../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

ביצוע: אייל גולן מילים ולחן: ירון כהן עם צליל מיתר שמתנגן אני חושב עלייך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לו רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדק. תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אלייך. או אולי סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה לא עוברת אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת. לא אל תוותרי קבלי אותי אלייך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה. בכל יום שבא והולך אני שוב קורא אלייך ומקווה שעוד תמצאי לי מקום בין זרועותייך תדעי שכאן יכול להיות אחרת אל תותרי עלי תאמרי שאת חוזרת. לא אל תוותרי...

מוצארט

New member
רבאק...

עכשיו אתה כותב את השיר הזה כאן? אני חייב לשלוח לחברה שלי לשעבר את השיר הזה, מי יודע, אולי היא תסכים לחזור אליי...

שביק

New member
מוצארט יקירי

ב-2.7 יום ששי בשבוע הבא יש מפגש בית פתוח, הורים וילדים, ברעננה, בגינת המשרד, רח' כנרת 4. הכניסה מרח' בורוכוב. המפגש השני, יהיה הכנס השנתי, עם הרצאות, החברים יקבלו הזמנות הביתה.(אני עובדת ל זה עכשיו). כמובן שמצטרפים חדשים יתקבלו בברכה. ניתן יהיה להצטרף ביום האירוע. אז מוצארט היקר, נישמח לראות אותך הפעם סוף סוף. להתראות שביק

מוצארט

New member
אני ממש לא יודע

אני חושב שאני אהיה שם ממש בודד, כולם שם הורים לילדים וכו'...

מוצארט

New member
נו פילפלת

את לא עז, ובכל זאת... אנ'לא יודע אם אני אמצא עם האנשים שם שפה משותפת. אני יודע שזה יישמע מגעיל, אבל להיות עם עוד אנשים, שיש להם בעיה כמו שלי, זה די מפחיד..

הלנה

New member
מוצארט זה לא נכון...

בדרך כלל מגיע גם אריאל - חייל בן 19, ספיר - בחורה בת 17, במפגש האחרון היתה גם גל - בחורה בת 23, יש לנו את אלין שהיא בת 27, את מיכאל בחור בן 21 (נדמה לי?), כולם אנשים מקסימים שיש להם טוראט.... חוץ מזה אולי יגיעו אחרים. נשמח להכיר אותך!

אופטימה

New member
נכון!../images/Emo7.gif

טוב שמישהו זוכר אותי בכלל... אני יודעת שנעלמתי חברים יקרים... אבל אני עוד כאן! אז מקוה שהכל בסיידר עם כולם ואני רוצה לבוא למפגש - הפעם לא אפספס שיהיה סופ"ש קסום, מירב

הלנה

New member
חס וחלילה...איך אני אשכח אותך?

פשוט מוצארט רצה חברה בגיל שלו...בגלל זה לא הוזכרת... אבל אני שמחה אם זה מה שהחזיר אותך אלינו ומקווה לראות אותך במפגש!

שביק

New member
אופטימה היקרה, אני מחכה לך

עם אופטימיות רבה. מקוה לראותך במפגש הבא. ה-2.7 החל משעה 9.30 להתראות. שביק

למעלה