משתפת

shani hadad1

New member
../images/Emo99.gif משתפת ../images/Emo99.gif

אתמול בבוקר אני מדברת עם החייל בטלפון .. ( ב12 וחצי בערך ) פתאום הוא אומר לי שהוא יכול לצאת לחצי אפטר כזה לירושלים ואם אני רוצה שהוא יבוא .. בהתחלה חשבתי הוא עובד עליי .. אמרתי בציניות יאללה בוא אז הוא אמר טוב אני ידבר איתך כשאני אצא .. אמרתי סבבה אני הולכת להתקלח שתפסיק עם השטויות שלך תתקשר אלי .. הוא מתקשר אלי ב1 וחצי אומר לי אני בדרך לתחנה מרכזית לבוא אליך הבייתה או שתבואי לפה ונלך לטייל ? הייתי בהלם חחחחח התארגנתי והלכתי אליו למרכזית היה כבר 2 וחצי .. טיילנו בתחנה מרכזית קצת קנינו לשתות ותפסנו אוטובוס לקניון .. הסתובבנו קצת הוא רצה לאכול אז ישבנו לאכול, זה היה עדיין השלב שהייתי בשוק שהוא פה
אחר כך הלכנו לחפש לאבא שלי מתנה ליום הולדת (שיש לו היום) ולא מצאנו כלום יפה .. הוא רצה משקפי שמש אז הלכנו לחנות של המשקפי שמש שיגענננננו את המוכר .. כלום הוא לא אוהב .. אז המוכר אומר לו " ומה האישה אומרת " אז אמרתי " האישה אומרת שהיא לא מסכימה לו להוציא 600 שקל על משקפי שמש עכשיו " אז הוא אמר בסדר וזה בסוף הוא קנה ב300 שקל =] בסדר הלכנו עוד קצת להסתובב והלכנו לראות איזה סרטים יש וב7 וחצי היה סרט שרצינו לראות והיה רק 5 ורבע .. אז הסתובבנו עוד חחח נכנסו למלא חנויות הוא קנה כמה דברים שהוא היה צריך היה בקניון אחת שלבושה בשמלת כלה והיא חילקה שוברים כאלה של 1000 שקל הנחה לשמלת כלה אז אמרתי לו יאללה יש לך הזדמנות רוצה להתחתן איתי ? הוא אמר לא בצחוק אמרתי סבבה לא צריך .. והתעצבנתי כזה חחח אז אחרי כמה דקות הוא מוציא לי את הכרטיס עושה לי רוצה להתחתן איתי ? אמרתי לו לא בעצבים אז הוא אמר שוב , רוצה להתחתן איתי ?אמרתי לו בחיים לא נו . .חחחחח וצחקנו
ישבנו דיברנו קצת עד שניהיה 7 והלכנו לקנות תכרטיסים לסרט " לפני החתונה עצורים בווגאס " הוא קנה לנו פופקורן ושתיה וראינו את הסרט עד 9 וחצי היה כל כך מצחיייייייייק !!! ממליצה בחום !! כשהלכנו לקנות תכרטיסים בא איזה ילד בן 15 16 בערך התלהב מהנשק כמו לא יודעת מה רצה להחזיק אותו , היה ממש מהופנטטט חחח לא יודעת למה הוא התלהב כל כך .. ב 10 הוא אמר שבאים לקחת אותו חזרה לבסיס מטדי אז התקדמנו לתחנה היה לי אוטובוס ב10 הבייתה וחבר שלו עדיין לא הגיע אז הוא חיכה עד איזה 10 וחצי לבד =\ חחח בקיצור אמרתי לו שלום לפני שעליתי לאוטובוס ותוך כדי אני רואה אישה מהאוטובוס מסתכלת עלינו ומחייכת .. אני עולה לאוטובוס וכולם נותנים לי מבטים כאילו נפלתי מהירח חחח בקיצור הגעתי הבייתה הוא בדיוק התקשר לשאול אם הגעתי.. ואז נזכרתי שלא אמרתי לו שאני אוהבת אותו =\ אז שלחתי לו " שכחתי להגיד לך ש .. אני אוהבת אותך " אז הוא ענה " גם אני אוהב אותך " והיה לי כזה מצברוח טוווב !! הרבהההה זמן לא נהנהתי איתו ככה ! היינו 8 שעות בערך ביחדד ובחוץ מחוץ לבית באווירה אחרת .. אז אמרתי לעצמי שלישון איתו זה הדובדבן שבקצפת חחחח
וזיהו .. אני אוהבת כל כך

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוווו מה הייתי עושה כדי להיות עם

אהובי עכשיו אפילו לחצי שעה! ,מצידי שכל אחד יקנה כרטיס טיסה לאמצע הדרך חחחחח עד שאני אחזור מארה"ב ;; קיצור.. גם לאבא שלי יש יומולדת היום :ם

shiri59

New member
וואי איזה מושלם

איזה חמודים גם אני אתמול הייתי בתחנה המרכזית בירושלים ובמלחה איתו וכל האזור שם, חיפשנו בשבילו דירה וזה היה יום כל כך ארוך, היינו ביחד מ1 וחצי בערך 2ת עד 2 בלילה :p[ שהייתי צריכה לחזור הביתה עוד לפני :(] הוא השתחרר ליום סידורים, וחוזר לבסיס לעוד 10 ימים, אז החלפנו שרשראות, נתתי לו את השרשרת שלי שישמור והוא נתן לי את שלו, קצת הרבה גדולה חח, אבל היא עליי עכשיו :] מזכרת עד ל10 הימים הבאים.. איזה חמודים אתם איזה כיף לשמוע :)

rainbowgirl

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif

הכי כיף הרגעים הגנובים ביחד... קרה לי גם משהו דומה,שהחבריקו היה צריך לעבור דרך באר שבע כדי לסוע לבסיס אחר,ופשוט הפסקתי את כל מה שעשיתי ובאתי לתחנה מרכזית וחיכיתי איתו חצי שעה לאוטובוס. אבל זה חצי שעה שממלאת אותך לכל שאר הימים שאתם לא ביחד,נכון?
עוד מעט חבר שלך ישתחרר ואז יהיה לכם את כל הזמן שבעולם (אלא אם כן את מתגייסת...)

shani hadad1

New member
../images/Emo13.gif

חבל על הזמן איך זה מילא אותי , זה עשה לי כזה כייייף
וכן אני מתגייסת .. אבל ברור שזה יהיה אחרת מהשירות שלו היציאות שלי יהיו טובות אני מאמינה ..

shani hadad1

New member
אאממ..

בנתיים כלל צהלי אבל יש לי מיון תעסוקתי ב 1.9 אחרי המבחנים נותנים לי כמה תפקידים לבחירה ואז אני אדע .. בע"ה :]

rainbowgirl

New member
מה זה מיון תעסוקתי?

אין כבר מיונים לתפקידים על פי מה שאת מדרגת במנילה?

shani hadad1

New member
זה אינדיבידואלי

לכל אחד זה משהו אחר .. למשל אני , ממש לא השקעתי במבחנים בצו ראשון וזה מעין הזדמנות שניה .. עושים שם מבחנים כל מיני לא יודעת מה בדיוק ואז לפי זה נותנים לך לבחור כמה תפקידים שמתאים לך ע"פי המבחנים ואת בוחרת .. זה מה שאני הבנתי .

rainbowgirl

New member
וואי זה ממש ממש מעולה!!!

תשקיעי מלא!! את לא יודעת כמה זה חשוב!!

shani hadad1

New member
כן אני יודעת !

בהתחלה לא רציתי להתגייס .. ובגלל זה זלזלתי זה לא עניין אותי בכלל כי הייתי בטוחה שאני לא מתגייסת .. ואז אמרו לי שהפרופיל שלי 64 ואני כשירה אז הסתובב לי משהו במוח והחלטתי שאני לא נלחמת לא להתגייס יהיה בסדר

rainbowgirl

New member
ברור שיהיה בסדר...

לי יש פרופיל יותר נמוך ואני בתפקיד שאני מאד מאד אוהבת וממש כיף לי
אם את צריכה עזרה/ייעוץ ממישהי שהיא לא חייל בכפיר ומבינה יותר במקצועות השונים-תיבת המסרים שלי פנויה בשבילך!

GrowingMadness

New member
../images/Emo31.gif לא מדוייק.

מיון תעסוקתי הוא איזה ניסוי שצה"ל החליט לנסות על המלשב"ים שאחרי צו ראשון. זה פשוט עוד כלמיני מבחנים בשביל לבחון אותך בעוד מצבים חוץ מהמבחנים הפסיכוטכניים והראיונות בצו הראשון, בשביל לנסות להתאים לך תפקיד בצורה יותר מדוייקת. למשל בוחנים אותך בעבודה קבוצתית, בדיבור מול קבוצת ילדים ודברים כאלה. שבועיים אחרי המיון את מקבלת מנילה באינטרנט שהיא מנילה לתקפידים ללא קד"צ. למשל רשמת משפטית. רוב התפקידים הם לא משהו בכלל, אבל אם תהיי טובה, תתבלטי ותבואי עם נכונות להצליח ותשקיעי [בניגוד לצו ראשון..] אני דיי בטוחה שתקבלי דברים טובים
(אני באתי בגישה טובה ועם המון נכונות, ובסוף קיבלתי תפקידים דווקא סבבה לגמריי) בסה"כ אבל, היום זה דיי שואתי וארוך, אבל אם תכירי חברות חדשות [באמת, טיפ מומלץ בחום זה פשוט להתחבר ל1-2 בנות בקבוצה שלך ושתדבקו אחת לשניה כל היום. אותי זה הציל.] היום הזה יהפוך לסביר +. אה, ותביאי אוכל מהבית.
בהצלחה

dandi99

New member
ועוד משהו שהיא שכחה לרשום..

נותנים לך רשימת נושאים שאת צריכה לבחור נושא כלשהו ולדבר עליו מול כל הקבוצה ובנוסף גם לזחול במן מסלול מכשולים. זה לפחות מה שהיה לי לפני שנתיים בערך..וקיבלתי תפקידים יחסית טובים לפי מה שאני זוכרת מטמיעת מערכות תקשוב והדרכה על מחשבים אבל בסוף בכלל בחרתי חיל אויר אז זה לא היה קשור כלל..

GrowingMadness

New member
בסדר, לא נתתי פירוט על כל הפעלה ><

לא "שכחתי" לרשום את זה, פשוט לא חשבתי שאני צריכה לחפור על כל פעילות שעושים שם.
והמסלול הוא לא "מסלול מכשולים" צריך פשוט לזחול על מזרון מטונף זה הכל

dandi99

New member
רק פירטתי קצת יותר :)

וכנראה ששינו את זה XD שאנחנו היינו שם נתנו לנו לזחול בתוך בוץ

ענבל1693

New member
כמה הייתי משלמת בשביל שהוא יהיה איתי פה עכשיו

חחח כלכך כייף לך ! אני ממש שמחה שנהנת! באמת..! לכל אחת מאיתנו מגיע דבר כזה חח

למעלה