eynav br

New member
משעמם לי חח

הספקתי להכריז על זה בכל הפורומים של תפוז
פאק אני לא עייפה והשעה חמישה ל12 בלילה אין לי מחר בי"ס אבל בכל מקרה רוצה ללכת לישון

eynav br

New member
בברזיל../images/Emo6.gif חחחח

וואו לקבל תגובה ועוד משלושתכם
אני בברזיל עכשיו, בסוף החודש נוסעת לטיול עם כל מני חבר'ה מהבי"ס ומכל ברזיל בעיקרון..נוסעים לחוף בבהיה.. אחר"כ בסוף דצמבר אני מסיימת בבי"ס ונוסעת לביקור בארץ
ש-נ-ה לא הייתי שם כבר...אני מתגעגעת
חוזרת בתחילת פברואר לברזיל ובתחילת אפריל נוסעת לארה"ב ללמוד אנגלית. אני אשן ויהיה בארה"ב בקמפוס של הקולג'/אוניברסיטה ו40 ד' באוטובוס מהעיר שאני יהיה בא יש לי משפחה..רחוקה שאני בקושי מכירה אבל בטח עכשיו זה השתנה.. קיצר בארה"ב אני יהיה עד דצמבר 2007 וארר"כ אין לי מושג
חפרתח נכון? כל זה ניראה הזוי נכון? אני יודעת אבל זה אמת...חח בארה"ב יהיו אנשים מכל העולם ובכלל כל זה חוויה..
אני לא יודעת כלום באנגלית
חזרתי מבי"ס ואני עפה לאכול אז ביי בנתים.. אה ואני גם לא מדברת פורטוגזית! יודעת ומבינה אבל לא כל כך מדברת..

eynav br

New member
בפארק ציפורים בעיר FOZ DO IGUACU=]

שזה העיר שיש בא את מפלי האיגואסו(בין הגדולים בעולם וזה בגבול עם הארגנטינה ופארגוואי) העלתי לפה כבר תתמונות האלה אבל הנה בשבילך

eynav br

New member
עוד ואחרונה כי אין לי כוח לעלות יות

אם את רוצה יש לי בבלוג ובאלבום בתפוז... הוא אוכל קוקוס=]

ODana

New member
ממש מקסים!

והשנה הקרובה שלך נשמעת ממש ממש מרתקת וכייפית. איפה בארה"ב תהיי? אולי כתבת אבל איכשהו פספספתי. תשמעי, בסוף את תהיי דוברת 5 שפות!

eynav br

New member
הלואי!

פורטוגזית אני לא מדברת וזה משגע אותיייייייי...רררררררר זה משהו דפוק אצלי...אני מבינה הרבה ופשוט לא מדברת... אני יהיה באולימפיה-מדינת וושינגטון... חצי שעה מסיאטל ובסיאטל יש לאבא שלי דודה[שאני לא ממש מכירה] שאם אני אצטרך משהו היא תדאג לי..אני לא מדברת מילה באנגלית..טוב מילה כן אבל לא יותר מזה.. בהתחלה בכלל הייתי צריכה לישון אצל הדודה אבל בסוף אני יהיה בקמפוס של הקולג.. הלואי שאני יהיה דוברת 5 שפות..יהיה לי טוב לחיים

למעלה