super girl 15
New member
../images/Emo99.gif"Devotional"...
תראו את השעה... לפני שעתיים [?!] התחלתי לראות את Devotional... פעם ראשונה... בטלויזיה שלי.. לבד... בסלון... בחושך... היתרגשות כזאת... וואו... חחחח המון זמן חשקתי בהופעה הזאת... סרטים עברתי עד שסוף סוף מצאתי אותה איפשהו בסנטר... אוחחחח....
אז יאללה לסכם!!!
(כאילו... ברור... וגם לא אכפת לי... אני חופרת עכשיו על דייב מרצוני החופשי... ואני יודעת שאתם רגילים...
).
בקיצור צמרמורת להתחלה של Higher Love, צללית סקסית כזאת מאחורי הוילון... כולי מאושרת. שדייב פורץ החוצה נראה טוב כתמיד חחחחחחחחחחח... ממשיך בבית שני ופזמון וכל תזוזה שלו זרמים... על ההתחלה ביצועי ישבן שזה כל כך... מחמם את הלב... (
ועוד כמה איברים) חחחחחחחח....
אחרי כל ההיתחממות Warld In My Eyese... על ההתחלה פעולות אגן מחרמנות של דייב
ושיגיד תודה שנולדתי בשנת 1990... אוחחחחחחח...
אוקי אני לא רגילה שבWalking in my shoes דייב עם חולצה! (היתרגלתי כבר ל"One night in parise")... וכן... זהיתי את השיר הפעם בגלל ה"ציפור" הזאת שיש בקליפ?!
צועדת לה שם על המסך ולא מהאקורדים הראשונים... שאני יותר מידי מתרגשת קשה לי להיתרכז... (כן.. שלא לדבר על מה שעברתי בשיר הקודם). "דייב תוריד כבר איזה פריט לבוד... אני חיכיתי לשעה הזאת כי תיכננתי לראות גם קצת בשר..." (טוב! אני מבטיחה יותר לא להפריע לשכנים עקב אותם צעקות גסות!!!
)
טוווב... אני מודה שבBehind The Wheel הקהל "כמעט" הגיע למצב שאני היתי בו... (חחחח דייב דיי לגע בתחת
)... וכמובן שכבר היתיאשתי והפסקתי להיתעלם מהחסה שהיתה למרטין... מחמיא לו! היא כבר חלק ממנו... כל ה... בלונדיניות והנפח... חס ו ח ס ה שיוריד אתה... אני לא מרשה לו!!!
הו! גאד! הינה זה בא... Stripped... WOW... ואהבתי מה שעשו על המסכים... סחטיין...
"Come with me..." רגע של צמרמורת... "Into the trees..." הגיעה אורגז... מה?! WTF?! מה אתם רוצים? תגידו תודה שאני כנה ופתוחה איתכם...!!!
אמממ... רק בCondemnation אני גיליתי ת2 בנות האלה? יענו הם היו שם לפני? כי יענו גם בהופעה בפריז היו 2 בנות כאלה... ואני מנסה להבין את הסיפור אם בכלל יש...? יענו... 2 זמרות ליווי כאלו... יש בזה משהו מיוחד? או יצוגי כזה? אשמח אם מישהו יסביר?
ו.. אני ממשיכה להנות מהרגע...
התור של מרטין...
עם כל ההיתרגשות להיכנס לאט לאט לJudas... עם הקול של מרטין... דעייי... איזה שיר מהמם!!! לדייב יש את היכולת לגרום לכל דבר אנושי לרטוט שרואים/שומעים אותו, אבל אצל מרטין... אצלו יש יותר קלאסה...!!! איכות שונה!!! חחחח ותמיד הבגדים שלו הורגים אותי!!
איזו כניסה של דייב עם יציאה לMercy In You... ההיתרגשות ממשיכה... הרטט חזר... הצמרמורת גוברת... ו.. שוב... יאללה ממשיכים... (כבר רואים שהוא פתח עוד כפתור בחולצה... |אייקון מזיל ריר|... חחחחחחח סתאם...
). בלי שום קשר לזה... השיר הזה מהמם טבעי... והכי מגניב היה להיות שקועה ואז בפוקס לראות את זה... חע! חע! חע! פתיחה מלאה של הג'קט... היתקדמנו...
ממה שהספקתי להיתרשם
... אני כבר הרגשתי שI Feel You הולך להיות מאוד מהנה...
הרבה הרבה זיעה ועוד בשיר... אמ... עם הרבה... תופעות!!! שיוריד ת'חולצה כבר!!!
ממש אהבתי מה שהיה על המסכים! צבעוני תמיד עושה טוב! הופה! הוריד תחולצה! (חחחחחח תנו לי רגע...
)... טובב... בקיצור... מרטיןבביצועים יפים על הגיטרה... וכל הסיפור ממשיך בפצצת אנרגיה...
אם אותי אתם שואלים, ואתם לא... אני קרועה על הרבה מאוד שירים אבל האחד שהכי מחרפן אותי לשמוע בLIVE זה Never Let Me Down Again...
השיר הזה נולד להופעות! תתעוררו! זה היה ממש שונה מההופעה בפריז... (שם השיר הזה נתן הרגשה של "סיום") אבל עשיו הוא נותר טעם של עוד... "תן לי עודד דייב..."
Rush... הדבר שהכי נהנה בשיר הזה זה הסטאנד של המיקרופון... (אכזרי למראה)... אממ.. שיטוף קהל... צלילים מצמררים... קול מרטיט... מילים שפוגעות בדיוק במקומות שעושים ממך סמרטוט ריגשי... כן... אני... אישית... עברתי את זה...
ואוו!!! הגיע הזמן... מילים ראשונות של In Your Room... דבר ראשון... היה ביצוע מדהים!!! הבעיה היתה שהרגשתי שהיא שקטה מידי?! כי בכל מקרה אני מכירה את האנרגיות של השיר הזה והם לא היו שם! אבל ההיתרגשות שהיתה שם באותו רגע... אותה אין בדרך כלל... השיא היה שם.. וחירפן אותי במיוחד... דייב זורק את עצמו לקהל, או גאד! מה עבר עליו שם בתוך החמולה איפשהו עמוק עמוק... קיבלתי התקף פירפורים שאני רואה שהמאבטחים מחזירים אותו לבמה בכוח והוא יוצא מזה ללא אותה גופייה שהיתה עליו... רגע...
יענו... היי?! קרה שם משהו על הריצפה שהמצלמה פיספסה?!
האלילים חזרו לבמה לתת הדרן עם Personal Jesus... דייב? למה? למה שוב? גופייה חדשה אה?! זאת שתלשו מעלייך שזינקת עושה לך געגועים?!
ועוד כמה רגעים של אושר מתמשך... עם כל ה...: "Reach out and touch faith..." של הקהל... ודיי!!!
בסוף איזה אחיזה!!! חזקה כזאת... גררר... ואוו... (אמממ... לפרט לכם "אחיזה"?! או ש...)
הגענו לגרעין של כל הופעה... פעם ראשונה בEnjoy The Silence LIVE שאני שומעת את ה... "All I ever wanted..." "All I ever needed..." הראשון מהפה של דייב... אני תמיד רגילה לשמוע את הקריוקי של הקהל בפיזמון...
ושוב העכוזון של דייב מתפקד הרבה...
תפאורה מנצחת!!! השיא היה חולצה שדייב לא שחכה להראות שחרוט עלייה "Reach out and touch Dave..."
אוקייי... וברור... ביצועי האגן של דייב יותר טובים משלי..
(ואני זאת שרקדתי "בומבה" במסיבת סיום בכיתה ו'...
)!
אמממ... התחלה טובה בFly On The Windscreen... כי כל ה... "Come here"... "Touch me"... "Kiss me"... לא עושים לי טוב... יש לי לב חלש!!!
ומה שאני עברתי.. היה השיא.. אונס אכזרי של הטלויזיה 31 אינץ' שלי... לא נורא... קורה...
רגע של סיום... עם כל האנרגיה האחרונה... Everything Counts... משהו כזה קטן של כל הדפש יחד ב-4 קולות...
ועוד שיא כזה... שבהנחה שיותר סוחט דמעות מזה לא יהיה... דייב מוריד את הגופייה ה ס פ ו ג ה בצורה רצחנית שלו... סוחט אותה למוות וזורק לקהל...
וואוו... לי לא יהיה מזל כזה נכון? אין סיכוי... אני... משלימה עם זה... זה היה...
תראו את השעה... לפני שעתיים [?!] התחלתי לראות את Devotional... פעם ראשונה... בטלויזיה שלי.. לבד... בסלון... בחושך... היתרגשות כזאת... וואו... חחחח המון זמן חשקתי בהופעה הזאת... סרטים עברתי עד שסוף סוף מצאתי אותה איפשהו בסנטר... אוחחחח....