מוריניו הגיע לפורם?../images/Emo12.gif
בקשר להתנשאות המגוחכת, אני כמובן שלא נפגעתי מזה, אבל לפחות חזרת בך, כך שלא יצאת לגמרי מעפן.
בקשר למשחק, כמו בחיים, גם (ובעיקר) במנג'ר אנחנו נבחר את האתגר שהכי מעניין אותנו, פעם זה לבנות אימפריה, פעם זה לשרוד בתחתית, פעם זה להעלות קבוצה מליגה ז', וכדומה... הפעם התחלתי משחק עם ברצלונה, כשהמטרה שלי היא פשוט מאוד לשחק עם השחקנים שאני אישית אוהב, (בגלל זה לא הבאתי את ראול) והתוצאה פחות חשובה לי, העיקר לבנות לי קבוצת חלומות משלי. פרסמתי את התמונה לא בשביל להשוויץ, שכמובן אין בזה פסול, פרסמתי אותה כי זה בארסה נגד ריאל, וזה לא תוצאה רגילה. בקשר לפלרמו, כששיחקתי עם יובנטוס פלרמו סיימו את העונה במקום השני ואני זוכר טוב מאוד שהם הביסו אותי באיזה משחק, בנוסף לכך שבמנג'ר אם אתה בליגה בכירה, אתה יכול להחתים הרבה שחקנים בחינם אחרי שנתיים כך שהקבוצה יכולה להיראות אחרת לגמרי- כך שאתה לא עשית משהו מיוחד. אם כבר אתה רוצה להשוויץ, (וזו פיסקה אחרונה, אתה יכול להפסיק להזיע
) באיזה משחק כשסיימתי עם ארסנל ב2010 (נראה לי), לקחתי קבוצה שהגיעה לפריימרליג בפעם הראשונה, נראה לי קוראים לה swings או משהו כזה... בשנה הראשונה שלי איתה סיימתי במקום השלישי עם אותו חומר שחקנים שהיה. זה נקראה הצלחה ידידי!!!