אני דודה

../images/Emo99.gif אני דודה../images/Emo70.gif

לראשונה בחיי, אני באמת דודה
הבוקר, לאחר לידה שהחלה סביב חצות, נולדה לי אחייניתי הראשונה (וכלל לא האחרונה
) בלידה טובה. נכחתי בלידה וזו הייתה חויה מדהימה שארחיב עליה בהמשך. בשעה 9:10 נולדה אחייניתי, 3190 גרם של מתיקות טהורה. מדהים, אבל זו גם פעם ראשונה שבכיתי בלידה. ותודו שזה תרוץ טוב לכך שלא הייתי כאן הבוקר, ואפילו לא פתחתי את פינת השוויץ. אז אצה רצה לפתוח את הפינה (בסימן אהבה ומשפחתיות, כמובן) ולכל שאר ההודעות שלכן, אגיב בהמשך.

תולו

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo65.gif

מחכה לסיפור המלא

ברבי28

New member
מזל טוב דודה אמא של פילפילון

ולרגל האירוע אני מקדישה לך שיר ששרנו בילדות רבות רבות רבות
הדודה טובה דודה טובה - היה לה כובע וגם היה לה זרע של רימון. בתוך הכובע, דודה טובה זרעה בבוקר זרע של רימון. מי יגיד לי מי ידע? מי יפתור את החידה? מה צמח בתוך הכובע של הדודה טובה? בתוך הכובע של דודה טובה צמח לגובה עץ של רימונים ודודה טובה אכלה לשובע וגם שלחה משלוח לשכנים. לדודה טובה היה עוד כובע וגם היה לה זרע של תפוח בתוך הכובע, דודה טובה זרעה בערב זרע של תפוח מי יגיד.... בתוך הכובע של דודה טובה צמח לגובה עץ של תפוחים ודודה טובה אכלה לשובע וגם כבדה יום יום את האורחים. לדודה טובה היה עוד כובע וגם היה לה זרע של שקד בתוך הכובע, דודה טובה זרעה בערב זרע של שקד מי יגיד... בתוך הכובע של דודה טובה צמח לגובה עץ של שקדים ודודה טובה אכלה לשובע וגם חלקה לכל הילדים

happy

New member
פילפילה מתוקה מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה אושר יש במילים שלך. אני כל כך מאושרת עבורך. זה כל כך כיף להיות דודה אני בטוחה שאת תרגישי את זה. מחכה לשמוע עוד פרטים. מזל טוב

סינטה1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif

נראה לי מדהים להיות נוכחת בלידה ועוד של מישהו כל כך אהוב. מסרי מזל טוב לכל המשפחה. ואגב, אני בטוחה בטוחה שתהיי דודה נפלאה

Tנקר בל

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה אושר, ואיזו משפחה מלוכדת אתם (אני דודה למספר אחיינים, אבל אף אחד לא חשב להזמין אותי ללידה
) האם האם היא אחותך, שהתפללנו עבורה?

ariane

New member
איזה כיף לך!!!!

אני בדיוק במרץ לחפש לאחי כלה... איזה יאוש!!! לא נראה לי שאהיה אי פעם דודה, אבל הצלחתי כבר להיות אמא, אז לא נבקש יותר מידי. המון מזל טוב.

פלגיה

New member
יופי של בשורה

בדיוק חשבתי עליכן היום. הרבה אושר והרבה בריאות לכל המשפחה המורחבת. ורק שתדעי שלהיות דודה זה ממש כיף - זה כל ההנאה באימהות, בלי לקום בלילה.

רונה 4

New member
מזל טוב להולדת הדודה!

בתור דודה מגיל שש (!) יכולה לספר לך שזה כיף גדול. רק הנאה בלי חובות, כמובן. אז תהני! ברכות.

טאניוש

New member
מזל טוב דודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בתור דודה עם וותק של כמעט 15 שנה יכולה להגיד שזה כיף גדול. לא צריך לחנך- רק לפנק ולהנות כאשר הקטן מודיע לך (בסוד...) שאת הכי הכי והרבה יותר טובה מאמא
כי את אף פעם לא באה בידיים ריקות!

בנצ100

New member
איזו התרגשות! מזל-טוב!

ואני יודעת כמה היה לך חשוב ללוות לידה. אני כל כך שמחה שהייתה לך הזדמנות ועוד כל כך מרגשת!

נוריה

New member
מזל טוב אשפית יקרה

איזו חוויה עוצמתית - להיות בלידה כזו. אני מתה כבר לשמוע את כל הפרטים! שיהיה לכם נהדר, ושתהיי דודה לתפארת (האמת, את כבר כזו...).

קובולט

New member
שמעתי ושמעתי... נחשי ממי????

שהוא אמר היום אחות של חברה שלך ילדה ידעתי שזה סימן משמים שהכל בסדר. שמחה שאת דודה כן ירבו.... וספרי קצת על איך זה להיות ליד ולדעת לאיזה עוצמות של אהבה הדבר הקטן הזה שיוצא עכשיו יכול להוביל, סליחה קטנה.

תמי ס

New member
הי דודה

לשמחתי שמעתי את הבשורה השמחה כבר הבוקר ובירכתי אותך מיידית אבל לא אפספס הזדמנות לברך גם כאן. אני כל כך שמחה שהכל עבר בשלום ונולדה ילדת קסם חדשה נצר למשפחת הפילפילונים הידועה. שמחה שזכית לחוות את הלידה ביחד עם אחותך וגיסתך, יודעת שזה היה חלומך מזה זמן רב ואני שמחה שלמרות צפיפות הארועים בזמן האחרון התחשבה בך אחייניתך החדשה והפציעה בתאריך מתאים... ולסיום, הלוואי הלוואי ותזכי בקרוב ללוות לידה נוספת של אחות נוספת אהובה לא פחות.

קנגה רו

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב!!!!!!!!!

דודה אש"פית - כל כך כלכך כלכך שמחה איתכם!!! (ואת יודעת? זה כל כך נהדרת להיות דודה!!!!)

נעמולה

New member
מזל טוב דודה

נוטפת אהבה ואושר ההודעה שלך. מעניין איך זה לחוות לידה של מישהו אחר שאוהבים בשידור חי. מחכה לסיפור המלא ובינתיים חופנים של מזל טוב, אושר וקסם לכל המשפוחה

מזל טוב!! ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

לעוד הרבה הרבה כאלו מתוקים/מתוקות טהור/ה!

למעלה