../images/Emo96.gifאהלן..

sexyvampire

New member
../images/Emo96.gifאהלן..

אני מחפש תרגומים לעונות 1-2-3-4-5 בקיצור לכל העונות ../images/Emo69.gif ושאלה: יש פרק שמתחזים לחברה הכושית של סידני. מישהו יכול להגיד לי איזה פרק זה? או לפחות עונה? תודה רבה. [עדיפות לראשונה ../images/Emo3.gif]

sexyvampire

New member
../images/Emo96.gifשכחתי להגיד שאני מצטרף../images/Emo12.gif''''

אביב, 15, קריות אחשלי מיכר אותי לסידרה כשזה היה אז ממש מזמן משודר בערוץ 2. ומאז אני ראיתי פרק פה פרק שם. החלטתי סוףסוף אחרי שהגיע חופש להשלים את כל הפרקים. אז מרחבא.~ ../images/Emo72.gif

b u s t e d

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

מעין, 15, לא קריות. אני רואה ששאלתך החשובה והעדיפה נענתה, אנסה לענות על השניה.. עליך להבין שלא ראיתי את הסידרה כבר בערך שנה../images/Emo122.gif|בלאקאאוט|, ובנוסף אני סובלת מ"עייפת" קלה. הא. רגע! זאת שאלה קלה../images/Emo3.gif בפרק 13 של העונה ה-2 נרצחת חברתה האפרו-אמריקאית(../images/Emo22.gif) של סידני, פרנסי, ואליסון דורן (?) עוברת ניתוח כדי להראות כמוהה (היא הופכת לכפילה שלה). מהפרק הזה ועד לסוף העונה (פרק 22) פרנסי לא קיימת, ויש לה כפילה שמתחזה לה.

b u s t e d

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשכחתי תאייקונים!

התכוונתי לעשות ../images/Emo98.gif, לא ../images/Emo22.gif ../images/Emo12.gif זה תמיד היה ככה? זה מה ששבוע בלי תפוז עושה לי../images/Emo7.gif|מכור|

Princess110

New member
אולי זה יעזור..

http://www.donkey.co.il/movies/series/view.aspx?id=66- פה יש כתוביות לכל העונות..

למעלה