מותר לי

New member
../images/Emo99.gif

גם לי יש מכונת כביסה!!!
קריסטל ישנה במיקצת, הניקוז עם "כבל מאריך" (אם אפשר לקרוא לזה ככה), החשמל עם זולירבנד מכל הכיוונים (עד שיימצא תחליף הולם, ןזה יקרה בקרוב מאד), המים מחוברים לברז למטה אבל בברז למעלה אין מים קרים בגלל זה (חוסר במתאם), היא עצמה ניצבת בפתח המקלחת (תשכחו מפיפי בבית שלי!), אבל היא עובדת, וזה העיקר
השלב הבא יהיה מיקרוגל שהוא גם אופה

מזל טוב וסימן טוב קולולולולו

כשאני קורא את ההודעה שלך תחושת נחת סיפוק וגאווה ממלאת אותי.

מתאים לי? ../images/Emo68.gif

וחסר לך אם אתה אומר לא
האמת שגם אמא שלי וגם חבר שלי פשוט אמרו לי שאם כבר יש לי יום חופש אז שאתחיל לחשוב בכיוון של לנקות את הבית (חיריה היתה נקיה לעומת מה שהלך אצלי, המחסן של אבא שלך נראה יותר טוב!) אז אחרי שקמתי עשיתי נקיון יסודי (אפילו פתחתי את המארז של המחשב, לא רוצה לספר מה היה שם, העיקר שעכשיו הוא שקט
), את כל הרהיטים העלתי על המיטה, ושפכתי דלי שלם על הריצפה. אחרי שהבית היה נקי ומצוחצח והתענגתי עליו שעות בודדות, הגיע ההמכונת כביסה
(לא החלטתי אם לצחוק או לבכות...) עכשיו כל הבית ג'יפה, אין טופי (מצאתי משהו טעים במכולת אבל הילדים זללו הכל...), המכונה תקועה באמצע הכניסה למקלחת, המקלחת עצמה שחורה מכל הניסויים (למען הדיוק: הפאשלות), את הדלת אי אפשר לסגור כי צינור הניקוז תלוי שם לתפארת, מחר צריך לשטוף עוד פעם
(והסמרטוט מלוכלך!!!)

fibs

New member
אז אולי

במקום לחפש ממתקים במכולת, תגשי למחלקת חומרי הניקוי, ותקני סמרטוט חדש....?
(לפני ששלחתי את ההודעה, עברתי לראות אם אין לי טעויות, וראיתי שכתבתי "חומקי הניקוי". איכשהו זה נראה לי יותר מתאים).

מותר לי

New member
סמרטוט חדש???

הם לא חד פעמיים עד כמה שהבנתי משגת
שוטפים קצת, אם זה לא עוזר- מכבסים, והנה לך סמרטוט נקי!

Laybe

New member
יו- איזה כיף לך ../images/Emo140.gif

מזל טוב, ומי ייתן ותמצאי מיקרו כלבבך

למעלה