IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!

Down in a hole

New member
IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברה אל תשכחו!!!!! מחר הופעה של הענקים והטובים- ליידי מקבת' שחזרו מלוס אנג'לס...בהייניקן הבימה קלאב... ועוד משהו לפני זה אמור להיות מפגש פורום, אני , חברה שלי, ועוד ידיד נהיה שם, אז תבואו!!!!!!!!! מי מתכוון לבוא? תשאירו הודעה או תשלחו לי אי מייל ל: [email protected] אני רוצה לדעת כמה אנשים באים! אז יאללה קחו ת'צמכם עם הפלאנלים והגינסים הקרועים, תביאו סםונטניות ובואו לפגוש אנשים!!!!!! אני אהיה שם עם חולצה של אליס אין צ'יינס.. מחכה לכולכם!!!!! :) שלכם, מריה

Jam Head

New member
אממ...

אני מאוד רוצה לבוא , הבעיה שאני גר בבינימינה , זה חור ליד זכרון יעקב ואין לי איך להגיע מחר לת"א. אז אם יש פה מישהו מהצפון או מאזור שלי שרוצה לארגן הסעה או משהו כזה הוא יכול להתקשר אליי - 055 833994 - . כי אני מאוד רוצה להגיע.!

Down in a hole

New member
אני מחדרה אחי

זה ממש לידך, אבל אני יוצאת מוקדפם יותר מהבית היום לת"א בכל מקרה אם תרצה לבוא בערב רק, תקח אוטובוס (יש אוטובוסים עש חמש וחצי-שש בערב) מאגד חדרה, ואם לא אז יש תמיד טרמפים, או שפשוט תסע מוקדם יוץר ותסתובב בת"א.....

call me a dog

New member
וואלה, את מחדרה?

הייתי שם שבוע שעבר... היה משחק של הביצפר שלי ברמה"ש נגד הנבחרת של חדרה.. והכריחו אותנו לבוא לעודד...

call me a dog

New member
אני אולי אגיע...

תזהי מישהו עם ראסטות בלונדינית עד האוזניים וחולצת פלאנל.. קוראים לי ניר, אז אל תתביישי ותקראי לי, אני מאוד ידידותי :) ואם את והחבר'ה שלך לא מוצאים אותי, תתקשרו לפלאפון שלי067226492

Down in a hole

New member
אוקייי

אז תבוא.... הפלאפון שלי הוא 053316069 ואם אתה לא בא תודיע, אני רוצה לדעת אם יהיו מישהו מהפורום יבוא

למעלה