כתבו עליה

g a l4

New member
../images/Emo99.gif

לוסי דובינצ'יק וטלי שרון - שיחה צפופה!
ובבקשה

שירוש1989

New member
לא אוהבת את זה.. היא נראית כמו איזו

סופרת מיוסרת אחח טלי טלי מחר יומולדת למה אין הפי הפי ג'וי ג'וי? 27 זקיינה

שירוש1989

New member
אין לי בעיה עם סופרים מיוסרים

להיפך הם מרתקים אותי, ובד"כ הם גם כותבים טוב שמעי אם קראתי פסואה שהיה "וואחד" מיוסר ואם אהבתי את השירים של רחל שכל העולם זוכר אותה כ"דכאונית" ו"צר עולמי כעולם נמלה" אז כנראה שאני אוהבת את המיוסרים האלה ולאנשים מיוסרים אני נותנת הרבה כבוד אבל אני גם מרחמת עליהם כי ייסורים זה לא בדיוק תענוג אני לא חושבת שטלי נראית מכוערת בתמונה הזאת אני חושבת שייסורים זה קשה ואני צריכה ללכת עכשיו אז אני לא יכולה לחשוב טוב יותר על הכוונה שלי=\ ביי

שירוש1989

New member
מנסה שוב...

זה לא שאני לא אוהבת את התמונה, אני לא אוהבת את מה שהיא משדרת בתמונה כי איך לומר את זה... אני דואגת לטלי שהיא משדרת דברים שהסביבה לא אוהבת אני למדתי על בשרי שיש דברים שאסור לשדר לסביבה, שזה בסופו של דבר ייפע רק בך ושלפעמים "ההצגה חייבת להמשך" בכל מובן המילה אני לא אומרת שאני מעודת צביעות, ואני בחיים לא אומר את זה ואני לא יודעת מה גורם לבנאדם לצאת ככה בתמונות(כמו שלא עליתי על למה לי יש נטייה לצאת פוסטמה בתמונות
) אבל אני יודעת מניסיון כאוב מאוד שמה שבנאדם משדר זה מה שהוא מקבל בחזרה ועצוב לי שבנאדם שאני כל כך אוהבת משדר דברים כל כך עצובים ושליליים.

עונה לשתי ההודעות יחד...

הו רחל... בדיוק אתמול הלכתי לבקר בקבר שלה, וישבתי שם לקרוא קצת... חוויה מומלצת דרך אגב. ובקשק להודעה השנייה... יש משהו במה שאת אומרת לי אישית קורה הרבה שאנשים 'מבינים' אותי לא נכון [למשל היום חברה שלי ראתה אותי יוצאת מהבניין ושאלה למה אני עצבנית כשבכלל לא הייתי, סתם נראתי לה ככה] אז אני יכולה להבין את זה... ואם כבר עצבנית אז חברה שלי אמרה שטלי נראית עצבנית בתמונה האחרונה שלי איתה, ואולי אנילא אובייקטיבית במיוחד אבל לא זכור לי שהיא הייתה ובכל זאת זה נראה לחברה שלי ככה... לא יודעת איך להסביר את זה.

שירוש1989

New member
היא באמת נראתה עצבנית..

אבל תשמעי, בתמונה איתי היא צחקה, ולא הייתה לזה שום סיבה
אז לכי תביני נו זה הגיל
כפרעליה

שירוש1989

New member
את יותר משעשעת עם הכת השטן שלך../images/Emo3.gif

אני סתם הייתי לחוצה..בעע:-\זה מאוד מוזר שהיא צחקה אגב כי באמת שלא הייתה לה סיבה
הייתה מסטולית כנראה?

שירוש1989

New member
חח טוב היא תמיד משעשעת../images/Emo13.gif

כן אבל יש לך תשובות כאלה מצחיקות וואי אני נזכרת עכשיו בתחושה הזאת אחרי שאני רואה אותה=אין תיאבון ויש חשק לקפוץ בכל הבית רק שהפעם זה סתם כי אני לא רעבה
זה קורה יותר מידי בזמן האחרון

אני משתדלת../images/Emo8.gif

אבל הכי שיעשע אותי כשאיימתי עליה ועל עאדי ברצח
חח ממש מדאיג החוסר תאבון הזה... אבל לא נורא כל עוד את בכל זאת אוכלת זה בסדר.

שירוש1989

New member
../images/Emo12.gifזה לא סיפרת לי! פרטים!

ואני אוכלת אבל בעע אני לא מרגשה ממש ת'צורך

לא סיפרתי?../images/Emo12.gif

סתם האמת אין ממש מה לספר
עאדי אמרה לה שהיא ראתה את למראית עין ורצתה לשאול אותה משהו על זה אז אמרתי "אם אתן הורסות לי את הסרט אני הורגות אתכן" סוף סיפור

mary17

New member
המבט שלה

רציני כזה (בהתחלה הוא נראה מזלזל אבל הוא לא) וזה נראה כאילו היא הולכת לצחוק זה מתוק בעיני

למעלה