן לעבוד ב VB (רגיל לא net.) צירפתי אותו ל tool box וגררתי אותו לform1 האם יש אפשרות להנס לאובייקט הזה ב C# ז"א לקרוא לפונקציות וכו' פה לא הצלחתי לעשות NEW לשם של האובייקט. האם יש איזה דרך לחדור ל WRAP ש C# יוצר בעצם אני לא כל כך מבין מה בדיוק ה WRAP הזה?
אם הצלחת לגרור את האוביקט לתוך הטופס- זה אומר שכבר עשית עליו new אחרת היתה לך שגיאה בdesign time כלומר כדי לראות איך לעשות את הnew תסתכל בinitalize compoments בעבר גם אני גררתי פקדים של הגירסה הישנה ומה שהוא עשה , הוא הוסיף לי dll שתומכים בזה (כדי לעבוד עם dll בגירסה הקודמת הוא יוצר קובץ בשם interop.dllname.dll) בתוך הreferences