WE GOT MARRIED - 19

kiCkiC

New member
../images/Emo99.gifWE GOT MARRIED - 19../images/Emo99.gif

סלחו לי כל המעריצים של שאר הזוגות אבל אף אחד מהם לא עניין אותי היום חוץ מאנבי שהשאירו אותי
כל כך כיף לראות אותם ביחד! אחרי הפרק אני עד עכשיו עם חיוך מטומטם על הפרצוף
אז מה היה?? סולבי התחילה לבשל את הצלופח שקנו ביחד (נו טוב... אנדי שילם..) - נראה שהיא מנחשת מה צריך לעשות אבל בסופו של דבר מסתדרת ועוד מוסיפה מנת בריאות לאנדי לגרון שלו - אגס מאודה עם דבש ואיזה שורש.. אין לי מושג איזה אבל זה נראה טעים!! אנדי בזמן הזה נע בין להבהיל את סולבי, לבדוק מה היא עושה ולתפוס נימנום קל כשהוא מכוסה בכילה ועל העיניים שלו כיסוי דמוי חתול... ממש גבר גבר סולבי אחרי הבישולים בודקת טוב טוב שאנדי ישן ומוציאה מהמגירה זוג טבעות
וחוט.. ובכל הכוח מנסה להחביא את הטבעות במנורה מעל שולחן האוכל עד שהיא מצליחה.... אחרי שהכל מוכן היא קוראת לאנדי החורפ לו בכיף - הוא קם - מוציא משהו מהחדר בשקט בשקט ויושב לאכול... סולבי מנסה למשוך את תשומת ליבו של אנדי לחוט מהמנורה עם "נכבה את האור? נשאיר דלוק? נכבה?" עד שהיא נשברת ואומרת לו להסתכל - הוא מושך בחוט, זוג הטבעות נופלות לו לידיים והמבט שלו פשוט PRICELESS!!! (בתמונה) הוא מוריד את הטבעות מהחוט ושם לו ולסולבי על האצבע... סולבי מנסה לדלות ממנו איזה מילה טובה או 2 אבל הוא רק ממלמל אהה... אוו... אממ... וכשהיא מסתובבת הוא שם משהו לצד הצלחת שלה... בדיוק כמו סולבי 3 דק' לפני הוא מנסה למשוך את תשומת ליבה לכיוון הצלחת "תאכלי.." אבל היא - כלום.. עד שגם הוא נשבר ומצביע על הטבעת.. בקטע הזה התעלפתי לרגע והתעוררתי כשסולבי, שנראה שגם התעלפה לרגע מקפצת לה במטבח ואנדי שם לה את הטבעת כשברקע יש שיר... אחחחח איזה שיר!! שניהם הביאו טבעת זוגיות אחד לשני ככה שלשניהם עכשיו 2 טבעות על היד... באולפן קראון ג'יי שואל שאם זה ככה אז האם הם באמת זוג? הם שותקים ואין-יונג מעבירה מהר את תשומת הלב אליה כשהיא מסמנת שלה אין שום טבעת...... ולסיכום פרק עם "צירוף מקרים" מדהים
אבל למי אכפת
אני כבר מכורה לזוג הזה הרבה זמן ומקווה לסוף טוב
(למרות שאני עדיין מאמינה שמשהו מתקרב - והוא לא יהיה טוב..) מי שרוצה לראות את אנבי בפעולה: חלק 1 חלק 2 חלק 3

אליס241

New member
כמה יש לי להשלים! התגעגעתי לזוגות

זהוא אחרי המבחן ביום רביעי, אני יושבת רואה! ונותנת לכן חפירה מעודכנת.:) התגעגתי בנות:):)

המבחנים האילו

תמיד שנאתי את התקופה המטורפת הזאת של מבחני סמסטר..מסכנה, שייגמר כבר בלי מועדי ב' אמן.

אליס241

New member
תודה מאמי יש מעודי ב' לצערי אבל שהיה../images/Emo197.gif

היום כבר אני רק מיאחלת שזה יגמר!!!!!!!!!!! כי כבר די נמאס לי! תודה בובית ולאחר מכאן אני חוזרת ובענק, צריך לעורר את הפורום קצת :) אז שהיה המשך שבוע טוב ומבורך:)

למעלה