/tapuzforum/images/emo10.gif

טאKילה

New member
ו.................

וואלה העולם צהוב, אובך. ולך חיבוקי

קרוואלה

New member
פששששששש...

יפה לך לאחתוש חיבוק ... ההוא קיבל ממנה קפה ועוגיות... ורק אני שקופהההההההההההההההההה לא רואים אותי פה נאדה אויר :((( האמת ששקלתי לעשות לך טוב על הלב וללכת להתאבד אבל זיביייייייי פרנציפ פה על הלב שלך!!!

קרוואלה

New member
נו רק באיומים הולך פה....

שמעה אני נשארת פה על הלב שלה ישר חיבוק....... מאמוש מאוחר לא יעזור לך !!! עם או בלי חיבוק אני נשארת פה!!!

קרוואלה

New member
כול אחת תבכה מאיפה שכואב לה.....

לי יש חור בכיס.:(( עכשו תגידי לי את מה יותר כואב חור בלב או חור בכיס?

../images/Emo10.gif

ואצלי כרגע.... יש בור {!!} בכיס... ומכירה גם את החור שבלב... טוב, יאללהההההההה חיבוק קבוצתי

../images/Emo24.gif זה הכי טוב....

אבל אם למישהו למלא לי ת'תהום שיש לי בבנק אני מזה אשמח.... :)

אופו נעלמתם כולם../images/Emo35.gif

בלע אתכם האבק? יאללה בא לי לבלגאן ת'חדר... מי מצטרף???????????????

קרוואלה

New member
../images/Emo9.gifאני תמיד בעד בלאגן

סאמו ב'מת מזה האבק הזה חנק לי ת'חיים:(( אבל הגינה שלי מצוחצחת אוחחחחחחחח שזה כייף...שתיתי לי נס בסבבי בבי.. קיפלתי כביסות השכבתי את המפלצות....... עכשו כולי שלך ...ותחפשי כושי שימלא לך ת'חור בבנק

אבל אבל אבל..

אבל אני לא אוהבת כושים.. .. ושלא תעיזי לקרוא לעידן מפלצת הבנת?!!!! בא לך לנסות להרדים את הנסיכה? :)

קרוואלה

New member
צודקת!!!......

בחיי שאת צודקת עידן לא מפלצת..... זה הגבר שלי! החבר הכי טוב שלי! האוצר שלי! אבל כשהוא מחליט להוציא אותי מדעתי אלוהים שישמור:(( הנסיכה מוזמנת אלי תמיד! אצלי הנסיכות עושות מה שבא להן:)) לא אוהבת כושים תשארי עם חור בבנק!!
אפרופו לנסיכה שלי ליאתי כואבת השן..... זה הלך ככה היא מתקשרת... היא .....אמא כואב לי השן....... אני. נו לכי לרופא מה הבעיה יש רופא שיניים בבסיס כנסי אליו....... טופ הגברת הלכה מתקשרת שוב אחרי איזה שעתיים......... היא ...אמא עכשו אני יודעת למה כואב לי ...... אני .נו למה?.... היא יוצאת לי שן בינה....... אני ..נו לפחות משו טוב יצא מהכאב הזה..... היא... מה יצא ? אני...קיבלת שכל סופ סופ :))) כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמאאאאאאאאאאאאאאאאא

קרוואלה

New member
חתמה חתמה.......

עוד 3 חודשים היא נכנסת לקבע:))) שיו איך עפו להם שנתיים....אני חוושבת שאני מזדקנת

את? מזדקנת? לאאאאאאאאאאאא..

את כמו יין טוב.. משתבחת עם השנים.. .. רק תגידי מזה? נדמה לי שאני רואה איזה קמט מעל הגבה הימנית.. .. .. :))) ויופי לקצינה.. קבע זה אומר מלא קצינים.. .. אם לא הזדקנת עד עכשיו נראה אותך כשהיא בקבע.. :)

קרוואלה

New member
כבר עכשו....

יש סביבה מלאןןןןןןןן קצינים ותאמיני לי יש על מה :)) ואל תתעסקי לי עם הקמטים שלי
יודעת את הילדה הזו גידלתי ממש כמו ליידי לכול דבר.... בחיי את הנשמה השקעתי בה אפ פעם לא שמעתי אותה מקללת עונה בחוצפה ..... מה שנקרא ילדה טובה עם אמא משוגעת...... קיצר וזו מחאהההההההההההההההה!!! צה"ל הרס לי ת'ילדה....היא מקללת
נשבעת לך השבת כשהייתה בבית שמעתי אותה מקללת אם היית רואה באיזה מהירות הגעתי לחדר שלה....... קארל לואיס פרייאר לידי < אגב הוא אצן מרתונים> הלו ליאתי מה אני שומעת את את קיללת........ נו אמא נפלט לי מה את נלחצת....... שו נפלט מה לך ולקללות....... אומרים שאם תשתיני על צה"ל הוא ירטב אם צה"ל ישתין עליך את תטבעי.....אבל אם אני אחליט להשתין על צה"ל הלך על הרמטכ"ל שלנו
מקלקלים לי ת'ילדה:(((

למעלה