L Lilush93 New member 4/8/07 #21 מאיה, איזו השקעה../images/Emo70.gifכל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif הקטע עם מארק קורע אותי כל פעם מחדש הם כאלה מצחיקולים ביחד בפזמון מארק מקדים עם השירה והוא כזה חמוד רובי יותר והפתיח שרובי הפוך
מאיה, איזו השקעה../images/Emo70.gifכל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif הקטע עם מארק קורע אותי כל פעם מחדש הם כאלה מצחיקולים ביחד בפזמון מארק מקדים עם השירה והוא כזה חמוד רובי יותר והפתיח שרובי הפוך
F FourMinuteWarning New member 4/8/07 #25 תודה וכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo140.gif מה? עברו 4 שנים מאז נבוורת'? זו אחת ההופעות הכי אהובות עליי הוא פשוט מדהים בהופעה הזו, אני לא אשכח איך הייתי בהלם כשראיתי את מארק מצטרף לרובי, לא צפיתי שזה יקרה. בדיוק לפני שמארק עלה לבמה רואים שיש לרובי מעין חיוך זדוני כזה, כאילו הוא מתכנן משהו
תודה וכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo140.gif מה? עברו 4 שנים מאז נבוורת'? זו אחת ההופעות הכי אהובות עליי הוא פשוט מדהים בהופעה הזו, אני לא אשכח איך הייתי בהלם כשראיתי את מארק מצטרף לרובי, לא צפיתי שזה יקרה. בדיוק לפני שמארק עלה לבמה רואים שיש לרובי מעין חיוך זדוני כזה, כאילו הוא מתכנן משהו
R RobbiesOfficialBabe New member 4/8/07 #28 תודה../images/Emo140.gif אני חולה על ההופעה הזאת אני לא מאמינה שעברו 4 (??) שנים!!!!!!! איך יכול להיות? נראה כאילו רק אתמול פינטזתי שאני שם צורחת עם כולן ועומדת להתעלף מגודל המעמד.... אחת ההופעות הטובות ביותר
תודה../images/Emo140.gif אני חולה על ההופעה הזאת אני לא מאמינה שעברו 4 (??) שנים!!!!!!! איך יכול להיות? נראה כאילו רק אתמול פינטזתי שאני שם צורחת עם כולן ועומדת להתעלף מגודל המעמד.... אחת ההופעות הטובות ביותר