ע עפריקי New member 1/10/02 #3 אני יודעת מי זה! מזל טו מעינושקה! ליאור ומעיין! זוג שלא חשבתי עליו=) תהני תעשי איתו חיים! אחלה בנאדם מצאת לך=) גם את אחלה בן אדמית! =))
אני יודעת מי זה! מזל טו מעינושקה! ליאור ומעיין! זוג שלא חשבתי עליו=) תהני תעשי איתו חיים! אחלה בנאדם מצאת לך=) גם את אחלה בן אדמית! =))
מ מעין_נשמה New member 1/10/02 #4 ../images/Emo9.gif תודע וזה לא ליאור שמש, ולא ליאולורד אלא הצ´יקי שלי
ע עפריקי New member 1/10/02 #5 חחחח חכי שהוא ייספר לך איך אני קורא ת לו.... למה לחכות!? אני אגיד לך! אהם אהם, אני קוראת לו לילי.... הוא קורא לי מימי.... חחח זה נשמע דפוק אבל נחמד! תבלי אחלה איש ואישה אתם!!!! הלוואי שתתחתנו ביחד
חחחח חכי שהוא ייספר לך איך אני קורא ת לו.... למה לחכות!? אני אגיד לך! אהם אהם, אני קוראת לו לילי.... הוא קורא לי מימי.... חחח זה נשמע דפוק אבל נחמד! תבלי אחלה איש ואישה אתם!!!! הלוואי שתתחתנו ביחד
מ מעין_נשמה New member 1/10/02 #6 בקרוב נביא לך תמונה של שתינו ../images/Emo9.gif ויש תמונה שאני מנשקת אותו (לא יצאה טוב לצערי ) ותמונה שיצאה מצויין שהוא מנשק אותי
בקרוב נביא לך תמונה של שתינו ../images/Emo9.gif ויש תמונה שאני מנשקת אותו (לא יצאה טוב לצערי ) ותמונה שיצאה מצויין שהוא מנשק אותי
L liorlord New member 1/10/02 #12 אני מצטט: "וזה לא ליאור שמש, ולא ליאולורד " למה הפרצוץ העצבני והכועס? מה רע בי שזה כל כך שלילי להיות חברה שלי?
אני מצטט: "וזה לא ליאור שמש, ולא ליאולורד " למה הפרצוץ העצבני והכועס? מה רע בי שזה כל כך שלילי להיות חברה שלי?
מ מעין_נשמה New member 1/10/02 #13 כי היו אנשים שחשבו שדיברתי עליכם דונט וורי בי הפי! לא כעסתי עליכם אה ואת התמונות אני מפרסמת רק אם הוא מאשר...
כי היו אנשים שחשבו שדיברתי עליכם דונט וורי בי הפי! לא כעסתי עליכם אה ואת התמונות אני מפרסמת רק אם הוא מאשר...
L liorlord New member 1/10/02 #14 אבל למה כל כך כעסת עליהם שהם חשבו שאלה אנחנו. אנחנו לא מחבלים ערבים.
ע עפריקי New member 2/10/02 #15 ממממ.......... שוב מזל טוב! אם הוא לא מסכים לפרסם את התמונות אז תנסי לשכנע אותו! בטוח תצליחי