shani hadad1
New member
../images/Emo99.gif משתפת ../images/Emo99.gif
אתמול בבוקר אני מדברת עם החייל בטלפון .. ( ב12 וחצי בערך ) פתאום הוא אומר לי שהוא יכול לצאת לחצי אפטר כזה לירושלים ואם אני רוצה שהוא יבוא .. בהתחלה חשבתי הוא עובד עליי .. אמרתי בציניות יאללה בוא אז הוא אמר טוב אני ידבר איתך כשאני אצא .. אמרתי סבבה אני הולכת להתקלח שתפסיק עם השטויות שלך תתקשר אלי .. הוא מתקשר אלי ב1 וחצי אומר לי אני בדרך לתחנה מרכזית לבוא אליך הבייתה או שתבואי לפה ונלך לטייל ? הייתי בהלם חחחחח התארגנתי והלכתי אליו למרכזית היה כבר 2 וחצי .. טיילנו בתחנה מרכזית קצת קנינו לשתות ותפסנו אוטובוס לקניון .. הסתובבנו קצת הוא רצה לאכול אז ישבנו לאכול, זה היה עדיין השלב שהייתי בשוק שהוא פה
אחר כך הלכנו לחפש לאבא שלי מתנה ליום הולדת (שיש לו היום) ולא מצאנו כלום יפה .. הוא רצה משקפי שמש אז הלכנו לחנות של המשקפי שמש שיגענננננו את המוכר .. כלום הוא לא אוהב .. אז המוכר אומר לו " ומה האישה אומרת " אז אמרתי " האישה אומרת שהיא לא מסכימה לו להוציא 600 שקל על משקפי שמש עכשיו " אז הוא אמר בסדר וזה בסוף הוא קנה ב300 שקל =] בסדר הלכנו עוד קצת להסתובב והלכנו לראות איזה סרטים יש וב7 וחצי היה סרט שרצינו לראות והיה רק 5 ורבע .. אז הסתובבנו עוד חחח נכנסו למלא חנויות הוא קנה כמה דברים שהוא היה צריך היה בקניון אחת שלבושה בשמלת כלה והיא חילקה שוברים כאלה של 1000 שקל הנחה לשמלת כלה אז אמרתי לו יאללה יש לך הזדמנות רוצה להתחתן איתי ? הוא אמר לא בצחוק אמרתי סבבה לא צריך .. והתעצבנתי כזה חחח אז אחרי כמה דקות הוא מוציא לי את הכרטיס עושה לי רוצה להתחתן איתי ? אמרתי לו לא בעצבים אז הוא אמר שוב , רוצה להתחתן איתי ?אמרתי לו בחיים לא נו . .חחחחח וצחקנו
ישבנו דיברנו קצת עד שניהיה 7 והלכנו לקנות תכרטיסים לסרט " לפני החתונה עצורים בווגאס " הוא קנה לנו פופקורן ושתיה וראינו את הסרט עד 9 וחצי היה כל כך מצחיייייייייק !!! ממליצה בחום !! כשהלכנו לקנות תכרטיסים בא איזה ילד בן 15 16 בערך התלהב מהנשק כמו לא יודעת מה רצה להחזיק אותו , היה ממש מהופנטטט חחח לא יודעת למה הוא התלהב כל כך .. ב 10 הוא אמר שבאים לקחת אותו חזרה לבסיס מטדי אז התקדמנו לתחנה היה לי אוטובוס ב10 הבייתה וחבר שלו עדיין לא הגיע אז הוא חיכה עד איזה 10 וחצי לבד =\ חחח בקיצור אמרתי לו שלום לפני שעליתי לאוטובוס ותוך כדי אני רואה אישה מהאוטובוס מסתכלת עלינו ומחייכת .. אני עולה לאוטובוס וכולם נותנים לי מבטים כאילו נפלתי מהירח חחח בקיצור הגעתי הבייתה הוא בדיוק התקשר לשאול אם הגעתי.. ואז נזכרתי שלא אמרתי לו שאני אוהבת אותו =\ אז שלחתי לו " שכחתי להגיד לך ש .. אני אוהבת אותך " אז הוא ענה " גם אני אוהב אותך " והיה לי כזה מצברוח טוווב !! הרבהההה זמן לא נהנהתי איתו ככה ! היינו 8 שעות בערך ביחדד ובחוץ מחוץ לבית באווירה אחרת .. אז אמרתי לעצמי שלישון איתו זה הדובדבן שבקצפת חחחח
וזיהו .. אני אוהבת כל כך
אתמול בבוקר אני מדברת עם החייל בטלפון .. ( ב12 וחצי בערך ) פתאום הוא אומר לי שהוא יכול לצאת לחצי אפטר כזה לירושלים ואם אני רוצה שהוא יבוא .. בהתחלה חשבתי הוא עובד עליי .. אמרתי בציניות יאללה בוא אז הוא אמר טוב אני ידבר איתך כשאני אצא .. אמרתי סבבה אני הולכת להתקלח שתפסיק עם השטויות שלך תתקשר אלי .. הוא מתקשר אלי ב1 וחצי אומר לי אני בדרך לתחנה מרכזית לבוא אליך הבייתה או שתבואי לפה ונלך לטייל ? הייתי בהלם חחחחח התארגנתי והלכתי אליו למרכזית היה כבר 2 וחצי .. טיילנו בתחנה מרכזית קצת קנינו לשתות ותפסנו אוטובוס לקניון .. הסתובבנו קצת הוא רצה לאכול אז ישבנו לאכול, זה היה עדיין השלב שהייתי בשוק שהוא פה