צוותא 22.12

hilali1

New member
התמונה הזו מוזרה קצת ../images/Emo12.gif

היא נראית קצת כמו גלית גיאת..

just dana

New member
נראה לך???? הייתה מתה!

למה אין איקון של אצבע משולשת???????????????????????????????? יש לי עוד הרבה תמונות..ולא רק של מירי..

just dana

New member
אחרי ההופעה...את חושבת שמירי תגיד

לתמונה? בחיים זה לא יקרה.... חוץ מזה היא יכולה להתפוצץ..היא סך הכל הסוכנת שלה...ואני "הפפרצ'י"...ידוע שאני חולת תמונות..אמרתי לך כבר המצלמה איתי בכל מקום!

just dana

New member
../images/Emo99.gifצוותא 22.12 ../images/Emo99.gif

אין לי כוח לפרט יותר מידי...מזלי התמזל (עדי-הגיע הזמן לא?
) הייתי בהופעה!
יונתן היה!
טייכמן מתוק כמו תמיד
אורי מקסים כרגיל
מירי יפיופהה שלי...הסתפרה..(כן עוד פעם) ועשתה פן..והתלבשה פצצה.. עללי הזאת
- לא מסכימה לצלם את מירו בהופעה..היא פשוט ניגשה אל אנשים לא משנה איפה ישבו ואמרה לא לצלם!! מה עוד מה עוד???? אחרי כן יצאנו ... "והיה נובמבר" ושיגעתי את כולם...ידיד שלי הכריז שהוא לא סובל כבר את מירי והוא לא עולה יותר לרכב...אז אמרתי לו שיבוא בטרמפים
כי מירי-מהרכב-לא יוצאת!! וחברה שלי עשתה לי פדיחות ליד מירי...טיפשע...חסרת טקאט! כן כן אורלי את! (topik) לסיום: מירי היתה נראת פשוט פגזזזזזזזזזז....ואמרה לי את באה לאשקלון? יש הופעה..ואני כזה דהההההההההההההההה!אה והיא גם נזכרה להגיד לי שהיא קראה את המסר שלי..ואני כזה:"מה? על מה את מדברת?"..והיא אמרה לי בתפוז...." שתהיה בריאה איזה זיכרון.....וכשהצטלמתי איתה בפעם המליון היא אמרה לחבר'ה מסביב שהיו שם.."יש לנו כבר בוק"... יאללה לילה טוב לכולם..אני אעלה כמה תמונות......
אמממ...ועוד כמה דברים שאני מעדיפה לא לכתוב...כי......קיצר בפרטי
..

just dana

New member
היא משש חיסלה את השיער שלה../images/Emo4.gifאני

אהבתי אותו ארוך..חסר צורה...וגלי-תלתלים..בלי כל מיני פאנים ובייביליס...טיבעי..כמו בניצנים.....

just dana

New member
חייבת לצטט לכם קטע...(מהנגן)

"הצל שלי ואני" נגמר... מירי:"רגע..לא..אממ..חשבתי עכשיו לסיים את ההופעה..אבל אם בא לכם שיר שלא שרתי איזה מישהו.." קהל:"באה אליכם" מירי: באה אליכם שרתי... (הקהל צוחק) ושוב מירי:"עוד באה אליכם? לא לא לא לא..זו לא תוכנית כבקשתך!!! סליחה!"(בעליה חדה בקול) זה היה מצחיק! קהל:נקרע מצחוק.. מירי:בא לי לשיר שיר אינטימי כזה ..שיר שלי ושלך אורי'לה..שיר שאני ואורי הלחנו יחד...רוצה?(בקול הכי מתוק שיכול להיות-לאכול אותה) לא רוצה?(כנ"ל קול מתוק) ואז התנגן לו השיר.........שני כוכבים...מדהים!

EVGIRL

New member
אההה דנה שמחה שנהנת!../images/Emo99.gif

איזה יפהה מירי!!
אבל למה היא קיצרה את השיער??
כפרות עליה הכל תמיד יפה לה!
כולכך מתגעגעת!

למעלה