../images/Emo99.gif

שנה שעברה זה נגמר ב4-0, השנה הראתי להם כבר בתחילת העונה מה התיכנונים שלי. 7-1! בחוץ! על היריבה השנואה! איזה תוצאה חלומית... לא מספיק שקסיאס נפצע להם לכמעט שנה, במשחק הזה נפצע להם ל8 חודש (!) האיש מספר אחד שלהם, ריביניו.

nir2107

New member
אריק

אתה מדהים אותי כל פעם מחדש עם סיפורי ההצלחות שלך עם חיפה וברצלונה. אולי תוסיף למאמרים כמה טיפים איך להגיע להצלחה כזאת?

Papito

New member
הכל טוב ויפה אריק

רבל בוא ותתבאס קצת. פלרמו. הקבוצה שלי. ברצלונה. הקבוצה שלך

Papito

New member
אתה מבין אריק..

זה לא חכמה כשלקבוצה שלך קוראים ברצלונה והתקציב מיליארדים.

Papito

New member
זה הכי קל לכבוש את אירופה

ולעקוץ מכל קבוצה את הכוכבים שלה

Papito

New member
אבל החכמה היא...

לקחת קבוצה קטנה ומעפנה כמו פלרמו שהייתה מועמדת לרדת ליגה ולקחת איתה 2 אליפויות וגביע אלופות אחד בתוך 3 עונות עם תקציב של 7 מיליון לעונה.

Papito

New member
העניין הוא.....(וזו הודעה אחרונה

אתה יכול להפסיק להזיע) לגשת למשחק בחכמה. ולדעת איפה לבזבז כסף ואיפה לא. לרכוש את כל השמות הנוצצים של המשחק זה כיף אבל לקחת 2 אליפויות וגביע אלופות בתוך 3 עונות, זה תענוג

SiC

New member
אתה "קצת" מתנשא

אם תשאל לדעתי, יש פה משהו לא הכי "כשר" במשחק שלך... באחת התמונות, רשום התאריך אוגוסט 2005 ורואים שם את פרננדו טורס מבקיע. מה שאומר שבשנה השנייה שלך במועדון החתמת את טורס. אני בספק אדיר אם טורס היה מגיע אליך כבר בשנה השנייה שלך במשחק אפילו אם לקחת אליפות באיטליה. היית אמור לשלם עליו המון כסף או שאתלתיקו או קבוצה אחרת לא תחתים אותו בבוסמן לפניך (איפהשהוא בין דצמבר לינואר) בזמן שאין מצב שיש לך מספיק מוניטין להחתים אותו או תקציב (אתה אמרת שיש לך תקציב של 7 מיליון שזה בקושי המשכורת שלו). כנ"ל לגבי ון דר וארט שרואים אותו שם. אם בא לך להשתמש באדיטור כדי להנות מהמשחק זה סבבה, אבל אל תתנשא על אחרים אם אתה מרמה את עצמך :) PEACE

OFIR 10

New member
זה 2007

3 שנים זה מספיק זמן להפוך קבוצה לאימפריה
אבל מה שכן, ההתנשאות הזאת לא מצאה חן בעיניי..יש דרך לעשות דברים
ובכל מקרה, פעם בשבעה משחקים שפלרמו (מועמדת לירידה? אחת הקבוצות החזקות במנג'ר מבין קבוצות הדרג השני-שלישי, וסיימה במקום השישי העונה בסריאה א) יכולה לנצח כל קבוצה, מי יודע מה קרה בשאר המשחקים.. בכל מקרה, אם זאת הדרך שלו, שיבושם לו

Papito

New member
תגובה ממני, אז ככה

אם הייתי מחתים את פרנדו טורס ב2005, המצב שלי היה הרבה יותר טוב
. אבל המשחק המדובר הוא מאוגוסט 2007. וזה היה המשחק האחרון שלי בSAVE. והחתמתי בו גם את ואן דר מייד, פברגס, ושחקן בשם קלו. כולם בהחתמה חופשית (פרט לפברגס, שעשיתי עליו PART EXCHANGE). דבר אחד אני יכול להבטיח לך, שאני לא מרמה במשחק
. אני יכול לצלם גם תבוסות כואבות ומשפילות וזו לא בושה. לגבי עניין ההתנשאות. הכל בא ברוח טובה, טיפה "טיזרית" כדי להוסיף קצת פלפל לעניין
. חלילה לי להתנשאות לא באריק ולא באף אחד אחר, זה נוגד את העקרונות שלי בחיים שאומרות "כבד כל אחד וקבל כבוד חזרה". אני מצטער אם התרשמתם לרעה ממני, או חלילה אם אריק נפגע, לא זו הייתה המטרה, בכל העניין
. המטרה מפורטת למעלה. ושוב פעם לקראת סוף ההודעה, אני שולח שוב התנצלות למי שנפגע. ומקווה להוריד את הרושם כמתנשא.
בברכת חג שמח ולהתראות.

Papito

New member
תוספת - ואן דר ואארט

החתמתי אותו בסוף העונה השנייה. שבה לקחתי אליפות. רכשתי אותו במחיר של 16.5 מיליון דולר, (סכום זול מאוד) הטריק למחיר כ"F נמוך הוא שהבטחתי לאייאקס 50 אחוז מהמכירה הבאה שלו. והם הסכימו. ואן דר ואארט עבר אליי למרות משכורת נמכוה עבורו (לדעתי הוא השחקן הטוב ביותר במשחק, והוא משתכר אצלי 70 אלף לשבוע). בגלל הסיבה של לשחק באירופה.

ice911

New member
לפי דעתי זה לא שווה העיסקה

אחר כך שתמכור את ואן דר וארט בקושי תרוויח לא ייצא לך מזה כלום אלא רק אם תמכור אותו בשיא הקריירה שלו גם ככה אתה צריך להתחלק עם אייקס וזה מבאס לפחות היית מציע להם רק 30 אחוז שזה הכי גבהו שאני מציע ולא יותר כי אחרי הכל אני גם רוצה להרוויח

dlml

New member
מסכים..

אני עושה את הדבר ההפוך, שאני עם קבוצות קטנות או מליגות קטנות, ומוכר שחקנים לקבוצות גדולות לא אכפת לי כל כך בכמה אני מוכר, אלא שיהיה להם במכירה הבאה 50% אלי, שאני קונה שחקן גדול בקבוצה טובה, אני גם לא אוהב לעשות את זה

nir2107

New member
../images/Emo45.gif אני חייב לומר: יצאת גבר

וגם אני מתנצל על ההערה שלי.

מוריניו הגיע לפורם?../images/Emo12.gif

בקשר להתנשאות המגוחכת, אני כמובן שלא נפגעתי מזה, אבל לפחות חזרת בך, כך שלא יצאת לגמרי מעפן.
בקשר למשחק, כמו בחיים, גם (ובעיקר) במנג'ר אנחנו נבחר את האתגר שהכי מעניין אותנו, פעם זה לבנות אימפריה, פעם זה לשרוד בתחתית, פעם זה להעלות קבוצה מליגה ז', וכדומה... הפעם התחלתי משחק עם ברצלונה, כשהמטרה שלי היא פשוט מאוד לשחק עם השחקנים שאני אישית אוהב, (בגלל זה לא הבאתי את ראול) והתוצאה פחות חשובה לי, העיקר לבנות לי קבוצת חלומות משלי. פרסמתי את התמונה לא בשביל להשוויץ, שכמובן אין בזה פסול, פרסמתי אותה כי זה בארסה נגד ריאל, וזה לא תוצאה רגילה. בקשר לפלרמו, כששיחקתי עם יובנטוס פלרמו סיימו את העונה במקום השני ואני זוכר טוב מאוד שהם הביסו אותי באיזה משחק, בנוסף לכך שבמנג'ר אם אתה בליגה בכירה, אתה יכול להחתים הרבה שחקנים בחינם אחרי שנתיים כך שהקבוצה יכולה להיראות אחרת לגמרי- כך שאתה לא עשית משהו מיוחד. אם כבר אתה רוצה להשוויץ, (וזו פיסקה אחרונה, אתה יכול להפסיק להזיע
) באיזה משחק כשסיימתי עם ארסנל ב2010 (נראה לי), לקחתי קבוצה שהגיעה לפריימרליג בפעם הראשונה, נראה לי קוראים לה swings או משהו כזה... בשנה הראשונה שלי איתה סיימתי במקום השלישי עם אותו חומר שחקנים שהיה. זה נקראה הצלחה ידידי!!!

dlml

New member
נגעת בול בנקודה.

הקבוצה הכי גרוע בליגה הראשונה באיטליה יכולה להחתים בפרי טרנספר, כל שחקן כמעט. להבדיל מקבוצה טובה בצ'כיה נגיד (למשל ספרטה פרג) שבאמתי +- כמו הקבוצה הכי גרועה באיטליה, לא יכולה להחתים שמות גדולים, ולכן הרבה יותר קל להתקדם בקבוצה גרועה בליגה גדולה.

למעלה