harmless

New member
אגב אני מדמיינת

או שבאמת יש לו שם זקנקן? (עד כמה הבן אדם יכול להמשיך להיות יותר ויותר שקסי???)

ל ו ג י ת

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

איזה יפה הוא!!!!!! תרי לא נראה לי שזה זקן ,זה נראה יותר כמו הצללה

harmless

New member
דווקא נראה יותר כמו זקן

במיוחד כשמגדילים את התמונה. ואני בסדר. קצת מצוננת אבל.. מה איתך? הכל טוסט?

Hieros Gamos

New member
OMG../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אגב זה די נראה כמו זקן אבל יכול להיות שזה הצללה...לוידעת...אם אתם שואלים אותי, זקן...but who cares!?

harmless

New member
מהמקום הרגיל ולא בינתיים אין עוד

ועד כמה הוא שווה???? מה את אומרת סוז- זה זקן או לא זקן?

../images/Emo9.gifאחרי בדיקה קרובה,מעמיקה,מדוקדקת

ובעיקר מ=ה=נ=ה...חחחחחח הגעתי למסקנה שזה רק צל אבל תארי לעצמך מה הזקנקן הקטן הזה יכול היה להוסיף לפנטזיה המושלמת הזו!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההה יש מצב להיות יותר HOT HOT HOT מזה?????? כאילו , זקנקן קטן עם כובע בוקרים, מכנסי עור צמודים...חחח
ווואי ווואי התחלתי לפנטז...סוזי:קישתא!

harmless

New member
לא איכפת לי מה אתם אומרים

זה זקן- בעיקר בגלל שזה ממש מתאים לו חח. ואם כבר מדברים על הוט- למרות שעברתי להוט בגלל צח"מ- עדיין אני מקבלת יס. חח מה את אומרת יש תוכניות טובות בהוט? כדאי לעבור? כי יס ממש כבר לא משהו. די משעמם למען האמת

לא יודעת..מה זה בכלל הביזיון הזה../images/Emo35.gif

את משחקת ב"הוט" ולא יודעת מה הולך שם???? חכי חכי אותך! מחר את מפוטרת!
וחוצמזה...הכל אותו חארטה אבל משום מה אני באמת מעדיפה את הוט...

כי לאחותי ולחברות שלי יש יס ו...

בגלל זה אני אומרת לך שהכל חארטה..אני פשוט רגילה לסידור הערוצים של הוט...חחחח זהו..
גם ככה אני בקושי רואה טיוי...

harmless

New member
אגב נתקעתי אתמול במשקוף

עם החלק העליון של היד- נראה לי ששברתי משהו חח. במיוחד עם הרעש שזה עשה, והעובדה שזה נפוח לי עכשיו. לעזאזל גיל הוא השותר- לא אני!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוווואי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את בכלל קולטת איזו תיבת פנדורה פתחת עכשיו???????????
ווווווווווווואי איזה קטעים......יא עקומה!
איך עשית את זה כשרון??????????????מה היה יתוש שעשה לך סזזזינר סזזזינגר באוזן וחטפת עליו קריזה או מה????
ווואי ענק...גיל יעשה מזה מטעמים...

harmless

New member
היה חושך, ובאתי לעשות סיבוב

לפרוזדור, ואז נתקעתי במשקוף עם היד. חח לא יכולתי להזיז אותה בכלל במשך איזה 5 דקות. וגם הייתי ממש מצוננת אתמול- אז הנה יש לי תירוץ

היית מצוננה?

גם אני רק שהיתי מצוננה פלוס פלוס..היה לי חום 39.5 מיום חמישי בלילה עד אתמול בערך...חשבתי אני אומרת אדיוס לחיים... אבל כנראה חיים לא רוצה לתת לי ללכת

Dark Storm

New member
אני לא ארד לרמה הזו....

חחחחח סתם, האמת שאין לי זכות לצחוק על תאונה זו, ביחוד אחרי מקרה האמבטיה ועוד משהו מצחיק הרבה יותר אם כי פחות כואב שעליו לא אפרט פה.

למעלה