ים כחול

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סוף סוף נרגעתי עם החתימות שלי ... אחרי קוצים בטוס...
נראה לי שזהו ... היא תישאר.
... והנה השיר בשלימותו ..
גם אם נחפש בכל נמל קטן, ובים נפליג כל השנה. בתוך ים סוער, רק שנינו נשאר. כי לאהבה אין מדינה. אל תגידי כן ואל תגידי לא. אל תחפשי את הסוף. הענן בוכה, אל הים שוחה, יש אוניה על החוף. אוניה קטנה בארץ ישנה, לנו שם באופק מחכה, יש שם פרפרים, ושלג בין הרים. פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אל תגידי כן, ואל תגידי לא. ים מדבר בלי מילים. אלמוגים יפים, ושלושה שחפים, עפים מעל הגלים. גם אם נחפש, בכל נמל קטן, ובים נפלג כל השנה. בתוך ים סוער, רק שנינו נשאר, כי לאהבה אין מדינה. אוניה קטנה בארץ ישנה, לנו שם באופק מחכה, יש שם פרפרים, ושלג בין הרים. פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. גם אם נחפש, בכל נמל קטן, ובים נפלג כל השנה. בתוך ים סוער, רק שנינו נשאר, כי לאהבה אין מדינה. גם אם נחפש, בכל נמל קטן, ובים נפלג כל השנה. בתוך ים סוער, רק שנינו נשאר, כי לאהבה אין מדינה. אוניה קטנה בארץ ישנה, לנו שם באופק מחכה, יש שם פרפרים, ושלג בין הרים. פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אין מדינה לאהבה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ים כחול

New member
אגב,

אני אוספת שירים על ים אז אם תיזכרו בשיר אשמח אם תשלחו לי למסר או אימייל , חשבתי על ספר שירים ותמונות של ים , ועלה לי רעיון, שאולי ליד כל שיר אשים תמונה של יצירה שלכם שקשורה בים , ובסוף נחלק לכולם\ן זו תיהיה מזכרת יפה של הפורום .
מה דעתכם\ן ? תודה

ים כחול

New member
נורית גלרון שרה אותו מקסים ../images/Emo13.gif

ולצערי לא זוכרת מי כתב , מי יודע\ת?

ים כחול

New member
זה באמת נישמע כמו ...

המוסיקה של צביקה פיקאמבאק , אברר את העניין , תודה

Ros3mary

New member
כנסי לפורום זיהוי שירים ושאלי

תראי כמה שירים הם יתנו לך בנושא.

ים כחול

New member
../images/Emo9.gifסמדי ../images/Emo23.gif

כן זה השיר שגרם לי להחליט על הניק שלי
שיר ילדות אהוב ביותר כשהייתי קטנה לקחו אותי להופעה של שלמה ארצי שהיה זמר מתחיל בצוותא ושמעתי את השיר הזה והתאהבתי בו ובשלמה כמובן
....

יערולה

New member
שיר מדהים ../images/Emo99.gif

אחד השירים האהובים עלי ביותר. השיר של צביקה פיק.

למעלה