קונני היפה

*pank

New member
../images/Emo99.gif קונני היפה

על כל צרה הכינותי מראש אך ורק בשבילך דחסתי את הדובי השמן לבויידם וזה מה יצא. באהבה פאנק

פאנקי מתוקה שלי,תשמעי מותק........

רק אתמול בערב בירכנו זו את זה בשנה טובה וכבר לאחר 24 שעות את מתחילה לעצבן....! למה דובי סקסי עם חריץ ? מה עם תמונת השפגאט שלך שהבטחת לי?

ניקו 45

New member
קונן ....למה נפלו פניך ...../images/Emo8.gif???

קח ממני משהו לפיצוי רק ש.....תרגע

גם אתה בוטרוס......(ניקו) ?

גם לך אין מה לעשות בבוקרו של חג ? רק לעצבן על הבוקר עם זוג ישבנים רוטטים? אתה יודע איך שפתאום גם הגפילטע פיש התחיל לרקוד לי בבטן? תתביישו לכם,זה פורום תקוות ? פסססססססססססט,ניקו בוא רגע הצידה! יש לך את הטלפון של הגבירות הרוטטות ?

הבהרה חשובה לכל המלעונים ......

ששמחו לקרא את הודעתי שבה אני אומר להתראות ב 31 לדצמבר! בושה וחרפה,ואני חשבתי שאוהבים אותי כאן,תתביישו לכם. אני פונה לכל הנשים שרוצות לריב איתי בשנה החדשה שהחלה היום, להתייצב במחסן שלי לדו קרב. אני כמובן אתייצב עם חוטיני ומצפה לקרב הוגן,כלומר שגם אתן תהיו לבושות בחלק תחתון בלבד. עם גברים אני לא רב,אני שונא את הריח שבוקע להם מבין הרגליים.

שילה1

New member
מגיעה למחסן חמושה(כרגיל),וגם../images/Emo8.gif

בחוטיני.ואז מה? מחסנך תמיד ריק...

מצטער שילה..........

הייתי עסוק בהחלפת מצעים לקראת החג. בקרוב תפורסם מערכת קבלת קהל חדשה...!

שירן41

New member
קוננילה הינה התיצבתי../images/Emo3.gif

לאחר כול ההכנות וההגשות אני באה לראות מה שלומכם ומה אני רואה ,,,,,,,,, מזמין אתה את הנשים לקרב..... ואז מיד באתי ומיד היתיצבתי אך אתה לא באתה פ ח ד ן.

שירן כפרה,אני לא פחדן...........

פשוט הייתי כל היום בשפת הים. חפשתי נימפה שדומה לך,וכל מה שהעליתי בחכתי,זה שתי שקיות ניילון של בית חולים שלוותה...! אנא ממך קבעי מועד חדש לדו קרב. מבטיח לך שאכנע בהיפון הראשון.

שירן41

New member
תירוצים תירוצים כחול הים../images/Emo3.gif

מבינה אני מבינה שתירוצים לך לא חסר לי אתה אומר.......... ולה אתה מזמר......... אך לא נורא חבר לך נשיקה שולחת מהנקבה הזורחת של ה"שור".

ניקו 45

New member
קונן תתקרב לפה ../images/Emo8.gif

שמע ידידי , עזוב גפילטה פיש (בטח בסיגנון פולני - מתוק) אירגנתי לך מסיבה פה למטה .... שששששששש בעניין הפון אז....תשמור בסוד , 066-810991 לא להפצה

שירן41

New member
שמתי לב ניקו!!!../images/Emo132.gif

שמתי לב ניקו!!! ואני חשבתי שקונן......... גם לאסם לא הגיע וגם הידע..... נו מה לעשות? לשם נחמה תן לו את הטלפון של זו בתמונה

ניקו,תודה לך על המסיבה...........

וברוך בואך לאגודת הגברים החרמנים. מאיפה אתה משיג קליפים עם כל כך הרבה חוטיני? דרך אגב,בכל זאת חייגתי לפון שצירפת ולהפתעתי זה היה סניף של שיחות סקס....תתבייש לך,טפו!

למעלה