SupeRonit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

(הופעתו לראשונה-סוף סוף היה שווה לצפות בפרקים ישנים
)

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה ל-NarihS ../images/Emo70.gif

הנושא של פרקי השבוע הוא:"סטפני תוקפת"
לכן חשבתי להזהירך שבשבילך וודאי הפרקים יהיו קשים לצפייה

ולכן ../images/Emo58.gif

ההנאה שלנו תהיה מרובה כברוק סופסוף תלד את הילד של רידג', 17 שנה מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

NarihS

New member
חח רוניתוש! תודה על הזהרה!

אבל משום מה הפרק היום יותר הצחיק אותי מאשר שגרם לי להתעצבן! סטפני הזאת כזאת מפגרת! וואי ברוק!!!! היא הייתה מושלמת!!!!!!!! די ברצינות! היא ממש יפה! היא מדהימה!!!!!!!! חולה עליה וכל מה שקשור אליה!!!!!!!
וריק! אוי ריק הזה כזה חתיך!!!! ומה הפלא! הוא הבן של קתרין אז למה שהוא לא יהיה יפה??? הוא מדהים! בדיוק כמו אמא שלו!!!! וסטפני ה... עדיף שאני לא אתחיל עם כל הקללות, אבל אם הייתי שם.. בו נגיד שהיא כבר ממזמן לא הייתי אפילו מתקרבת אל ברוקי, לא נוגעת בה ולא נושמת עליה...

SupeRonit

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gifחחחחחחחח איזה סבטוחה עשית

השחקן ששיחק את ריק בצעירותו-ג'ייקוב יאנג * הוא לא הבן של ק'תרין * השחקן ששיחק את ריק בילדתו-ג'ירמי סניידר * הוא כן הבן של ק'תרין *

NarihS

New member
לאא באמת??

חחח הייתי בטוחה שהוא כן.. וואי איזה טעות.. טוב בכל מקרה הוא חתיך :).

SupeRonit

New member
מבחינה הגיונית זה לא יכול להיות

אלא אם היא ילדה אותו בגיל 17
ג'ייקוב-10.9.1979 ק'תרין-25.7.1962

NarihS

New member
חחח אז למה לא??

מה את לא שמעת על הסדרה בנות גלימור?? חחח

SupeRonit

New member
תראי,ביננו זה מתאים לברוק להשריץ

בגיל 17,אבל לא לק'תרין. מבחינה מעשית שחושבים על זה-ברוק ילדה את ריק בגיל 12 (אבל זה כבר נושא לשרשור אחר
).
השיר של רידג' & וברוק "בלתי נשכח/ת" - עכשיו ברדיו

SupeRonit

New member
אני לא יודעת-לבכות ../images/Emo7.gif או לצחוק ../images/Emo6.gif

לקחתי לפתן מהמטבח וישבתי לאכול מול הטלוויזיה. לפתע כשבאתי לקחת את הקנקן חזרה למטבח פתאום הייתה סצנה עם ריק ואני בהיתי בריק,והכל נשפך לי. אז מצד אחד הרגשתי כמו בסצנה מסרט (שרואים מישהו מוזג למישהו משהו,בוהה במשהו אחר והכל עולה על גדותיו
) ומצד שני-הייתי צריכה לנקות את זה
אך בגלל ש:
היה פרק מ-צ-ו-י-ן-
ברוק מפוחדת-
סטפני משוגעת-
וריק פשוט ריק-
החלטתי לקחת את זה באיזי (easy) ולצחוק

אִיתַי

New member
אני לא סובל את ריק הישן

נפוח כל כך מעצמו, מין כלום בהתהוות. שום עדינות, שום נועם, שום רגש. משהו כמו ת'ורן פורסטר: שרירים וריקנות.

rachelMcfadden

New member
הפרק של היום..

הזכיר לי כמה אני שונאת את קימברלי
אף פעם, מהפרק הראשון שהיא באה לא סבלתי אותה! ככה היא מנסה להרוס את האושר של אמבר שלי??
והריק הזה...התגעגעתי רק ליופי שלו
אבל לא לריק שהוא שיחק *ריק מעצבן שצריך לרחם עליו כי הוא "סובל" גררר
* ביופי הוא הרבה יותר מדהים מריק הנוכחי אבל בדמות...ריק *ג'סטין* יותר טוב *למרות שגם אליו יש לי מלא טענות*
ברוק וסטפני-
:-S כל הפרק לא הפסקתי לצחוקק אחד הפרקים הכי מצחיקים שהיוו *וBTW מישו זוכר למה לברוק היה גבס על היד?* איך אני מתגעגעת לעימותים האלה *הדרמטיים* בינהןןן פשוט קורע ותורן- כמו תמיד לא מעניין...סתם בזבוז זמן מסך

יניב1

New member
אני אהבתי את קימברלי, איך התגעגעתי!

גם לריק של ג'ייקוב יאנג, הם היו זוג מקסים ואני זוכר שכל כך שנאתי את אמבר באותה תקופה, פשוט לא סבלתי אותה ונורא נורא הצטערתי שקימברלי עזבה. מצד שני כשהיא צבעה את השיער לחום המגעיל הזה הדמות שלה השתנתה באופן קיצוני והיא הרגיזה אותי. הייתי רוצה שהיא תחזור לריק, אבל רק אם היא תהיה שוב כמו שהיא היתה פעם, כי מה שעשו לדמות שלה היה פשוט לא פייר. חוץ מזה, זה יכול לחדש את המשולש עם ריק ואמבר, וזה עדיף על ניק-ברוק-רידג'. ובקשר לסטפני, אלו היו הפרקים הגדולים של היפים והאמיצים, הימים בהן סטפני היתה אחוזת אימה ושינאה כלפי ברוק ועשתה הכל כדי לסלק אותה מהמשפחה. פשוט אהבתי כל רגע!!!

Guy K

New member
היו ימים.. אני אותם זוכאאארת ../images/Emo79.gif

משום מה במבט לאחור הכל נראה יותר טוב
למרות שזכור לי דווקא שנראה לי באותה התקופה מאוד משונה שברוק מתייחסת לאמבר בצורה מוזרה כל כך - בסך הכל שתיהן די דומות אחת לשנייה (הייתכן שברוק הפכה לסטפני פורסטר #2 לעת זקנה? תהיתי. מי היה יודע אז שברוק עוד תספיק להכנס להריון פעמיים. מהבעל של הבת שלה ומעוד מישהו לא ברור!). אבל את קימברלי אף פעם לא אהבתי. פשוט לא הצלחתי להתחבר לדמות שלה, בשיער בלונדיני או לא. אמבר, מצד שני, מצאה חן בעיני על הפרק הראשון. וריק? לא יודע לשחק? למי אכפת? ראיתם איך הוא נראה? מצדי שכל הפרק יחייך למצלמה ויוריד את החולצה וישאיר את המשחק לסוזן פלנרי וקת'רין

rachelMcfadden

New member
זה בדיוק מה שאמרתי..

גמני אהבתי את אמבר על הפרק הראשון ואפילו יש לי כמה פרקים שלה די ישנים *שהיא גנבה את הצמיד ברוק ותיכננה להקליט איתו דמו או משו כזה..* וגם בתקופה ההיא שהיא הייתה רעה אהבתי אותה
וגם הפרקים של סטפני וברוק היום כבר משעממים זה לא כמו פעם וחבל...אני מתגעגעת לסטפני העצבנית לא התחמנית ככה הרבה יותר מצחיק לראות את הפרק

girlontop

New member
אני לא אהבתי את קימברלי

שיעממה אותי למוות. גם אמבר לא ממש כוס התה שלי, אבל אין ספק שהיא לוקחת בגדול.

NarihS

New member
אבל ת'ורן בפרק הזה

היה מזה חתיך!!!!!!!!!!!! הוא היה מדהים!!!!!!! איך אני אוהבת אותו ככה!! היה לו שיער מושלם!!

SupeRonit

New member
../images/Emo99.gif גם אני חשבתי על זה אבל

אמרתי לעצמי זה ת'ורן-הוא לא שווה את השורה
,שאני אכתוב עליו

למעלה