../images/Emo42.giffreedom../images/Emo42.gif

../images/Emo42.giffreedom../images/Emo42.gif

שלב 2!! המשתתפים שעוברים לשלב הבא:! Manga136 כדור המזל שולט DOLLS GIRL Hermione66 parrotia YoYo1995 כל הכבוד! המודחים:! Just Princess Miss T B צלילוש13 אני מצטערת אבל לא הגשתם את המשימה וחבל... בקרוב תקבלו פרס ניחמים במסר... המשימה:! הסים שלכם חולה על קניות! תצאו איתו לשופיג מוטרף! צלמו את הסים שלכם בשופינג 4 תמונות בלבד. תמונה אחת של הסים שלכם מטייל ברחבי הקניון. תמונה אחת הסים קונה חפץ כלשהו (החפץ לבחירתכם). תמונה אחת של הסים משלם בקופה על חפץ אחר (החפץ לבחירתכם). תמונה אחת של הסים מודד בגד מפואר שמתאים לארועים. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

אופסס...../images/Emo55.gif

תאריך ההגשה עד יום שישי בשש בערב. הערכות עד יום שני בחמש. (מי שצריך הערכה להודיע לי)

אני צריכה הארכה בבקשה

אני פשוט די חולה וגם ככה יש לי מבחן מעבר ביום א' אז כמעט כל שנייה שאני מרגישה בסדר אני צריכה ללמוד.... פליייז! זה ממש חשוב!

אבל...

עכשיו אחרי תאריך ההגשה ורק שתיים הגישו =/ האם האחרות ביקשו הארכה? (חיחיחיח הקפצתי ואתם אפילו לא שמתם לב!...חיחיחיח)

מה???? זה לא הקפיץ !!!!

../images/Emo208.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ועכשיו אני מתכוונת לזה!!

אני כזאת מוכשרת!

הצלחתי לעשות את המשימה יותר מוקדם מההארכה! אפילו ש: 1. אני חולה במחלת הנשיקה. (ראו ניצלוש"י) 2. יש לי מבחן קריטי ביום ראשון! אולי זה כי אני לא לומדת? הממממ *מהרהרת...* טוב איפה היינו? אה כן.... המשימה: *טטטדאם!* בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את קתרין מסתובבת לה בקניון, עם חברותיה הטובות- הבלונדה זוהי טינה, בחורה טיפשה למדי אך חביבה. השחורה זוהי ג'ינה, בחורה חברותית אך מעט רכלנית (!BEOCH!). הן רק הגיעו לקניון וכבר קתרין מתנהגת כאילו הקניון שייך לשוגר דאדי שלה.... (כמו תמיד... רק שזה לא הגיוני כמובן מכיוון שאין לה שוגר דאדי...) =] (סליחה על החפירה)

והנה קתרין...! שוב!

הפעם, נצפתה הכוכבת משלמת על פלאפון חדש....!!! למי שאין נייטלייף (נראה לי שזה בא עם נייטלייף...) שידע ש... זוהי אכן מכונה מיוחדת שקונים בעזרתה פלאפון\ mp3\ פלייסטיישן נייד למנהלת... אני חושבת שזה נחשב במשימה, בתור התמונה שהיא משלמת על משו, כי אפשר לראות שהדבר הקטן ביד שלה זה כרטיס אשראי =] אם זה לא בסדר... תודיעי לי ואני אכין חדש אבל אני מעדיפה שלא =]

ועכשיו...: הפתעה! הנה קתרין......שוב!

הפעם- מודדת שמלה בשווי 10,000 דולר בחנות היוקרה של המעצב האיטלקי הנודע והמצליח אריסטו ברווצ'י! ונחשו מה? היא קנתה אותה! חה חה! (שימו לב לגב השמלה!!! פששש....)

התקבל../images/Emo127.gif../images/Emo55.gif

ואיי כל הכבוד לך שהגשת מוקדם אפילו שיש לך הארכה! תלמוד ממנה! חח החלמה מהירה! ובהצלחה במבחן!../images/Emo13.gif

עפים אנשים?../images/Emo55.gif

הכוונה למודחים? בנתיים היו 3 מודחים שלא הגישו את המשימה, והיו עוד מודחים אל תדאגי...../images/Emo6.gif

DOLLS GIRL

New member
המשימה של וונסה

הערה צילמתי כל כך הרבה תמונות שאני לא יודעת מה לבחור אז אני יפרסם את כולם . את התמונות שאני רוצה שתתיחסי אליהם אני אכתוב בהן . אם את לא מוכנה לזה פשוט אל תתיחסי לאחרות ..זה רק כדי שאני ידע שעשיתי את כל מה שיכולתי ../images/Emo13.gif ועכשיו למשימה עצמה! וונסה לא כל כך אוהבת שופינג.. היא מעדיפה ספורט וכיופים אז היא ניסתה למהר עם המשימה הזאת כמה שהיא יכולה בהתחלה שהגיעה לקניון היא הסתובבה בו קצת כדי לראות את החניות ולהיזכר מה היא צריכה לקנות (לתמונה הזאת להתייחס)

למעלה