סתם בן אדם

../images/Emo99.gif סתם בן אדם

לו הייי מוכשר מוכשר כנגר... הייתי חוטב לי... עץ ובורא לי אותך... לו הייתי מוכשר ....מוכשר כאיכר.... הייתי חורש... באדמתך ... וזורע לי אותך... לו היה לי פטיש .... וכישוריו של סתת... את וונוס ממילו הייתי מפסל בך... וקורא לך אהבתי.... שלי ... מכאן... אבל אני רק בן אדם...סתם... ללא כישורים מיוחדים.... לכן אחלום אותך...שם למעלה.... בין אלפי טריליון כוכבים... שהרי אני יודע שאת שם...מחכה רק לי....

טאKילה

New member
רוכב בסופה..../images/Emo127.gif../images/Emo39.gif

בלי הרבה מילים כתבת מדהים,,אהבתי מאוד..
ברוך בואך לפורום הבאת איתך כתיבה נהדרת..

Mוניk

New member
רוכב בסופה../images/Emo140.gifברוך הבא

כמה יפה כתבת ואותי ריגשת אבל פו על הקרקע זה מקומנו ומותר לנו לחלום אל אילו איך ואם הלוואי ויכולנו לשנות הלוואי ויכולנו לשלוט הלוואי ויכולנו לראות את אלא שלמעלה את שאהבה נפשנו אבל אנחנו לא יכולים אז אולי כדאי להאחז במציאות להביט קדימה,,,,,,,, להנות מההווה, המחר, העתיד זו דרכו של עולם ועלינו לכבדו ולקבל אותו כמו שהוא כך יהיה יותר קל לך רוכב בסופה ברוך הבא לפורום הכי מקסימ שיש מקווה שתהנה פו

j a k y

New member
אין אף אחד שהוא סתם

במיוחד לאור היצירה הזאת.

noa160

New member
לרוכב בסופה

בת מזל היא זאת שעליה אתה חולם
מי שיודע כך לכתוב בוודאי יודע לאהוב

ווואאאההההה...../images/Emo23.gif

בין אלפי כוכבים אי שם בשחקים שמעתי קולך קורא ממרחקים אדם צנוע בלי כישורים אדם שהוא מן החולמים מחפש הוא את חלומו והלוואי וימצא אותו חלום על אשה אוהבת חלום על אשה מלטפת...וחובקת... חלום על אשה שתהיה רק שלו... ואז יתן לה את ליבו. אהבתי רוכב כל מילה. תודה מכורה לאהבה.

למעלה