IN AND OUT

IN AND OUT

טוב, אז אחרי שעוד עונה עברה חלפה לה, זה הזמן לא לרחם ולא לשאת פנים ולקבוע מי לדעתכם צריך להישאר ומי צריך לעזוב.

אז הנה רשימת השחקנים ה"מתנדנדים" נכון להיום למיטב זכרוני;

עודד אלקיים
דלה ימפולסקי
תמיר כהן
אלון תורג'מן
שלומי אזולאי
דניאל הבר
לירוי צעירי
אוראל דגני
שמואל שיימן

אז מי לדעתכם צריך להישאר ומי לא? אתם יכולים כמובן להוסיף עוד שחקנים אבל חשוב שתשתדלו לנמק את בחירותיכם.

עונת המלפפונים הרשמית של פורום מכבי חיפה יוצאת לדרך!!!

Cade Foster

New member
מסתבר שעמאשה הוא המתנדנד הכי גדול

אני נגד העזיבה שלו. זה כנראה אומר שאנדלובו יישאר לעוד עונה - מה שאני רואה כבזבוז משווע של משבצת זרה. אין לנו לוקסוס להחזיק זר בינוני כמו אנדלובו אם אנחנו רוצים להתחרות במכבי תל אביב. מה גם שאלעד גבאי הוא אוברייטד גדול. הדבר היחיד שמעודד אותי בשמועות עליו הוא שבנאדו הוא האיש שהשכיל להבין שאייל משומר הוא לא שחקן כדורגל לרמות האלה.

לגבי השמות שלך - היחיד שהייתי משאיר במכבי חיפה הוא שמואל שיימן, וגם זה רק כי אין אופציות ישראליות עדיפות, בין אם כשחקן הרכב למקרה שטוואטחה עוזב ובין אם כמחליף שלו.

zubumafu

New member
אני הייתי מעדיף את כל רביעיית החלוצים

אנדלובו-אזולאי-תורג'מן-עמאשה.

עמאשה הרבה מעבר לשיא לצערי, והוא כבר לא ילד, ככה שעוד פציעה אחת ולא בטוח אם הוא בכלל יחזור לשחק.
לאזולאי יש טכניקה טובה, אבל קבלת החלטות בעייתית וכושר לקוי מאוד.
תורג'מן פשוט שחקן טיפש.
ואנדלובו.. הוא טוב בתור חלוץ שלישי או רביעי ברוטציה, אבל בתור זר הוא בטח לא מספיק טוב.

הבר הראה ניצוצות של שחקן במשחק האחרון אבל אי אפשר לדעת אם הוא באמת שווה משהו על סמך 20 דקות בערך.

רק תחשבו על כמות על "כמעט בישולים" של חן עזרא ותחשבו מה היה קורה אם היו שם חלוצים נורמליים העונה...

לגביי דגני, שיימן וצעירי:
1. אוראל דגני. מיום שהוא נחת בקבוצה קיוויתי שיבוא יום והוא יבריק ויקבור את משומר בעומקי הספסל. זה לא קרה, והיו לו הרבה הזדמנויות לעשות את זה.
2. לירוי צעירי. בסך הכל הוא לא שחקן רע, אבל בתור ליגיונר שחזר ארצה הוא היה אמור להיות יותר טוב ויותר משפיע. אם ניתן להשאיר אותו בעלות סבירה הוא בסך הכל יועיל מאוד לקבוצה - הוא יכול לשחק גם כקשר 50-50 וגם כקשר אחורי וזה יכול לעזור לנו שיתחילו הפציעות הקבועות...
3. שיימן. הייתי משאיר אותו, זה לא שיש מגנים שמאליים ישראלים הרבה יותר טובים ממנו, והוא בהחלט סביר. דרך אגב, מה עם מסיללה? התגעגעתי.

zubumafu

New member
פרסמו בוואלה שאנחנו במו"מ עם קרית שמונה

כדי לעשות טרייד בין גבאי לעמאשה...
הרכב שכולל את טווטאחה וגבאי זה פשוט הרכב מפחיד מבחינה התקפית לדעתי..

חוץ מזה הוגשה הצעה על חלוץ אומוניה ניקוסיה חריסטופי, ראיתי סרטון שלו ביוטיוב.. נראה חלוץ טוב ומהיר מאוד עם בעיטה טובה מאוד מרחוק

Benedictus2

New member
רצוי להוסיף עוד כמה לנדנדה

כדי שתיטה באופן ברור לצד אחד, וכל ה"מתנדנדים" יישפכו ממנה אל הליגה המתאימה להם: הליגה למקומות עבודה

מכל אלה שצויינו ברשימה, הייתי משאיר כשחקן ספסל רק את שלומי אזולאי מאחר והוא היחיד שיש לו יסודות של כדורגל, הבנה של המשחק וגם יכולת טכנית לא רעה. כשחקן איטי ועצל הוא לא יוכל לשאת על התקפה של קבוצה, אבל כגיבוי - לא רע להשאיר אותו.
כל השאר חסרי ייסודות בכדורגל, חלקם גם לא ראויים כלל להקרא שחקני כדורגל, ולכן כל מי שישים עליהם את ידו - יבורך.
בעניין שאר השחרורים:
אני יודע שמשומר ממוסמר חזק אחרי שהורידו למסמר את הראש בזכות חברו הטוב יניב קטן שלפחות לחברים שלו הוא דואג, אבל אני מאד מקווה שמגן אחר - גבאי(?) - יתפוס את מקומו בהרכב הראשון.
בנוסף, הייתי משחרר גם את פיליאבסקי ומפנה מקום לשחקן זר אחר על המשבצת שלו.
שמעתי גם שבנאדו מעוניין לוותר על שירותיו של עמאשה. זה בסדר, בתנאי שמכבי מביאה חלוץ זר איכותי במקום אנדלובו, ומעניקה לגוזלן אפשרות להשתלב בהרכב של הקבוצה לצידו. אם הכוונה להשאיר אותנו רק עם אנדלובו אני לא רואה סיבה לשחרר את עמאשה (טרייד אין עם אבו-חצירה לא יעלה ולא יוריד לדעתי).

אסף Day

New member
את מי להשאיר...

צ'אנס קלוש - שעמאשה יחזור לעצמו ושיצא מאזולאי משהו.
צריכים להשאר - לירוי צעירי ושיימן עושים עבודה לא רעה כמחליפים
דניאל הבר - כדאי להשאיל ולראות מה הוא שווה, הדקות הספורות שהוא שיחק מראות שיש בו משהו אבל זה עדיין בגדר הימור ומדובר בזר (בגלל חוסר הרצון שלו להתאזרח בגלל הגיוס).

כל השאר במיוחד ת'ורגמן צריכים להיות מחוץ לקבוצה.

לדעתי דווקא הבר חייב להישאר

ראיתי אותו לא הרבה זה נכון אבל לבחור יש כדורגל ופוטנציאל גדול, לדעתי הוא עדיף על תורג'מן ואזולאי וצריך להישאר כחלוץ נוסף. אם באמת שכטר יגיע אז מדובר בחיזוק רציני, חוץ מזה אני הייתי משאיר גם את צעירי, כנראה שעלות הרכישה ממכלן היא המונע כאן. לגבי כל היתר אני לא ממש מצטער על עזיבתם...
בינתיים החלוץ של אומוניה ניקוסיה שאריק מאד רוצה אותו כמובן שכנראה לא יגיע בגלל "פערים גדולים מדי במו"מ"...

zubumafu

New member
היית משאיר את הבר גם בתור זר?

המשפחה שלו לוחצת עליו לא להתאזרח

לא ממש הבנתי את העניין הזה

אני מבין שהעניין זה הצבא, מישהו צריך להסביר למש' הבר החביבה ששירות צבאי של כדורגלן למעט הטירונות זו קייטנה ויותר קל מג'ובניק...אז הבחור גם ירוויח אזרחות ישראלית, לא יהיה זר ואפילו יתרום קצת למדינה.

אבל אתה צודק אם הוא על תקן זר אין טעם להשאיר אותו. שכחתי מזה.

Cade Foster

New member

אם הוא לא היה תופס משבצת לא הייתה בעיה, כמובן שהוא נראה הרבה יותר טוב מתורג'מן ואזולאי ביחד.

Liran Le1984

New member
מישהו מוכן לעשות לי קצת סידור בבלאגן...

למישהו יש איזה מידע פנימי אנחנו בוחנים איזה 10-11 מועמדים שלמעשה יש לנו מקום רק לעוד שני זרים. (בהנחה ואנדלבו עוזב ובהנחה שראיוס אכן סגור בקבוצה.) אני כבר לא מבין מה קורה. האם מישהו בקבוצה לא יודע שמחתים רק 5 זרים?...חחחח

ובכלל בגזרת הישראלים - שמעתי כבר לפני שבוע וחצי שגבאי אמור לחתום מחר ומגיע מחר והוא לא חותם, תגידו אתם זה לא פאק באמינות מצד התקשורת? עוד מכבי ת"א יכולה בלי שנרגיש לגנוב לנו שחקנים.
ואם אתם שואלים אותו מי עדיף שכטר או ברדה? -אז לדעתי לברדה יש יתרון כי הוא שיחק יותר משכטר.

zubumafu

New member
בעצם צריכים רק עוד שניים

אם באמת החתימו את ראיוס אז צריך עוד קשר וחלוץ/ שני חלוצים. אבל זה טוב באופן כללי שיהיה כמה אופציות...

גבאי ניסה (לפחות לפי התקשורת) להשהות את העסקה כדי לבדוק אופציה לעבור להפועל ת"א, כדי לשחק תחת רב"ש. לאחר מכן עמאשה הודיע שהוא לא רוצה לעבור במסגרת טרייד לק"ש אלא לחו"ל. תוסיף לזה את העובדה שעונת המלפפונים רק התחילה וכל העוסקים במלאכה אולי חושבים שהם יכולים להצליח להוציא עסקאות טובות יותר ממה שמוצע להם.

אני אישית מעדיף את שכטר. שניהם דומים יחסית, אבל שכטר יותר מוכשר לדעתי ויש לו יותר פוטנציאל.

למעלה