אגם

../images/Emo85.gif מזל טוב לאגם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד 17 ימים יומודלת... עוד 17 ימים יומולדת... עוד 17 ימים יומולדת ל א ג ם
יעל (
) פנתה אלי בבקשה מיוחדת אליה לא הייתי יכולה לסרב, לאגם יש יומולדת בקרוב, ובאתר שלה יש תחרות ברכות ליום ההולדת. אז החלטנו לבוא בהצעה הבאה: אנחנו עושים מן תחרות ברכות... כל אחד כותב לאגם ברכה ואת הברכה הכי יפה יעל תעצב ונשלח (מטעם כל הפורום) לתחרות הבכרות של האתר.. מכיוון שהיומולדת של אגם מתקרב ובא עדיף שאת הברכות תשרשרו לשירשור זה בהקדם האפשרי...
מקווה שתענו ומהר כי כך נוכל להוציא את הצעה זו לאור.. (והכי הכי חשוב.. [URL='http://']לשרשר[/URL]
לכאן.. אל תפתחו לי הודעות חדשות
)

בקשר לאגם...כנסו../images/Emo70.gif

לא מצאתי לאן לשרשר אז פתחתי הודעה חדשה
מישהו הולך לאולפני הרצליה ביום חמישי לראות את אגם

אגם תוביל את הקמפיין

החדש של SKECHERS בארץ,ותקבל על זה 100 אלף דולר!!! מירי בוהדנה הפסידה בסוף (כי להזכירכם המועמדות הסופיות היו אגם,מירי ומלי לוי,ובסוף אגם נבחרה...)

מוסיפה ומתקנת..../images/Emo3.gif

באתר של אגם כידוע לי זאת לא תחרות,אבל חשבתי שיהיה נחמד לשלוח לה ברכה מטעם הפורום.
אתם מוזמנים לרשום לה ברכות [לשרשר להודעה של איילת],והברכה הכי מקורית ויפה תעוצב ותישלח לה.
הערה נוספת,יש מצב שכמה חלקים מכמה ברכות ילקחו ויחוברו לברכה אחת.
בהצלחה לכולם,ותהנו

פחחחחח אגם על מלי לא מאמינה../images/Emo153.gif

אני אישית חושבת שמלי לוי יותר יפה מאגם ושלא נדבר על מי שיותר גבוה רזה וותיקה על מירי בוהדנה אין מה לדבר בכלל לא מתאים לה להיות דוגמנית שחקנית פ'סדר אבל לא דוגמנית ואני חושבת שגם לאגם (יצא לי חרוז)לא מתאים להיות דוגמנית היא נמוכה ולא מתאים לה להיות דוגמנית במילה אחת "לא" פשוט "לא"

dinora12

New member
אז הברכה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif

לאגם המאמי
שיהיה לך יומולדת שמח
ושתצליחי בלימודים
סידרה ובכל תחומי העיניין האובים עליך
,שיהיה לך שפע אושר ועושר
מימני,מעיין

תשמעו תברכה שלי

זאת ברכה שחיברתי וגם יש לה מנגינה אושר כושר ועושר בריאות והצלחה כיף בחיים ורק שמחה ועכשיו הברכה שבכל יומולדת מזל טוב עד 120 שיתגשמו כל משאלותיך וחלומותיך וכל מעשה ידך שתהיי בריאה ותצליחי בלימודים גליה

אז הינה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

אז ככה זאת אמורה להיות ברכה מיוחדת ממתקים אתם בטח מכירים את הברכה הזאת אז יעל מתי שהיא תעצב אז היא תשים תמונה של הממתקים ואני כותבת את הרבה בכמה תגובות כי אני צריכה להשים גם תמונות אז יאלה.......... לאגם
מזל טוף לכבוד יומולדתך
הרבה בריאות אושר ועושר
תמשיכי להיות מתוקה כמו
(סוכריה)

למעלה