אוחחחח....

../images/Emo99.gif אוחחחח....

כל המשרד רוחש וגועש...(תסמונת יום ראשון חחחחחחחחח) ופתאום הנייד מצלצל... הוא! 2 דקות על הקו.... בסך הכל 2 דקות ו... פתאום הכל רגוע... יש סדר בבלאגן... אין... אין... אין ספק שזה עשה לי את היום.. זוכרים ? 2 דקות בלבד!

שמים1

New member
ועל זה נאמר...../images/Emo140.gif

שלא חשובה הכמות אלא האיכות...
המשך יום נעים לך.

שמים1

New member
../images/Emo3.gif רוצה ריזוטו טעים ?

מתבשל לו על הגז ריזוטו טעים ..והריח בבית ממש גן עדן. ריזוטו
לטגן שני בצלים בינונים עד שיזהיבו לטגן 2 גזרים חתוכים לקוביות גמבה חתוכה לקוביות..לטגן הכל עד שהירקות יתרככו.. להוסיף לאחר שטיפה 2 כוסות אורז עגול ..לערבב קלות לטבל במלח ופלפל גרוס.. להוסיף 2 עגבניות חתוכות לריבועים.. 4 שיני שום כתוש.. להוסיף 4 כוסות מים רותחים .. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה. טעים טעים

אם אגלה לך ש...

עוד לא הכנסתי כלום לפה היום תאמיני?! בטח רוצה ריזוטו... (חשבתי שתכיני לי מנה חחחחחח).. דווקא נראה קל להכנה! מדפיסה ומבטיחה להכין! תודה מקסימה שלי!

שום נשיקה (חחחחחחחחחחחחחחח)

חל איסור חמור לתת נשיקה לפלחניות... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) בעצם בתנאי... (היא יודעת מה התנאי... הכל תלוי בה (חחחחחחחחחח) שמיים... בואי נברח!!!!!!!!!!!!

שלא תבני אפילו...

להסתתר מאחוריי... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) כפרה, הסתבכנו קשות... ספרתי עד 10 ולא שמעתי צלצול... רחמיםםםםםםםםםם... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
רגעעעעע רגעעעעע שמעתי מתוך

שינה שמדברים על נשיקהההההההההה....סדום ועמורהההההההה ,קודם תתאמנו על בובות שעווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערב טוב לכולםםםםםםםםםם

שהבובות שעווה לא...

ייתלו עלינו ככה סתם במקרה (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) אהלן אנדי דו... תודה על הפרחחחחחחחחח..

אנדי 43

New member
כל אנשי ירוחם בסביבההההההה

רק שמעו שמדובר בתלייה או קפיצות לרוחב ישר באו ...שידור ישיר בטלוויזיה בערוץ 5 הישראלי על בלוק 24 בשכונת דיבור חופשי בירוחם שבו מספרים על קפיצות על אורחים רצויים באיזורררררררררר,
תמיד באה בעקבות פרחחחחחחחחחחחח

רק בגלל מה שכתבת ....

(חחחחחחחחחחחחחחחחחח) אני הולכת להגיש עצומה שההוא יגיש מועמדות ... אולי יהיה ראש הממשלה הבא! באלוהים אני עוברת לירוחם.. (חחחחחחחחחחחחחחחח) רגע.... מה בא בעקבות הפרח? (יששששששששששש)

אנדי 43

New member
רוצה לעבור לירוחםםםםםםםם???

אין בעיה תעברי לירוחם ,,שם הבתי מאפה סגורים בצהריים ובשבע מי שנתפס ברחוב 250 שקל קנס ,,חחחחחחחחחחחחחחח מה בהודעה הקודמת אין אייקון של נשיקה?????כי ברור שנשיקה תמיד באה בעקבות פרחחחחחחחחחחחח . יוווווו עכשיו נזכרתייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח אייך את יכולה לקפוץ היום אה??? נדמה לי שקצת כואב או כחול חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה נדמה....

מה נדמה... זה כחול וכואב! רק מה.....נראה לי שכדאי שתנסח הסבר (חחחחחחחחחחח) אחרת יפרשו את זה כאן... אללה יוסטור ולהקתו! (חחחחחחחחח אין עליך)

אנדי 43

New member
רצית הסבר בבקשהההההההההה

(~~~~~~(~~~~~~~~(;;;;;;;;;;;)~~~~~~~~~~~~~ אז פסי שלנו קיבלה היום זריקה ,לא קיבלה מכה ,לא נפלה ,פשוט קיבלה זריקההההה .. עכשיו הבאתי מלאןןןןןןןןןןן שוקולדיםםםםםםםם יודע שאת וזריקות לא הולך יחד

אנדי 43

New member
עוד לא ראיתי מישהי שלוקחת

זריקה נגד שפעת באמצע החורףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחח פסיייייי עכשיו נזכריםםםםםםםםםםםםםםםם????

כפרה אנדי דו...

קבל ביטול על ההודעה הקודמת... שיחקת אותה (חחחחחחחחחחחחחחח)
(חלאס... לא יכולתי להתאפק)

יופי אנדי (חחחחחחחחחחחחחחח)

כל הכבוד...(לא יכולה חחחחחחחחחחח) תהרוג אותי... או שאני בהתקפת צחוק או ש... המנגנון לא עובד אצלי היום.. (שבק חיים כנראה חחחחחחחחחחחח).. ההסבר נשמע גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... (חחחחחחחחחחחחחחחח) חכה.. טאקי חוזרת עוד מעט והמצב כאן הולך מדחי לדחי.. אופו מקלט????? אופו???????

למעלה