קלטו

BShenB

New member
דיייייייייייי יש לי לב חלש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה מתוקי
יאללה!!! לא פלא למה הוא דומה לאבא שלו
..חחחח אני חולה על תינוקות

NarihS

New member
חחחח

יש לי אישה מושלמת שהיא בריטני יש לי איש מושלם שהוא בראד פיט עכשיו יש לי תינוק מושלם שהוא ביילי!!!!! וואי איזה תינוק מדהים! איך הוא יפה!!!!!!!!

BShenB

New member
חח נכון../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifמעניין למה...../images/Emo13.gif

sivanick

New member
האף הכי מושלם בעולם../images/Emo6.gif

ולא אכפת לי מה אחרים אומרים האף הזה בול בשביל בריאן!

BShenB

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הוא מושלם כפרה עליו

backstreet girl

New member
ביילוש יא חתיכת בונבון מהלך........

ובריאן ולביילי יש את האף הכי סקסי בעולם!!!!!

airgirl

New member
מ-ה-מ-ם ב-י-ו-ת-ר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה תינוק מאמיייייי

sivanick

New member
יש לי שאלה.....

נכון השיר shout של ניק שלא נכנס ל-now or never אז פעם ניק אמר שזה שיר שהיה בעצם מיועד למייקל ג'קסון אבל בסופו הוא החליט שלא לקחת אותו כי הוא רוק מדי או משו כזה אז ב-www.dlsonline.net יש רמיקס של השיר הזה שהוא בעצם רמיקס של ניק ומייקל ג'קסון ביחד! חיברו את שתי הגרסאות שלהם לגרסה אחת! אז בסוף מייקל ג'קסון כן הקליט את השיר הזה? כאילו לא הבנתי מה נסגר עם השיר הזה ומה מייקל ג'קסון עשה איתו בסוף..וזה כבוד גדול, כבוד ענקייי שניק הקליט שיר שהיה מיועד למייקל ג'קסון כי למרות הכל מייקל ג'קסון זה מייקל ג'קסון ואין עליו...אז השאלה שלי היא אם שמעתם על הרמיקס הזה ושמעתם על זה שמייקל גם הקליט את shout....אם מישהי יודעת את התשובה אז שתחלוק אותה איתי כי זה מאוד מסקרן אותי משום מה...

NarihS

New member
כן אני שמעתי את הגירסה הזאת

וטוב שאמרת את זה! באמת לא הבנתי איך אני שומעת גם את מייקל ג'קסון שם.. עכשיו שאמרת שהם חיברו אותם אז זה יותר ברור.. ולא יצא לא לשמוע את הגירסה של מייקל.. וזה באמת כבוד בשביל ניק

NarihS

New member
אוקיי! עכשיו שלחו לי את השיר

של מייקל, וזה נשמע ממש דומה לניק!!! יש להם קול מזה דומה בשיר הזה!!! ומייקל שר את זה ממש יפה.. הנה סיוני שלי, עניתי על השאלות שלך?

sivanick

New member
כן תודה שירני! ../images/Emo24.gif

ובאמת הקולות שלהם דומים השיר הזה מתאים לשניהם =)

backstreet n1

New member
ואני מחזירה רעיון

שהעליתי פעם פה בפורום: צריך לפתוח פורום או אפילו איזה קומונה קטנה לביילי!!! דחוווף!!

למעלה