חג שמח

../images/Emo99.gif חג שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

- שנדע שיש גם רעים
- שנזכור איפה כולם יפגשו בסוף
- למי שאוהב ושומר
- שתמיד נמשיך לשאוף
- שנדע שיש גם טובים
- שלא נשכח ערכים ומוסר
- למי שרוצה ולא שומר אוהבת, שלי

גידי42

New member
../images/Emo160.gif חג שמח לכולם

אז זהוא סוף סוף נסיעה שהיא כולה חופש נטו. ארסנל נגד מנצ'סטר יונייטד וטונהאם נגד מנצ' סיטי יספקו את תאוות הספורט. כמה הצגות ומוזאונים בשביל הקולטורה, קצת אוכל כי בלי זה אי אפשר והופה אנחנו בחזרה. אז שהיה לכל חברי הפורום המקסים הזה חג שמח ומהנה )וכשר למי שרוצה( ושנחזור לכאן במהרה בכוחות מחודשים ובמשנה מרץ עמוסים בחוויות ובסיפורים!!!

Giggle Loop

New member
חג שמח גם ממני ../images/Emo70.gif

לאחרונה לא ביקרתי כאן באופן פעיל, כי אני נורא-נורא עסוקה אבל אני מדיי פעם קופצת להתעדכן. רק רציתי לאחל למנהלתנו בגולה - חג שמח גדוש חוויות ולכל הנופשים אחרים (לא כ"כ הספקתי לעקוב ..) באשר הם - להשאיר משהו בדיוטי פרי ולא לקלקל את מצב הרוח מהאוכל של ה -
... ולנו "שנשארים בארץ" לא נורא כי "לנו יש פלאפל, פלאפל " ...(רגע, זה כשר בכלל ????) חג שמח ושקט ואני אחזור בקרוב ... נ.ב - בהצלחה לליאן, למרות שנראה לי שהיא יופי שוחה במים ..

yschwarz

New member
חג שמייח פיונית !!!

וגם תודה על ה SMS שהיה לבבי וחינני מתמיד(מי אומר חינני על SMS?????), פשוט לא יצא לי להגיב עליו אבל אני עדיין בחיים....

Arfilit

New member
חג שמח לכולם! ../images/Emo42.gif

גם אני טסה - מחר בלילה - לארץ הבאגט והכבד אווז. שיהיה לכל מי שרוצה חג כשר - ולכולם כולם חג שמח!

aviro

New member
חג שמח גם ממני

חג שמח לכולם גם ממני,חזרתי מאילת ,לא תאמינו חטפתי כנראה שושנת יריחו,ואני שוכב בבית ומידי פעם מתעורר לחיים(עליות וירידות)מזל שמיכל בת זוגתי ואיציק בני המשוחרר לקחו את ענייני המשק והצימרים לידיים,אחרת לא יודע מה הייתי עושה.בקורות על מסעדות שם באילת אין לי כי היינו במלון הרודס על בסיס חצי פנסיון,ובצהריים חטפנו בקניון כל הבא ליד.אז שיהיה לכולם חג שמח אני אתגבר.

פינליש

New member
אבי אבי !!

גם אני חטפתי שושנת יריחו לפני כמה שנים בסיני. אם תרצה לשמוע על זה קצת יותר ממישהי שעברה את זה וחיה עם זה כל קיץ אתה מוזמן לכתוב לי לפרטי. אני אשמח להרגיע אותך קצת. זה באמת לא נורא, רק בפעם הראשונה שחוטפים את זה. החלמה מהירה מאוד!

חג שמח

ושתנצלו את החופש ואת החג לעשות חיים משוגעיםםםםםם אנחנו שוקלים טיול לים המלח ולינה בעין גדי ואתם?

B r u l e

New member
מתכון

חומרים לשלושה- 6 מצות 4 ביצים פלפל שחור גרוס מלח מים רותחים (חצי כוס בערך) פפריקה מתוקה פפריקה חריפה חמאה טובה גבינה צהובה או גבינה אחרת להתכה (רצוי מגוררת) אופן הכנה: שוברים לתוך קערה את המצות ומפוררים אותן לחתיכות בגודל חצי ס"מXחצי ס"מ בערך. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד שהמצות יהיו רכות אך לא מדי, חשוב שכל המצות יהיו רטובות. מצננים 3 דקות. לתוך עיסת המצות מוסיפים את הביצים, התבלינים וכפית גדושה של חמאה. מערבבים. לוקחים מחבת בגודל בינוני (כך שהעיסה שתכנס אליה תהיה בעובי של שלושת רבעי ס"מ בערך). משמנים אותה בחמאה. שופכים את התערובת ומשטחים. מטגנים על אש בינונים. לאחר מספר דקות בודקים שהשחים ובעזרת צלחת גדולה הופכים לצד השני. מיד על הצד החם המוכן מפזרים גבינה צהובה או גבינה אחרת רצוי בכמויות גדולות. ממתינים להשחמה של הצד השני. מוצאים מהמחבת ומניחים על צלחת גדולה. בתיאבון.

פינליש

New member
חן חן.

אני יכולה לתת בתמורה כדורי שוקולד עם וודקה ממצות למי שרוצה.

למעלה