חחחח יש לנו קשר מיוחד! אסתר&אסתר בע"מ
S S t r a w b e e r Y New member 19/12/06 #11 איזה חמודים../images/Emo99.gif YNET הקדישו להם כתבה שלמה! אני כבר מתה לראות את הסצנות שלהם יחד באקס המיתולוגי
איזה חמודים../images/Emo99.gif YNET הקדישו להם כתבה שלמה! אני כבר מתה לראות את הסצנות שלהם יחד באקס המיתולוגי
E esterosh New member 19/12/06 #18 גם אני אבל יש לו תפקיד קטן... והיא כנראה גם זורקת אותו... שיתנו להם עוד פעם סידרה ביחד! ומענין למה הקדישו להם כתבה שלמה??? זה כל כך יחצני אבל במקרה הזה אני בעד... הם כל כך חמודים!
גם אני אבל יש לו תפקיד קטן... והיא כנראה גם זורקת אותו... שיתנו להם עוד פעם סידרה ביחד! ומענין למה הקדישו להם כתבה שלמה??? זה כל כך יחצני אבל במקרה הזה אני בעד... הם כל כך חמודים!
B baril New member 19/12/06 #13 ../images/Emo80.gifאסתר את פשוט מלכה ../images/Emo47.gif תודה על הכל אעעע הם כאלה חמודים
E esterosh New member 19/12/06 #21 מה אתם חושבים על התיספורת של עפר? עד שהתרגלתי ואהבתי את השיער הארוך( התמונות האחרונות ממועדון לילה ) ... הוא עוד פעם קיצר לתספורת תום שלייפר (הצילומים של האלופה מתחילים בינואר בגלל זה..) אבל כל תספורת מתאימה לו...
מה אתם חושבים על התיספורת של עפר? עד שהתרגלתי ואהבתי את השיער הארוך( התמונות האחרונות ממועדון לילה ) ... הוא עוד פעם קיצר לתספורת תום שלייפר (הצילומים של האלופה מתחילים בינואר בגלל זה..) אבל כל תספורת מתאימה לו...
S S t r a w b e e r Y New member 19/12/06 #23 תאמת שאני לא כ"כ רואה שינוי../images/Emo122.gif אבל הוא יפה בכל מצב
E esterosh New member 19/12/06 #25 הוא באמת יפה בכל מצב! ונראה לי שהוא בין היחידים שמתאים להם גם ארוך וגם קצר וגם קוצים... אבל יש לו שיער יפה... ושזה ארוך יותר רואים את זה.
הוא באמת יפה בכל מצב! ונראה לי שהוא בין היחידים שמתאים להם גם ארוך וגם קצר וגם קוצים... אבל יש לו שיער יפה... ושזה ארוך יותר רואים את זה.
B baril New member 19/12/06 #22 ../images/Emo80.gifאני מעדיפה אותו עם ארוך כמו שהוא היה בטב"ע אבל גם קצר מתאים לו הכל יפה לו
0 0ליוש0 New member 19/12/06 #24 יאאא איזה מהממים הםםם../images/Emo99.gif לא שמתי לה ששמת את זה אז שמתי גם בכתבו עליו..חחחח איזה תמונות מהממות
יאאא איזה מהממים הםםם../images/Emo99.gif לא שמתי לה ששמת את זה אז שמתי גם בכתבו עליו..חחחח איזה תמונות מהממות
E esterosh New member 19/12/06 #26 קבלו ציטוט.. "ותמונה אחרונה של שכטר, פשוט כי אנחנו אוהבים אותו כל כך" רק עכשיו ראיתי... חחח בכלל מה שהם כתבו שם מצחיק...
קבלו ציטוט.. "ותמונה אחרונה של שכטר, פשוט כי אנחנו אוהבים אותו כל כך" רק עכשיו ראיתי... חחח בכלל מה שהם כתבו שם מצחיק...
ל ליזוש המתוקה New member 20/12/06 #71 אז כנראה ש../images/Emo215.gif הY נטים האלה לא כ"כ נוראיים כמו שחשבתיXD