ס-ק-ר-!

איילה ל

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifס-ק-ר-!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

אהלן בנות!!! אל תרצחו אותי על ההודעה החדשה!! זה למטרה טובה... החלטתי להכין סקר קטנטן על אורלי המהמם שלנו! * מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו? *כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית? *כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב? *כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם) *כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10?

תצ1

New member
יההההההההה תמיד רציתי להיות הראשונה

שעונה על הסקר!!! (בואנא אני מגשימה פה הרבה חלומות לאחורנה. לשים ספויילר, לענות ראשונה.. אני אומרת לכן....
) אז כך: * מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו? שר הטבעות הראשון... אני מצטערת אבל ברגע שהוא עשה את הטריק הזה שלו כשהוא קפץ על החיה הזאת נשביתי בקסמיו
*כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית? שר הטבעות- כל השלושה, "שודדי הקאריביים", "טרויה"- סרט אדיר!!!!! *כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב? וווווו המון!!!! להתחיל לספור??? *כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם): עכשיו בגלל הבגרויות פחות... אבל בעיקרון, אממממ, יש לי תמונות בחדר זה נחשב?
*כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10? אני חושבת שאני אתן לעצמי כך 7-8..... אולי אפילו 9. מה שכן, הפורום מאוד מגדיל לי את כמות ההערצה. ואני כל כך אוהבת שיש לי עם מי לחלוק את זה. אז תודה!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo36.gifאני../images/Emo26.gif

מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו: נמ... אורלנדו
כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית: כל 3 סרטי שר הטבעות ושודדי הקאריביים שזה ביחד מסתכם ל-4 סרטים
כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב:אמ.. הרבה, יש לי של לגולאס בנפרד ואורלנדו בנפרד. וממש אין לי כוח לספור כמה בדיוק יש לי.
כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם):אני בעיקר בפורום, יש לי בערך את כל התמונות ככה שאני לא בחיפוש תמידי, ואני לא מכינה רקעים
*כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10: 9 ושתי רבעים
. אין לי ממש אובססיה לאורלנדו
, ואני יכולה לחיות גם בלי לראות תמונה שלו כל שנייה ככה שזה 9 ו-2/4

Galadriel 3000

New member
חמודה,

שני רבעים זה חצי!!!
ואם אין כח לספור אז עושים מה שאני עשיתי- מסמנים את כל התמונות ואז בצד כתוב כמה תמונות מסומנות...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני מודעת לזה../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

ו... אני שונאת שקוראים לי בשמות חיבה, אם קוראים לי חמודה/מתוקה וכו' אני מרגישה כאילו מתייחסים אליי כמו ילדה בת 5
אז לא לקרוא לי ככה-טודע

ThisIsJustME

New member
יאייי סקקקקר ../images/Emo6.gif

מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו?: מאז שראיתי אותו בשר הטבעות
כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית?: ראיתי את שר הטבעות, שודדי הקריביים וטרויה
כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב?: איזה 1000 בערך
כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם): מממ...לא יודעת זה משתנה...זה לא שאני יושבת בכוונה לעשות רקע שלו או לחפש תמונות שלו, אם יוצא אז יוצא
כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10?: 5 בדיוק באמצע, מעריצה אבל לא אובססיבית

iloveo

New member
../images/Emo39.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו?: אממ..מאז שראיתי אותו בשר הטבעות עם השיער הבלונדיני והעיניים הכחולות
חשבתי שהוא ממש חמוד.......ואת ההמשך כולן יודעות
כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית?: ראיתי את שר הטבעות, שודדי הקריביים וטרויה- 4 סה"כ..
כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב?: ההממ...דיי הרבה..אין לי כוח לספור כי זה מחולק למלא תיקיות..
כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם): אממ...לא יודעת...זה באמת משתנה..
כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10?: אממ...8 וחצי..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשר הטבעות זה 3 סרטים,

אלא אם כן ראית רק אחד מהם...

iloveo

New member
../images/Emo39.gif חח...אני יודעת התבלבלתי במספר

לא ספרתי את הסרטים טוב...חח

נטלי007

New member
../images/Emo25.gifשלי!!!!!....

*חזרתי, אחרי תקופה ממשוכת, של היגמלות ממחשב....... וזה לא הצליח!!!.....מוואהאהאהאאאאאא...
מה גרם לי להיות מעריצה של אורלנדו?-->אמממ,קודם כל היופי,
הכישרון....
איזה סרטים של אורלנדו ראיתי?:שר"הטים, שודדי הקאריביים, בלק הוק דאון...ואמממ, זהו!.....*טרויה בדרך.....*
*כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם):הכל כולל הלילה...
כמה תמונות יש לי במחשב?-700+
מ-1,עד 10: 10!!!
....

kittycatbone

New member
סוף סוף אני עונה||../images/Emo70.gif

יהה, המחשב שלי נתקע, היו הודעות חדשות לקרוא.. אבל עכשיו אני עונה!!!!
מה גרם לך להיות מעריצת אורלנדו?
כשראיתי אותו בשרה"ט אז ממש אהבתי אותו.. ואז קצת הפסקתי לאהוב.. כאילו פחות.. אבל אז..... הסתכלתי באתר(לשעבר) של חברה שלי שאוהבת אותו על שרה"ט היא שמה שם פרטים עליו ובקיצור התאהבתי שוב
כמה ואיזה סרטים של אורלנדו ראית?
אממ... ראיתי את שלושת שרה"ט, טרויה, שודדי הקאריביים ונד קלי. (לצערי עדיין לא את בלאק הוק דאון למרות שהייתה לי הזדמנות!!
) שזה עושה 6.. ^_^
כמה תמונות של אורלנדו יש לך במחשב?
שנייה אני סופרת.... אממ
153+שניים שהם מתקייה אחרת כי הורדתי אותם מהאיימיש..
חלש, אני יודעת.................
כמה זמן מן השבוע(דקות שעות...) את משקיעה בדברים שקשורים לאורלנדו (פורום, חיפוש תמונות, הכנת רקעים למינהם)
אממ.. אני מלאאאאא בפורום כל יום. אז ביום זה לפחות שעתיים(!!) ואמ.. כשאני מכינה טפט אז לוקח לי לפחות שעה.. אבל אני עושה רק פעם בכמה זמן אז.. לויודעת
כמה את מדרגת את עצמך כמכורה לאורלנדו מ- 1 עד 10?
אמ.. 9 וחצי!!! וחצי כי אני לא אובססיבית לגביו עד כדי טמטום.. אבל חולה עליו
סוף.

SnoopyElf

New member
אני.....

1. מה גרם לי להיות..... - אמממ.... 5 דקות של צפיה בשה"ט הראשון. פשוט התמכרתי לעיניים, לידיים, לחבילה (בקטע עם הסוס והרוהירים...) ולכל השאר... פשוט רציתי עוד, כמו מסוממת... 2. כמה סרטים ואיזה - מידסאמר מרדרס (רוצחים אותו בקלשון שם! קלשון!!!)-פעמיים, שה"ט 1- הפסקתי לספור, שה"ט 2- כנ"ל, שה"ט 3- שש פעמים, שודדי הפיראטים - 100 אלף ו-8 פעם..., נד קלי- פעם אחת בלבד, בלק הוק דאון - 4 פעמים, טרויה - 7 פעמים בשבוע
. 3. כמה תמונות במחשב - *בודקת* וואו! 1602!!! מזל שלא הסכמתי שיפרמטו לי את המחשב לפני חודש... 4. כמה זמן - משהו כמו 10 שעות שבועיות לפחות, לא כולל סרטים. 5. דירוג - 999,999,999,999,999 בסולם אורלנדו.

kittycatbone

New member
בא לי להרוג אותך!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ראית מידסומר מרדרס?? כאילו את הפרק עם אורלנדו?!?!?!?!?!?
אני פשוט כל כך מתה לראות את הפרק, אבל אף פעם לא יוצא שיהיה אותו!!!!
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתי היה אותו?!?!!?!?!?!?!?!?
**עדיין בשוק טוטאלי!!** **וגם למה הרסת לי שהורגים אותו שם?? חשבתי שהוא רע שם..
** **ולא התכוונתי שבא לי להרוג אותך!
** **סתם בשביל הקטע עוד משהו בתוך כוכביות!
**

SnoopyElf

New member
סורי...../images/Emo52.gif../images/Emo140.gif

לא התכוונתי להרוס, זה פשוט מעצבן אותי!!!! קלשון!!! ויש לי את כולם (חוץ מנד קלי, יש לי רק את החצי השני שלו, הראשון בדרך...) על המחשב... כפי שתמיד אמרתי - כשאני נכנסת למשהו - זה עד הסוף!!! והנה משהו מצחיק... אורלנדו מבקר בהוואי...

kittycatbone

New member
י ש ל ך א ת ה פ ר ק ע ל

ה מ ח ש ב ו ל א י ד ע ת י ע ל ז ה ? ? ?
פליזזזזזזזז תני לי את האייסיקיו שלך (חסר לך אם אין לך..
) אני חייבבבבבבת שתשלחי לי אותו
פשוט אני חיפשתי ולא מצאתי!!
ד"א, יש סיכוי שהפרק ישודר בהולמרק בסביבות אוגוסט.. אבל זה לא בטוח, סתם השערה שלי..

SnoopyElf

New member
279644651

אבל הוא דפוק והוא לא שולח קבצים... לפחות לא למי שניסיתי פעם

kittycatbone

New member
דווקא

יש כאלה שפשוט לא יכולים לקבל..
אבל לא נורא.. אולי אצלי זה יעבוד
תחחברי לזההההה גם אני מתחברת..

למעלה