סוף סוף!!!!!!!!!!!

bazmaster

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo127.gifסוף סוף!!!!!!!!!!!

פינק פלויד כנראה באים לארץ!!!!!!!!! ב2007-חח,להתחיל לחסוך לכרטיס... http://music.walla.co.il/?w=/202/782751

כולםםםםםםםםםם!

היי אנשים, הPINK FLOYD מגיעים לארץ בקרוב..... קדימה, רוצו לקנות כרטיסים! ALL WE ARE ANOTHER BRICK IN THE WALL!!! :)

epitaph

New member
זה בדיוק מה שאמרו על האיחוד...

אי אפשר לדעת, למרות שאם בכלל יהיה אז יש עוד כל כך הרבה זמן עד אז שלא ממש צריך להתחיל לדאוג לחשבון הבנק כבר מעכשיו.

One Echoe

New member
כנס לפורום פינק פלויד.

הכל כתוב שם. אל תאמינו לכתבות שיוצאות מוואלה, הם ידועים בזה שהם סתם מעוררים פרובוקציות. רשמית:שום הודעה לא נינתה מההנהלה של הפלויד והם מכחישים כל איחוד. רק רוג'ר ווטארס רוצה איחוד בינתיים, ודיוויד גילמור עסוק באלבום הסולו שלו. מעבר לזה, כשוואלה פרסמו את האיחוד זה עדיין לא היה נכון. האישור לאיחוד ניתן יומיים לפני הLIVE8. אני מציע לא להתלהב, אפילו בכתבה עצמה כתוב רק " אולי ". סך הכל שוקי וויס יצר כמה מגעים שגם בהם אני מפקפק.

epitaph

New member
שוב...

לא אמרתי לקחת כל מילה שכתובה שם כאילו היתה התורה מסיני, אבל גם לא ישר לבטל ואז יומיים לפני באמת להודות שזה באמת יכול לקרות, כמו שקרה בדיוק עם האיחוד שבפורום פינק פלויד ביטלו את זה כבלתי אפשרי ואז פתאום אחרי כמה זמן המנהלת (שידועה בפורום כאחת שיש לה קשרים עם הנהלת פינק פלויד, לא?) נאלצה להודות שיש משהו מאחורי השמועות. בכל מקרה זה ידוע שכדי שאומן כלשהו יגיע לישראל הוא צריך קודם קודם להיכנס לבית אבות. פינק פלויד עונים על הדרישה הזאת.

One Echoe

New member
זה לא נכון.

ההנהלה של פינק פלויד לא אישרה שום איחוד רק יומיים לפני האירוע. כנראה שהשמועות עשו את שלהן;ופינק פלויד השתכנעו. האמת שגילמור השתכנע רק יומיים לפני, כך שכל השמועות היו בגדר שמועות בלבד.

epitaph

New member
ואיפה בדיוק אמרתי משהו לא נכון?

לא נראה שתיקנת אותי במשהו...

One Echoe

New member
טוב, אם כבר אנחנו קטנוניים,

אז עד הסוף. "כמו שקרה בדיוק עם האיחוד שבפורום פינק פלויד ביטלו את זה כבלתי אפשרי ואז פתאום אחרי כמה זמן המנהלת (שידועה בפורום כאחת שיש לה קשרים עם הנהלת פינק פלויד, לא?) נאלצה להודות שיש משהו מאחורי השמועות. המנהלת לא נאלצה. היא פשוט לא נסחפה עם התקשורת. ההנהלה של פינק פלויד לא אישרה שום איחוד אלא יומיים לפני הLIVE8. רק יומיים לפני האירוע הייתה הודעה רשמית שאכן יש איחוד.

epitaph

New member
ובשורה התחתונה מי צדק?

אותי לא מעניין מי אמר מה ולמה, אותי מעניינת התוצאה הסופית. בסופו של דבר כל "מביני העניין, דחו את זה עם מיליון ואחת סיבות ו"שאין שום סיכוי שזה נכון, סתם תרגיל פירסומי של הלייב 8" ווואלה, בסוף זה קרה וכל אותם מביני עניין נשארו "עם המכנסיים למטה" כמו שאומרים. זה שאתה מנסה לייפות את זה במילים זה לא ממש משנה שום דבר...

fire witch

New member
היי היי היי !

אני אחת מהמביני עניין האלה שהיו בטוחים שזה תרגיל של גלדוף ושהוא צוחק על כל העולם כמו שהוא עושה רוב הזמן והמכנסיים שלי בדיוק איפה שהם צריכים להיות

One Echoe

New member
..

אני לא מנסה לייפות שום דבר. אתה יודע כמה פעמים אמרו שיהיה איחוד של פינק פלויד ואלו היו סתם שמועות? אם היינו מאמינים לכל שמועה היינו מתלהבים כל כמה שבועות.

Vdrums

New member
עד שזה יקרה...

ואם כן אז לפחות אני במקום שהם בטוח יופיעו בו ואני בטח אקח איזה יום חופש כדי לעמוד בתור...

Absolut3sbk

New member
עם כל הכבוד לפינק פלויד...

היחידי שמחזיק שם מעמד עדיין, זה רק גילמור.

dirty boots

New member
../images/Emo31.gif

יש סיכוי שהם יבואו, יש סיכוי שלא, אבל זה לא ממש מרגש אותי. לא יודע, נראה לי חבל, כאילו שזה בכלל לא כמו פעם (טוב, לא כאילו, אבל אני לא יכול לדעת, בחיים לא ראיתי אותם לייב). טוב, למי אכפת, קניתי את אין ת'ה קורט, זה הזמן לחרישה

למעלה