/tapuzforum/images/emo32.gif

אביתר28

New member
למה מישהי?

יש פה גם בנים!

למה הקטנוניות?

ככה זה בלשון,כשתעשה בגרות תדע ,ואם זה לא מספיק לך אז גם שום בן חוץ מגורג לא מכיר אותה. נרגעת?

LiorShap

New member
הי לא נכון אני מכיר אותה...

אולי לא פנים מול פנים אבל בכל זאת... ואגב נראה לי שהוא צודק גם אם יש 1000 בנות ובן אחד אז לא משתמשים בלשון נקבה. ואני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי

sivosh

New member
האמת שלא... חכי לאשכולינה

הן בקשר יחסית טוב... מקווה באמת שהכל בסדר

eshkolit32

New member
אוקיי כמה הבהרות ../images/Emo36.gif

בענין יעלי: בפעם האחרונה שדיברתי איתה היא היתה בסדר גמור אבל מור אם את רוצה את יכולה לבדוק מה קורה איתה במסנג'ר או בטלפון. בענין פניה בנקבה: אביתר וכל החדשים: ההצטרפות שלכם לכאן מבורכת, ואתם יודעים את זה היטב. יחד עם זאת, אל תשכחו שהצטרפתם לפורום בשלב מסוים, ושמהרגע בו הוא נפתח בחודש מרץ 2007 הוא צבר לעצמו היסטוריה. מור פנתה בלשון נקבה כי רוב הפורום, מה לעשות, מורכב מבנות. זה לא מתוכנן זו רק עובדה פשוטה. עד היום היו המפגשים מורכבים מבנות מלבד פעם אחת שג'ורג' שימח אותנו מאד והגיע לאחד המפגשים. נוכחות הבנים בפורום הזה מבורכת וחשובה בעיני ואני בטוחה שגם בעיני שאר הבנות כאן. פשוט כשיש פניה בלשון נקבה בענין מסוים כמו דאגה למישהי שהרבה זמן לא שמענו ממנה כאן - קחו את זה בפרופורציות, זה לא מכוון נגד הבנים כאן או משהו בסגנון.

LiorShap

New member
לא אמרנו שזה מכוון נגד הבנים...

אבל טכנית-גם אם יש רוב של בנות לא משתמשים בלשון נקבה,אלא אם כן כולן בנות. שיהיה נו מזה משנה

eshkolit32

New member
אפשר להמשיך בויכוח הזה לנצח

לא נראה לי שמשהו יצא מזה. זה באמת מיותר כרגע ושרשורים ארוכים כאלה על דברים שלא קשורים בעניני הפורום הם משהו שאני מעדיפה שננסה להמנע ממנו.

למעלה