אההמ לקראת יום האהבה הקרב ובא....מה אתם הולכים לעשות?
I i hate New member 9/8/03 #1 ../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif אההמ לקראת יום האהבה הקרב ובא....מה אתם הולכים לעשות?
° °•° MarGo °•° New member 9/8/03 #2 ../images/Emo12.gif להיות באריאל עדיין לא ידוע איפה באריאל. אבל איפשהו שם.. זרוקה באחד הפחים.
מ מטייל עם סנאים New member 9/8/03 #6 ../images/Emo6.gifלדבר יפה על הבית שלי, כן?! נמ...סתאם קפצי לבקר במבצרי הקט מתישהו...מבטיח להתנהג יפה
../images/Emo6.gifלדבר יפה על הבית שלי, כן?! נמ...סתאם קפצי לבקר במבצרי הקט מתישהו...מבטיח להתנהג יפה
° °•° MarGo °•° New member 9/8/03 #15 ../images/Emo4.gif לאן עוד יש ללכת? לרדת למסיבות עם.. נו.. איתה..? אני אפילו לא רוצה לדעת איך היא חוגגת. בלעכס. וכמו שכבר אמרתי, זה יהיה פסיידר.. צדרו לי איזה פחון.. יהיה טוב.
../images/Emo4.gif לאן עוד יש ללכת? לרדת למסיבות עם.. נו.. איתה..? אני אפילו לא רוצה לדעת איך היא חוגגת. בלעכס. וכמו שכבר אמרתי, זה יהיה פסיידר.. צדרו לי איזה פחון.. יהיה טוב.
° °•° MarGo °•° New member 10/8/03 #23 ../images/Emo45.gif ../images/Emo123.gif מי שהיה צריך להבין - הבין.
† † Cold as death † New member 9/8/03 #8 באה../images/Emo70.gif ברור שבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif האמת שעכשיו ההורים לא מרשים לי אפילו לנסוע למרי...אבל מי שואל אותם... בנדוד שלי עשה רשיון שלשום...הוא יקפוץ איתו אפילו לפאקיסטן
באה../images/Emo70.gif ברור שבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif האמת שעכשיו ההורים לא מרשים לי אפילו לנסוע למרי...אבל מי שואל אותם... בנדוד שלי עשה רשיון שלשום...הוא יקפוץ איתו אפילו לפאקיסטן
† † Cold as death † New member 9/8/03 #16 נמנמ...../images/Emo31.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif לא מרשים לי!!!! אוף איתם!!! צ'ה לצ'וחי ולטחורי...ולאריאל לא פייר!!!
נמנמ...../images/Emo31.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif לא מרשים לי!!!! אוף איתם!!! צ'ה לצ'וחי ולטחורי...ולאריאל לא פייר!!!
° °•° MarGo °•° New member 10/8/03 #22 ../images/Emo46.gif *אהם* *אהם* את לא שוכחת במקרה כפילונת בדרך?
† † Cold as death † New member 10/8/03 #25 חמודעעע....../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif איך אפשר לשכוח אותך? (כשאת מזכירה לי כל יום מחדש) אקיצר אני כבר אדבר איתך בפון... זוכרת את התוכנית שלך? איך לגרום לאמא שלי לתת לי לבוא אליכם? נמנמ....הבית ריק!
חמודעעע....../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif איך אפשר לשכוח אותך? (כשאת מזכירה לי כל יום מחדש) אקיצר אני כבר אדבר איתך בפון... זוכרת את התוכנית שלך? איך לגרום לאמא שלי לתת לי לבוא אליכם? נמנמ....הבית ריק!
° °•° MarGo °•° New member 10/8/03 #29 ../images/Emo12.gif הבית ריק? זה אומר ש.. קצת השתגעתי יותר מדי לאחרונה.. זה טוב או רע..?
V vicki16 New member 9/8/03 #9 אנייי..... כנראה שאני הולכת לבלות איזשהו בילויי רומנטי עם החבר שלי... רציתי לנסוע לצמח...אבל אין לי כסף...אוף...באסה..
אנייי..... כנראה שאני הולכת לבלות איזשהו בילויי רומנטי עם החבר שלי... רציתי לנסוע לצמח...אבל אין לי כסף...אוף...באסה..
M Mr Invisibilety New member 9/8/03 #11 אווווווף גמני 'צה לבוא לאריאל!!!!!! איפה זה בכלל?? מ. חמודונות אני אתגעגע אלייך....