אבל אני לא ביקשתי ממנהל הפורום שישרשר את התגובה שלי אל ההודעה של אלין של הים27,אם זה נוח למנהל הפורום לשרשר את התגובה שלי אל ההודעה של אלין,אז זו החלטה שלו
אף אחד לא אמר לך שאסור לך לכתוב להגיב ולכתוב 'טוב בסדר', אם זה מה שעושה לך טוב מי אני שאמנע? פשוט המלצתי לך, כשמברכים אותך...יותר נחמד להחזיר ברכה בחזרה במקום 'טוב בסדר' שאין בשתי המילים החוקיות האלו אף ברכה. אם לא תרצה לברך, זכותך(החוקית, החוקית ברור..) אבל לרשום 'טוב בסדר' זה די מזלזל (וחוקי..חוקי..)
רשמתי לך תגובה מפורטת ולעניין והצגתי בפניך את דעתי והמלצתי אליך ובחרת להתייחס (כן כן..זה חוקי) ל 2 מילים בנושא, ולא להודעה עצמה. למה? כי אתה טרול.. אבל אתה יודע מה...אתה טרול חוקי
בחיים לא עניתי לך אבל הגיע הזמן להצטרף לחגיגה פה אני יענה לך למה הוא חושב שיש לך רגשי נחיתות בגלל שאלין בחורה שהיא נשמה טובה וטהורה ולא עשתה פה רע לאף אחד באה ומברכת את כולם בחג שמח ושבת שלום ואתה כבר נכנס ודוחף ת'אף שלך אז תגיד תודה גם לך אבל בגלל שאתה מלא רגשי נחיתות ומרמור על העולם שדפק אותך כל כך חזק שאתה אפילו לא יכול לשבת {איך זה להקליד בעמידה?} אז אתה נכנס ודוחף ת'פנים העקומות שלך כדי להגיב בלי קשר ולהציק ולהטריד ולעורר שוב פעם את התגובות כמו שלי וכמו שענו לך למעלה חג שמח לך ולכל עם ישראל