סקר

../images/Emo99.gifסקר

מי יהיה חבר יותר טוב : אריק, קלסו,פז או הייד
ולבנים אם יש פה מי תיהיה חברה יותר טובה: ג'קי דונה לורי או אני (סתם.....

4667

New member
אה.... תשובה... ../images/Emo13.gif

בתור בן, כן יפה פה כאלה מידי פעם, דונה תהיה הכי טובה, כי למרות שאני חולה על ג'קי, היא מעצבנת לפעמים (בעצם מתי לא?) ... אבל ג'קי (מילה) רולז.

תשובתי הכנה...

קלסו הוא כל-כך אידיוט, שאני לא בטוחה שאם אני אדבר איתו ברצינות הוא באמת יבין מה שאני אומרת לו, אז הוא לא אפשרות. באריק יש משהו מעצבן שגורם לי לא לרצות אותו בתור חבר. פז מאמי...
והוא גם בדרך כלל מקשיב ונותן עצות די מועילות (בדרכו המשונה), אז למרות שהוא חרמן בטירוף לא הייתי מתנגדת אם הוא היה חבר שלי. הייד- אין כאן שאלה בכלל. משהו באופי המרדני שלו, בדרך שבו הוא מדבר, בטעם שלו במוסיקה (הוא מעריץ ענק של לד זפלין, גאד דֵמֵט!) ובזה שהוא כל-כך מנסה לשחק אותה קשוח אבל כולם יודעים שמבפנים הוא ילד טוב ורגיש- פשוט עושה לי את זה. הייד- תהיה החבר שלי!

../images/Emo170.gifבאמתתתת...../images/Emo3.gif

זה לא ברור שהייד?!?!?!?!?
הוא נראה קשוח, אבל מבפנים הוא רגיש!! קלסו דפוק
, פז יותר מידי מצחיק
ואריק מדכא מדי
.......

Uni©orn

New member
../images/Emo99.gif

הייד..כמובן שהייד. הוא פשוט מהמם גם מבחינת אופי וגם מבחינה חיצונית.

flowers girl

New member
אוקי..

אז ככה.. קלסו מטומטם בצורות.. כאילו, ראיתם את הפרק אתמול (יום ג')
חחח.. סתום
כוסון כוסון אבל דפוק... לא הייתי רוצה אותו בתור חבר. הייד מעצבן אותי. לא יודעת למה. הוא לא יפה כל כך לפי דעתי (נא לא לסקול) והוא קריזי. לא אוהבת. פז ממש ממש ממש ממש חמוד
אפילו שהוא חרמן בצורות הוא ממש ממש חמוד ורגיש ויודע לאהוב. נראה לי שהייתי חברה שלו. ו.. גם של אריק הייתי בטח חברה. כי הוא גם אוהב את הקטע ה"חרמני", וגם אוהב את הקטע של הדיבורים, לשתף הכל. ח-א-א-מ-ו-ד-ד-ד

flowers girl

New member
חחח.. לגונה..

גם אני חשבתי לעצמי: "הם יבינו את זה או לא
טוב נו.. נרשום את זה.." וכן, זה סלנג. חח.. זה כאילו בטירוף.

crazy4tc

New member
הייד!!!!!!!

פז- חרמן מדי אריק- חנון מדי קלסו- טיפש מדי הייד- מושלם!!!!!!!

like daa

New member
מתלבטת...

בין אריק לבין הייד... אבל אלך על הייד. הוא חבר טוף!

Death Girl

New member
תשובה...!

קלסו- בתור חבר אני ממש לא ארצה אותו! הוא יותר מידי טיפש כדי לשוחח איתו על דברים רצינים ועל, רגשות ולימודים! הוא גם הטיפוס הבוגד..ואף אחת לא רוצה שחבר שלה יבגוד בה! הייד- אני ארצה אותו בתור חבר.. הייד חכם, אפשר יהיה לשוחח איתו על כל דבר..ויש גם משהו בהתנהגות המורדנית שלו..והוא אכן גם מצחיק..! פז- אני אאצה אותו בתור חבר...! פז הוא אחד שיכול לגעת בכל ליבה של נערה..הוא תמיד אומר את הדברים הנכונים ..! הוא גם מאוד מצחיק...ויודע לרקוד טוב..!!! אריק- אכן, גם אותו ארצה בתור חבר..! אריק הוא מאוד משקיע ביחסים זוגיים..אפילו שהוא קצת חרמן-לא אכפת לי... הוא מצחיק וחכם..!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo36.gif

הייתי אומרת קלסו אבל המציאות קשה ואריק הוא התשובה...

AndreaCorr ©

New member
פזוּש! ../images/Emo9.gif

ואם לא, אז אריק. קלסו מדהים ביופיו אבל אידיוט בדיוק באותה מידה.. והייד.. לא יודעת.

Julie Flannery

New member
נראה לי שאני אבחר...../images/Emo170.gif

בהייד, כי הוא גם מצחיק וגם נחמד, אבל אולי בעצם את פז כי הוא ממש מצחיק, וגם אריק... קשה קשה... אבל מה שבטוח, לא את קלסו- הוא יותר מדי מטומטם. אני בטוחה שכיף להיות בחברתו, אבל הוא כל הזמן אומר דברים שבכלל לא קשורים *מטומטם* וזה קצת מוזר...

mor kutcher

New member
למרות כל אהבתי אל קלסו....

sorry baby... אני אהיה חייבת להגיד שפז! הוא ממש חמוד ונחמד לג'קי, ואני חושבת שהוא יכול להיות חבר ממש נפלא!!!

goddes of light

New member
בלה בלה

היה לפני כמה ימים את הפרק שהוא אמר למייקל מה להגיד לג'קי כדי שהיא תסלח לו..או משהו בסגנון..כבר לא זוכרת..ואז פז אמר איזה משהו ארוך כזה ורומנטי ואז הוא אמר למייקל שעכשיו הוא יגיד את זה ואז מייקל אמר "מה שפז אמר" ואז ג'קי הסתומה אמרה "אווויי מייקל"

*superstar*

New member
תאמת?

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אריק!! כי הוא הכי נורמלי מבין כולם.. *עדי*

למעלה