שרשור יומי 09.01.06

yaeli87

New member
יששששששששששש!!!!!!!!!!!111111

הילהההה הלוואי נהיה ביחד!!!!111 חחחחח אני מתבאסת בשבילך

M r s J o n e s

New member
בואי נגיד שאני שלך,שאני אוהב אותך.

שהחורף יגמר כבר
.אני שונאת מעילים ואת הקור
. היה לי מיונים היום לדוברות ומידע,היה חביב ביותר חוצמזה שהצבא מצפה שאני אהיה בשמונה בבוקר בגני התערוכה,ואני גרה במרחק שעתיים וחצי מתל אביב^^.אבל מעז יצא מתוק ונסעתי אתמול לבקר את אחותי בגבעתיים. בקיצור,יומיים אחלה בחלה.

SuGaRBabe1

New member
חחח כרמית יא מצחיקה :)

גם אם יקדימו לך זה לא חייב להיות בחודשיים כמו שהקדימו לי.. לחברה שלי הקדימו ל-23 באפריל והיא גם כלל צה"לי... זה לא כזה נורא!

כןכן:).

לא איכפת לי שיקדימו לי באפריל. העיקר לא בחודש הקרוב:). היית צריכה לראות איך צהלתי ברחוב כשבדקתי את הדואר:X. [איך הכי מתאים למזל שלי מחר לשלוח את המכתב הקדמת גיוס].

../images/Emo182.gif

מה קורה אנשנושים? אז מה היה לי היום?! הייתי שעתיים בבצפר ועכשיו חזרתי מהקרנת סרט שעשינו לחניכים ה"מתוקים" שלנו
. כמה בלאגן יכולים לעשות משהו כמו 20 ילדים??? [ואם באמת חשבתם תכפילו את זה במיליון וזה הבלאגן שהם עשו]. במזל הם לא הרסו הכל. ולחשוב שבגלל שהחניכים שלי לא יכלו להגיע אני עושה פעולה מחר...

keren007

New member
אע

עבדתי קניתי ג'ינס (מהמם מפוקס) הלכתי לחברה אני בבית.

yavin

New member
שיקרתי שאמרתי ש"הכל כ"כ נפלא"

האמת שהכל מעולה, אבל פתאום התחלתי לחשוב על המשמעות של המשפט זה, לא הכי סימפטי. אה בכל מקרה היום עבדתי בעבע לא כייף לעבוד בעבודות כאלו אם נשרוד שבוע בעבודה הזאת אז יאלה עובר לת"א אם לא מחפש עבודה אחרת =] חי שיהיה יום מתוק

למעלה