יש לנו בן

שירי80

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif יש לנו בן

זהו.. בלילה שבין ראשון לשני (2 בלילה אם לדייק) הגיע לעולם הבן היפיפה שלהנו. במשקל מכובד של 3.200. לידה לא קלה במיוחד... אפילו ארוכה מאודדד אבל שחכנו כבר הכל. אני חייבת לציין שלא יודעת איך הייתי בכלל עושה את זה אם ישי לאט היה לידי כל הזמן הזה... באמת! זהו מה אני אגיד לכם? מדהים שהוא כאן איתנו ומדהים כמה מהר מתאהבים ביצורון כל כך קטן.. זהו אני מאוהבת. מחרתיים.. אחרי הברית חשיםת השם הנבחר (ישי ויתר לי....והוא יקרא בשם שאני רציתי)

Miss פטל

New member
ואוו!!! מזל טוב!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע!! מזל טוב על התינוק החדש!!
מה עם תמונות של החמוד?
אולי תגלי לנו איזה שם בחרת?

Tully Is Here

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

איזה כיף לכם. מאחלת לכם המון אושר ובריאות. תהנו לכם מהקטן ואנחנו מחכים לתמונות.

../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

המון מזל טוב שירי...מניח שזהו בנך בכורך...אז ממליץ לך לעשות לו פדיון בכור...ויאללה מחכים בסבלנות לשם.... שיהיה לך בהצלחה אמא חדשה !!!

../images/Emo95.gif מזל טוב והרבה אושר ../images/Emo23.gif

מאחלת לכם הרבה אושר ובריאות. ובהתאם לרוח הפורום - שהזוגיות שלכם רק תתחזק עם הסטאטוס המשפחתי החדש.

ShirShir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמזל טוב!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif

מאחלת לכם לילות שינה רבים רצופים !!!

lilaaa1

New member
מזל טובבבבבבבב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo89.gif../images/Emo95.gif

שירי80

New member
נועם../images/Emo99.gif

שמו ל הבונבון שלנו הוא נועם. בחיי שכשאני אחבר את המצלמה למחשב אני העלה תמונות.. מבטיחה... ויש לי חדשות: הלילה קמנו רק פעמיים!!! כן כן...... ישנתי כמעט כמו בן אדם

למעלה