/tapuzforum/images/emo32.gif

LudaGirl

New member
איך מתחילים עם בנות?

עם בנים זה ככ קל, אבל בנות זה פשוט מבלבל. היום ראיתי בחורה מהממת בהסעה לבסיס. היא לא הסתכלה עלי בכלל. איך אפשר לדעת אם מישי בקטע? אוף

Shiri from the block

Active member
שאלה טובה. אומרים How are you doin' ומקווים שהיא מכירה את הציטוט הזה מחברים וזה כבר יעשה את כל העבודה ../images/Emo8.gif או שהיא תחטיף לך סטירה או שזה יגמר בטוב../images/Emo3.gif

Rachel1987

New member
אני כל כךךך איתך בקטע הזה..

זה ממש מבלבל :| אני בעד שכולן ילבשו איזה סממן מזהה
חחחח וזה כל כך שונה מבנים..חחח בנים את רק אומרת להם היי מה קורה? וזהו הם חושבים שאת בקטע שלהם!
נגיד יש איתי מישהו במשלחת שממש החלפתי איתו כמה מילים וזהו עכשיו הוא חושב שאני רוצה אותו..זה משגע אותי!! זהו אני לא מדברת יותר עם בנים חחח
טוב חפרתי ..ששש ..

LudaGirl

New member
זה קטע מעצבן.

אני בחסך מטורף כבר המון זמן. ולקחתי מנוחה מגברים. וזה מצב ממש מסריח. זה לא שאני לא בטוחה בעצמי, להפך, אם אני יודעת שמישי בקטע אני לא אהסס. אבל הבעיה האמיתית היא לדעת. הבחורה האחרונה שהייתי איתה פשוט התחילה איתי במסיבה, אני כמובן זרמתי כי היא מהממת. אבל בחיים לא יהיה לי אומץ.

FireInsaid

New member
אין לי מושג, זאת שאלת המיליון P:

אפשר סתם להתחיל לדבר כזה, מקסימום היא תחשוב שאת סתם ידידותית אליה... או משהו XD

Lady_in_Red

New member
לי קרה קטע מוזר לפני כמה ימים

מישהו נתן לי טרמפ.. אז במקום להתחיל איתי, הוא כזה אומר לי" אז מה את בקטע?" אני כזה בקטע של מה?? הוא כזה "נו עם בנות" כי אם את כן יש לי לשדך לך מישהי. הייתי בהלם טוטאלי דבר כזה עוד לא שמעתי. שמישהו שבמקום להתחיל איתי ירצה לשדך לי חברות שלו חחח...... כל הנסיעה הוא חפר לי שזה ממש מגניב שאני בקטע, למרות שלא דיברתי הרבה... וכשיצאתי הוא אמר שטלפון שלה עדיין בתוקף אם בא לי..... ואני כזה לא לא תודה אני לא מעוניינת... עכשיו שאלה... למה שבן ישדך סתם מישהי למישהי שהוא כרגע נתן טרמפ בלי מניע נסתר.... אחח... בנים בנים...

Lady_in_Red

New member
מטירת כרמל לחיפה

לא ממש לקחתי, הבחור הזה לא היה נראה מאיים והציע טרמפ, אז אמרתי סבבה למה לא. יש לי תמיד גז מדמיע בתיק:)

t i t i13

New member
חתונה יהודית גאה!=]

זה מתוך כתבה של הBBC אחרי שהותר לזוגות גאים בקלפירוניה להינשא ..זאת חתונה של זוג לסביות יהודיות שהתחתנו בחתונה יהודית ...חח זאתי שחיתנה אותם עם הכיפה הרגה אותי
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7458259.stm

Shiri from the block

Active member
וואי זה ממש מגניב! תודה על הלינק../images/Emo13.gif אני כל כך שמחה שאישרו את החוק הזה בקליפורניה ועכשיו כל מי שרוצה להתחתן יכול! בלי קשר לדת ולנטייה.

למעלה