סוף שבוע

FartherAway

New member
אול ד'ה סינגל ליידיז!

וכד'. קיצר, לא נרדמתי כל הלילה בערך. לא משנה כמה ראיתי ערוץ הקניות, נרדמתי ב5 כמו ילד מסכן. אבל אור שיעשע אותי, אז לא נורא. אמא העירה אותי ב10 כדי לקחת את בוני מהמספרה, והיא נראית כמו מחזיק מפתחות עכשיו. היא כבר לא כבשה.
ואז ישנתי! ואז התעוררתי. וב7 וחצי באים אלינו. יאללה ביי.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifסופ"ש רגוע :]

ראשון שני-סגרתי כיפור, עבר מהר. אבל בואנה,לשבת 4 שעות בנשקייה פעמיים ביום, עם איזו חנונית שחופרת לי על השואה, ואתה מת מקור..זה בכלל לא נחמד:S העיקר שעבר מהר. ואני לא אסגור שבת יותר בחיים. טוב, עד לסוף הקורס לפחות:] שלישי עד שישי לימודים...עשינו פרוייקטים מסכמים ומבחנים בברקת וכל זה, ויש לי אחלה של ציונים. די העלתי תממוצע :] יצאנו מהבסיס באיזה 10 בבוקר, וב12.30 כבר הייתי בבית, אמא כיבסה לי את המדים וכל הבגדים באטרף, ואני עשיתי כל מיני סידורים אחרונים, ואירגנו תתיק. מפה לשם..עליתי על האוטובוס של 15.45 לת"א. לחנצ'וק
. אבא שלי רוצה להרוג אותי, זה ייצא עכשיו שאני לא אראה אותו שבועיים..הצבא הזה דפק לי תשכל:\ בדרך לת"א, החלטתי להרים טלפון לרותם[האקס]..אחרי שלקח לי מלא זמן להזכר במספר..ועוד טעיתי פעמיים בדרך
, רק כדיי לאחל לו מזל טוב..כי הייתה לו יומולדת..לפני...שבוע. :\ אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אז התקשרתי, ואחרי עשר שניות בדיוק הוא ניתק לי בפנים. עוד לפני שהפסקתי בכלל להגיד לו מזלטוב..הייתי בהלם. אבל בסדר עבר:) בערב אני וחני יצאנו לרוטשילד..אני רציתי מקס ברנר אפילו שזה חרוש..הוא רצה סושי. אבל סושי אנחנו אוכלים כל הזמן, אז אמרתי שנלך למוזס...בקיצור, הלכנו לסושיה..וחזרנו מלאים:) אבל היום בצהריים נלך למקס ברנר :] אפילו שהוא לא אוהב שוקולד! הקיצר חפרתי. לא כתבתי פה מלא זמן חחח אז שיהיה אחלה סופ"ש, וחג שמח! מחר חוזרת לבסיס:( יש לנו טקס קבלת סיכה השבוע חיחיחח.

Broken sound

New member
עוד 15 יום.סופסוף!

הסופ"ש רגוע.לא יצאתי ביומיים האחרונים. אני עוד מעט יוצאת עם איריס לקפה
מחר דודה שלי ביקשה שאני יבוא לעבודה למרות שהייתי אמורה כבר לסיים! באלי דימס.

למעלה