Impossible Princess & ISBSL

arcsinus

New member
Impossible Princess & ISBSL

ISBSL = I should be so Lucky המיקס הזה שהיא עשתה ביניהם בהופעה במנצ'סטר היה ממש מדהים! גם אתם התאהבתם בו?

לימבו

New member
בהופעה עצמה זה היה ממש מצמרר

לדעתי זה אחד הקטעים שפוספסו בענק בדי וי די. זה היה סוג של שיא בהופעה, והחיבור בניהם (אגב, השיר נקרא Dreams, לא אימפוסיבל פרינסס) הוא גאוני ויוצר משמעות חדשה: These Are The Dreams- מתוך dreams שהשתלב עם השורה: If Only they come true (ב- ISBSL השורה המקורית היא: But dream is all i do if only they come true) גאוני בעיני.

arcsinus

New member
כן לזה התכוונתי ../images/Emo13.gif

לשיר Dreams, מישום מה אני קורא לו Impossible Princess, שיר מדהים! מתאים ביותר להיות השיר האחרון באלבום הזה, בדיוק כמו Light Years ב Light Years
(These are the dreamsssss (if only they come true נראה לי שזה היה החלק האומנותי הכי יפה בהופעה מבחינת השירים.

MrMinogue

New member
אני חייב..

השיר נקרא במקור Impossible Princess אבל השתנה מאוחר יותר לקראת יציאת האלבום. דוגמא נוספת היא Clever Girl שאנחנו מכירים כ Did It Again. סתם חשבתי לציין את זה.. לגבי השיר - לדעתי השיר הכי טוב מההופעה!! זה באמת גאוני איך השיר מתחיל במקצב מאוד פשוט, במילים של I Should Be So Lucky ואיך לאט לאט נבנה עם עוד ועוד מקצבים וסמפלס להיות Dreams. דיי סימבולי לקריירה של קיילי עד Impossible Princess. התחיל דיי פשוט ובכלל לא מסובך ולאט לאט עוד רבדים נכנסו לתמונה והפכו אותה לעשירה יותר כשהשיא היה Impossible Princess (האלבום). באמת שיר מבריק!! שילוב יפה בין הפשוט למסובך.. סטיב אנדרסון הזה פשוט גאון!!

למעלה