הוא פה

מעייניT

New member
איזה מאאאאממממייייי!!!

תתחדש! זה מגיע לך!!! יש לי רעיונות לשמות אבל השמות שלי תמיד מוזרים חחחח: *צ'ופי *יוקי *קואצ'י *טופיז *קונזי *קאנזו *יוסקי שמות מוזרים חחחחח אבל אני אוהבת כאלה חחח

Sweet Fantasy

New member
יא איך הוא מזכיר לי את הגור שהיה

אצלי, זה שהייתי מאוהבת בו, בייב
הוא ממש פשוש, תתחדש.

N a d a v 1 6

New member
ואיי../images/Emo99.gifתתחדש הוא יפיוף ובאמת..

שמגיע לךךך!!!! תתחדדדדדדש
יש לו כבר שם???

N a d a v 1 6

New member
לצערי אני ואחי לא דיברנו על הנושא

כי לא הייתי בבית כל הסופשבוע. אבל הוא גם מהרצליה.. לדעתי המחיר שלה היה קצת יקר 400 ש"ח? לא שזה משנה. כי אח שלי בכלל לא ראה את ההודעה. יש עוד זמן,ואחי לא ממהר הוא יימצא לבסוף
וברגע שיהיה לו את החמוסון שלו אתם תדעו מזה

Sweet Fantasy

New member
יקר מאוד

גם אני חושבת, שאין שום סיבה למחיר הזה היא טענה (לפי מה שהבנתי) שהחמוסים שלה נדירים, נדירים מי ישמע, כולה קינמון בהיר
שיהיה, שתהנה.

zulli

New member
איזה חמודון

ממה שמצליחים לראות בתמונות לפחות, הוא נראה ממש מתוק וטעים!!! תהנה ממנו

skarlet ohara

New member
הרגע דמיינתי את דודי חוטף ביסים...

מהחמוסון שלו. תודו שזה מראה משעשע...

mikonww

New member
חחחח מה אתה רוצה שישתפר ?!

אתה רוצה שהם יפסיקו להוריד לך דם ישתפרו ויתחילו להוריד לך אצבעות
?

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif אל חשש ../images/Emo13.gif

כל אחד צריך לעבור את זה מתישהו
שטויות, מתרגלים. סתם, תחנך אותו מגיל צעיר, זה הכי חשוב. תתחדש ^^ [שוב.]
אל

shir92

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאע... להמשיך?!?!?!
סליחה זאת הייתה התפרצות של התרגשות
מזל טובבבבבבבבבבבבבב.... תתחדששששששש
יאייייייייי סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!
מתי יגיע היום שלי ???
שמחה בשבילך
הוא ממש חתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייך

תודה../images/Emo13.gif

בקרוב אצלך... ואתמול היה לו חיסון ראשון. אצל ד"ר שור. ולמתעניינים הוא שוקל 357 גרם.

למעלה