IMPRESS - מה דעתכם על הפרינטים

ytzuk

New member
IMPRESS - מה דעתכם על הפרינטים

של הבצפר? בעיתון היומי הופיעו מספר מודעות של תלמידי הבצפר אודות print is fun אשמח לדעת מה אתם חושבים על פרויקט זה בכלל ועל הפרינטים שהופיעו בפרט. תודה :)

print is fun

כמובן שגם אני עשיתי ולא נבחר משום מה, (אני אגיע כבר לבצפר לסגור חשבון) מודעת הפצפצים - עשו גלויה כזו, המטרה פה היא להמחיש את עוצמתה של המדיה, הגלויה התעלתה על הפרינט. מודעת זונה - של נאוה, שהייתה איתי בקורס, התחברתי למודעה, הצחיקה אותי - המועדפת עלי my first print - hope is fun - הכלבה שלי מצליחה. shopping - ללכת עד הסוף - i do - הממ... יונית צוק, האם זו השואלת? ythuk לפעמים שווה לריב -

קולמוס

New member
טו מאץ' אקספלנייטשן

לנושא מאוד מוכר. נחמד החיבור עם הטבעת, אם כי עלולים לחשוב שרשום שם "עידו" באנגלית. האצבעות לא מרוטשות..זה נסלח..אבל הקונספט- פאן והצעת נישואין, הניצוצות, הקסם, לא מספיק עובר או לא מספיק מחודד. אם הפאן שלך זה להתחתן- זה לוקח אותי לכוון הנרי ה-8. אני מניח שלא זו הכוונה.. גם אין כאן איזה סוויטצ' מעניין או תובנה חדשה (אם למשל היית שוברת את הכוס ברגלך). בקיצור במבט ראשון נראה נחמד, במבט שני משאיר אותי ברמת הקיטש ולא מעבר. בהצלחה בכל מקרה :)

מסכים עם קולמוס

החיבור המילולי והויזואלי בין הביטוי i do לבין צורת הטבעת הוא חמוד ויצירתי. אבל כשהבריף הוא פאן ואת סטודנטית לקופירייטינג, הציפייה שלי היא לראות פרשנות הרבה יותר קיצונית, מוטרפת ומרחיקת לכת. גם אם בכל זאת בחרת ללכת על נושא קצת קיטשי כמו חתונה, אני חושב שהיית צריכה לברוח מקיטש ובנאליות ולתקוף את הנושא מזווית הרבה יותר עמוקה ורצוי גם מפתיעה, משעשעת או מרגשת. את מסכימה איתנו או שאת בראש אחר לגמרי?

ytzuk

New member
קודם כל תודה רבה על ההתיחסות

זה מאוד מחמם את הלב שגדולים ממני מתיחסים לדברים שאני עושה בתחילת דרכי. דבר נוסף, כשקיבלתי את הבריף על fun הבנתי שכל השיחות שאני עושה עם חברותי לגיל, סובבות סביב נושא החתונה, בין אם הבנות יוצאות שנים עם מר בחור, ובין אם הן עדיין במצבי on&off של מערכות יחסים. כנראה שבגיל מסוים, הfun הוא להתחתן, (לא יודעת בעצמי עוד לא הייתי שם.....,) הפרינט הנ"ל הינו התחלה של רצף של פרינטים שמשלבים בין המילה לחפץ, לדוגמא: it's a boy = הo הוא עיגול של מוצץ, it's a girl - הl = בקבוק של תינוקות.... אני מוסיפה לפה שקף נוסף של רעיון על fun, אשמח להתיחסות:) אנא אל תתיחסו לתמונה, אלא לרעיון. המון תודה אני מעריכה כל התיחסות ולומדת המון בזכות הפורום.

קולמוס

New member
הפאן לא עובר בשני

את לא לוקחת את הרעיון של "מקומות אקזוטיים חדשים" בגוף למחוזות אקזוטיים חדשים. מעבר לתרגום ויזואלי כמעט אחד לאחד חסר פה מיקוד והשחזה. אם האנלוגיה לעולם הטיולים והטרקים- אז צריך לחקור ולהקצין זאת בויזואל ובקופי.

למעלה