אני לאהוב סוס

*pank

New member
../images/Emo99.gif אני לאהוב סוס

אבל נא לא לזלזל אין זה סתם סוס שדוהר בשדה וצוהל אלא סייח אצילי קמעה צלופחי עכשיו הוא חופשי ומאושר אפילו לא יודע שהוא כבר בחכה שלי. פאנק, שכחה להסביר לכם שהוא בגודל של סוס ים לפחות מתוק כמוהו.

*pank

New member
אחרי אני לאהוב סוס ../images/Emo25.gif

אני לאהוב קונן היפה (דרך אגב מישהו ראה אותו, או שוורדה בלעה אותו חי) אחרי לילה אחד איתי, כבר לא יהיה זקוק לקפה אחר כך אני לאהוב כל מה זז ומרצד בפורום ואפילו את אחיו החורג וגם את אחיו התאום כל זה גבר ויש לו א...... פאנק, חובבת גברים מושבעת

סליחה על השאלה

אבל מה איתי??? למרות שאני לא נוהגת להשתמש במילה הזו שאתם מרבים כל כך להשתמש בה, אבל בכל זאת. הלו???? יוהו?. מה אני עז??? רק טוב!!!

*pank

New member
לקסומה מכל ../images/Emo24.gif

פאנק לאהוב גברים בקטע של סטלבט (אבל אל תגלי להם) אותך לעומת זאת פאנק אוהבת מכל הלב (תפוסה מלאה)

שירן41

New member
תשאירי משהו פנקי!!!|../images/Emo6.gif

הו פנקי פנקי את כול הגברים אכלת לי.
מה אומר ומה אגיד את סייח בודד החזרתי לך.
יערב לך תאבונך כי אותך יש לספק.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פנקי יערב לך.

*pank

New member
../images/Emo8.gif שירן

שלא תגידי שפאנק לא לארג' חוץ מסייח רוקד (לא מרשה אפילו לנשום עליו) וקונן היפה (שלי! שלי! שלי!) מגישה על מגש של כסף עם סרט ורוד את שאר הבונבונירה.

שירן41

New member
פנקי ומי נישאר בבונבוניירה?../images/Emo3.gif

הו פנקי פנקי ואת מי השארת לי? פתחתי את האריזה ולטעום אנני יכולה כי אין שוקולד אחד לרוויה. טורפת גברים קטנה ומקסימה לפחות תשאירי עוגיה. אך על הסוס כבר רכבתי וגם צילום צירפתי.

ריקוד לכבודך ../images/Emo24.gif

הייתי אתמול בחתונה, רקדתי קצת, אז הנה שיר ריקוד לכבודך. עכוזי רוטט בפינתו לכבודך. פניי התמסרו והאדימו לרגליך זרועותיי התפתחו והתפתלו מלוא סיבובם לעינייך רגליי רקעו לפי התור בחן ובעונג למהותך שמלטפת את כולי. כרס קטנה עלתה וירדה ממאורתה פתחה בשיר לחיוך המזמין שבך ריקוד לכבודך הנני שר

שירן41

New member
צילמתי שרקדתה סייח!!! ../images/Emo3.gif

או רקדן שלי הייתי בחתונה ומי רואות עיני אותך, אותך מרקד והכן עכוזך רטט בקצב פניך האדימו זרועותך התפתלו ורגלייך רקעו וכרסך, או כרסך הקטנה עלתה וירדה,
והינה אני לידך מרקדת וחיוך לך נותנת ומפזזת ומפזזת ובגופי לך משדרת מה רבה כסיפתי,
ואתה ממשיך בקצב ואותי מותיר בעצב כי הרי לפנקי המתוקה כול הקצף.
אז את הזנב קיפלתי ואותך צילמתי מזכרת ממך שמרתי הרי לרכב תמיד אהבתי.
ולכולכם נשיקות שולחת

../images/Emo24.gifשירן 41.2 הכייפית../images/Emo24.gif

כל כך יפה כתבת משו משו. פינוק אמיתי, נדבק לי חיוך כזה חיבוק ממני.

שירן41

New member
סייח יקר שלי!!!../images/Emo25.gif

מה רק חיבוק לאחר כל המאמץ הו מה רב כאבי הו מה מר יגוני לרכב לרכב לא יכולה אני. לאחר שפע של דמעות,
לך חיבוק שולחת גם.
ולסיום שיר שולחת גם אל תתני לו/יואב יצחק הוא הטריף את כל חושייך הוא שיחק ברגשותייך יום וליל הוא לחש כי בלעדייך את חלמת על כלולותייך יום וליל הדמעות פרצו ברגע לא הבין הוא את הפגע מי מילל עולמך חרב לפתע בשבילו היית רק קטע מי פילל הוא הטריף את כל חושייך הוא לחש כי בלעדייך מי מילל ארמונות הוא לך הבטיח לבסוף אותך הפתיע מי פילל. אל תתני לו אל תתני לו עוד סיכוי אל תוורי לו התאהבת והאמנת בו בלילות כמה חשקת בו.
ממני

ניקו 45

New member
ריקוד האהבה../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

ריקוד האהבה כשאנו רוקדים כך יחדיו, רוצה אותך כאן ועכשיו. כששירנו מתנגן ברקע , רוצה לשמר כל רגע . מצמידך אלי בחוזקה , מתמלא גופי בתשוקה . עוצמת שתי עינייך , וממוללת בשפתייך , ידיי בגבך ממששות , דרכן לישבנך מגששות . מניחה ראשך על חזי , צמוד לגופף תאחזי. וכך לצליליו של שירנו, מוצאים אנו את אושרנו. מתנועעים אט בקצב השיר, זו הרגשה נפלאה ,זה אדיר. שימשך כך לנצח הריקוד, ייצרנו ירקיעו ויבקשו עוד. מבטנו מצטלבים זה בזו , מבט של תשוקה ואין כזו . הלילה את שלי כל כולך, אותך אדע , ואטעם גופך.

שירן41

New member
ולס ניקו כבר מפזזת ../images/Emo68.gif

התיזמורת מנגנת. לקחתה את ידי בידך הרוגעת ואני לרחבה פוסעת אך רגלי רועדות הם כי לגופך צמודות הם את עיני עצמתי כשהשיר שר לנו ברקע צמודה אני עליך בחוזקה וגופי גופי מתמלא תשוקה. וברקע נרות דולקים ומלחשים כלהבה גופנו צורבים ובנוסף שפתייך אלי ניצמדים וטעם היין בפיך אותי שורף כול גופי אליך ניכסף. שלך אני כל כולי אותך אדע עוד הלילה עוללי.

חן (*_*)

New member
ריקוד אהבה

ריקוד צמוד העיניים עצומות ידיים חובקות על גווה-פורטות מנגינת אהבה מנגינה נעימה מנגינה סוערה שר באוזניה בלחישה שיר אהבה חיבה ותשוקה הלחן מתנגן גופה מתרונן צמודים בדממה בריקוד אהבה נעים-עלם ועלמה

renee

New member
גמני... גמני...../images/Emo6.gif

גם אני בחתונה הייתי, ולא האמנתי למה שראיתי. סייח שמנמן מרקד כרסו רוטטת, ומולו עלמת חן
בשרוואל מדליק מחוללת, ידיה מניפה, מותניה מרעידה, בעיניה מעפעפת, עייפות כבר הרגליים. אך הוא.......
אל העגלה נושא עיניים.
מיד את המצלמה נטלתי ואת זה המחזה הנצחתי. ומכיון שתמונתו כבר פורסמה נותר לי להוסיף ולהציג את תמונתה. ליל מנוחה מהאורחת שאפילו קפה לא בקשה

אורחת יקרה

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. והתמונות מהחתונה מרשימות הן
ואם אנחנו עוסקים באירוע שכזה הנה משהו שמישהו סיפר לי והנה הוא לפניכם: לבחור צעיר נכנס רעיון לראש להתחתן, אז הוא חיפש גבר מנוסה שיוציא לו את הרעיון הזה מהראש. היות והוא לא מצא, אז החליט לרדת לבקעה ולהתייעץ עם ההד. הד יקר, אתך רוצה אני להתייעץ, אתה יודע על מה? עלמה עלמה עלמה צדקת הד, פגשתי בחורה נאה. אה אה אה אך עדיין לא אדע מה שאיפתה אתה אתה אתה אמור לי הד. כיצד עושה היא את עצמה יום יום יותר יפה ממקודם? אודם אודם אודם האמנם? אך מה רוצה היא להשיג, כאשר היא מצטבעת? טבעת טבעת טבעת ומה רוצה היא להשיג, בצום ובסיגוף? גוף גוף גוף ואת מה, ההד, שומרת היא בסוד בלתי רגיל? הגיל הגיל הגיל ומה תאמר היא לי יום יום, אם נתחתן? תן תן תן ומה תרצה היא, שאביא לה? ווילה ווילה ווילה האם תכבד את בעלה, ותשמע בקולו? לא לא לא והאם היא תרצה את כל הרגלי לתקן? כן כן כן ומה תאמר לי, בראותה תכשיטים של כסף וזהב? הב הב הב ומה תגיד לי, אם אדרוש בהוצאות לעשות צמצום? צום צום צום ומה היא תאמר לי, אם לא אסכים שכל חודש תחדש את מלבושה? בושה בושה בושה מה היא תשיב לי, אם אדרוש כי תתלבש בפשטות? שטות שטות שטות אם ככה, למה יכול לצפות איש כמוני? עוני עוני עוני ובכן, בויכוחים עלי להשתמש, ובאיזה הנמקות? מכות מכות מכות ובאיזה אמצעים אוחז, נוכח כל הדרישות? שוט שוט שוט אם כן, מה צפוי לי, אחרי שאת החופש על מזבח הנישואין אקריב? ריב ריב ריב אם ככה, איך יהיה גורלי, התוכל לומר? מר מר מר ובכן ההד, האם בכלל כדאי להנשא? נסה נסה נסה אולי אתה יכול להגיד לי, איך יהיו החיים שלי ללא נערה? רע רע רע ומה אוכל לעשות, אם לא אשכח אותה? קח אותה קח אותה קח אותה רב תודות ההד, אני אחזור מחר, האם לתת לי ראיון הואלת שוב? אל תשוב אל תשוב אל תשוב רק טוב!!!

שירן41

New member
בוקר טוב לאורחת היקרה../images/Emo42.gif

מה מאושרת אני שיש מי שמאמין לי ואת תמונתי הנציח לי אך מה יפה ומה נווה אני סייח בודד הפסיד אותי.
בואי בואי אלמונית קפה ועוגה אגיש לך
את הסוס הפסדתי אך ידידה נפלאה מצאתי
השמש זורחת וחיוך שולחת
ואת יופייה עליכם שולחת

renee

New member
לגחלילית ולשירן ../images/Emo24.gif

תודה על קבלת הפנים החמה. באמת כששתיתי את הצוף ראיתי כוכבים האם זה היה מהעוגיות או מהחומרים שבפנים
ולשירן המאושרת, ידעתי שהתמונה תמצא חן
(אלא מה???
) זו אחוות נשים לא רק ידידות רגילה
. מקווה שראיון העבודה עבר בהצלחה.

למעלה